TIP: Leuke webshop; Vintagestore.nl

Persoonlijk vind ik het heerlijk om tweedehands kledingwinkeltjes af te struinen op zoek naar mooie spulletjes. In dat geval moet je maar net geluk hebben, niet elke winkel heeft even mooie spullen. Dat is op Vintagestore.nl geen probleem, daar weten ze precies wat mooi is! VintageStore is een webshop waar vintage liefhebbers zich perfect kunnen uitleven, echt een aanrader!

Ik heb een aantal van mijn favoriete items uit de webshop geselecteerd. Je betaalt niet de aller-laagste prijzen (als je het vergelijkt met veel fysieke tweedehands winkeltjes waar je door de troep moet graven naar een mooie vondst), maar de kwaliteit van de spullen is goed en je kunt precies op de foto’s en de omschrijving zien als het item niet in perfecte staat meer is (denk aan slijtage, vlekjes, enzovoort).

Fijn om te weten als je tweedehands koopt in plaats van nieuw is natuurlijk dat je je steentje bijdraagt aan een bewustere wereld. Verder, misschien wel het aller-belangrijkste; zijn het gewoon ontzettend leuke spullen!

Uiteraard wilde ik ook wel eventjes de webshop ‘uitproberen’! Ik bestelde deze tas en dezelfde week was hij nog binnen. Hij is van leder, komt uit de jaren 80 en is van het merk Park Avenue. De prijs van dit schatje was € 32,90! Nu heb ik even wat research gedaan en heb soortgelijke tassen (van hetzelfde merk en hetzelfde model) gevonden die te koop stonden voor bijna 150 dollar. Wow!

Dit is ook meteen mijn favoriete categorie van de webshop, de tassen. Precies dit exemplaar zul je er niet meer vinden, want van vrijwel alles in de webshop hebben ze slechts een exemplaar. Wel kun je in de categrorie Vintage Tassen kijken of er een ander mooi exemplaar voor jou is!

Goed, ik ben erg enthousiast, zoals je misschien wel merkt! Alleen al rondneuzen in deze webshop vond ik geweldig, dus ik zou zeggen: neem in elk geval even een kijkje! Kende jij deze webshop al? En is het iets voor jou of houd je niet zo van vintage?

DELEN:

28 reacties

 1. monique 6 maart 2013 / 07:02

  Ziet er leuk uit! Ik ga een kijkje nemen. (maar tweedehands winkeltjes zijn wel goedkoper haha!)

 2. Kelly Caresse 6 maart 2013 / 07:24

  Wat een leuke vintage tip! Ik ben dol op vintage en dit soort producten!! Dat jurkje is leuk zeg! Maar vind jouw geshopte tas ook heel tof!

 3. Ashleey 6 maart 2013 / 07:25

  Vintage is altijd al super leuk en dit is daarom ook een heel leuke tip! Bedankt Lisanne 😉

 4. MarCreaties 6 maart 2013 / 09:43

  Ga zelf toch liever naar kringloopwinkels dan de echte vintage winkels vanwege het prijsverschil. In een kringloopwinkel moet je dan misschien wel wat beter zoeken, maar dan is het des te leuker als je iets heel moois vindt en dan ook nog voor een spotgoedkoop prijsje mee kan nemen 🙂

 5. Suzanne 6 maart 2013 / 10:11

  Wat een super mooie webshop! Wat stom dat ik deze nog niet kende! Erg gaaf.

 6. LounaBeauty 6 maart 2013 / 11:17

  Leuke webshop tip meis..:) Ga meteen even een kijkje nemen. Leuk, ben gek op vintage.

 7. Debbie Peteri 6 maart 2013 / 11:43

  Ik weet niet zo goed waarom, maar ik ben niet zo’n Vintage liefhebber….. Hebben meer mensen hier “last” van?

 8. Josephine 6 maart 2013 / 11:58

  Ik kende deze webshop al! Vintage is tof, maar vind het soms iets te duur.

 9. AreyouShir? 6 maart 2013 / 12:02

  Leuk om te kijken maar zelf ben ik niet zo van de vintage, behalve Doortje Vintage dan!

 10. Kelly 6 maart 2013 / 13:47

  Ik vind vintage wel leuk, maar ik vind dit nog best behoorlijke prijzen voor tweedehands artikelen! Ja, misschien in vergelijking met de echte prijs niet, maar ik zou toch liever naar de kringloopwinkel gaan om te ‘thriftshoppen’ 😉

 11. Anne 6 maart 2013 / 13:53

  Leuke webshop! Had er al wel eens eerder iets over gelezen inderdaad. En een schattig tasje heb je gekocht daar!

 12. Rosalie 6 maart 2013 / 16:01

  Ik vind Vintage wel leuk, misschien moet ik maar een kijkje gaan nemen op die webshop.

 13. Swaen 6 maart 2013 / 16:48

  Ik ken de webwinkel, ze hebben altijd zulk mooi spul!
  Liefs, Swaen

 14. ilse 6 maart 2013 / 19:14

  Tof,ik ga een kijkje nemen. 🙂

 15. Biancaa 6 maart 2013 / 21:39

  Leuke webshop al ben ik zelf niet zo van de vintage.

 16. Mariska Hoppens 6 maart 2013 / 22:40

  Dit is zeker een leuke webshop!

  Ik kwam deze hakken nog tegen: newyorkeronlineshop.nl/hakken-lente-collectie-2013/

  Nieuwe Hakken collectie 2013, helemaal hot in Amsterdam!

 17. Joy 7 maart 2013 / 17:09

  Wat grappig, ik wil binnenkort ook naar een vintage winkel maar heb echt heen idee waar. Ik zal eens een kijkje nemen op de site!

 18. Hiske 16 september 2013 / 15:11

  Hoi Lisanne,
  Leuk artikel! En misschien een leuke tip, mijn webshop: http://www.goretro.nl/
  Veel vintage schoenen zoals laarzen en pumps rond de 25 euro.
  Groetjes en succes met je blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.