TIP: Flow simplify your life 2!

De tweede simplify your life special van de Flow ligt in de winkels! Ik noemde de eerste versie vorig jaar als een van mijn favorieten. Omdat ik hem de vorige keer zo ontzettend leuk vind (Flow specials in het algemeen eigenlijk!) wilde ik hem toch graag weer kopen. Vandaag geef ik je een kijkje in het boek en laat ik weten wat ik van de Simplify your life special versie 2 vind!

flow-simplify

simplify3

Deze keer heeft de spcial nog een speciaal thema: blij in je buurtje.

stickers

Zoals flow dat altijd zo leuk doet zitten er weer leuke extra’s in, bijvoorbeeld deze stickers met mooie quotes. Deze vind ik echt heel erg leuk!

kleurplaat2

En nog een extra…

kleurplaat

Een gigantische kleurplaat! Omdat kleuren heerlijk ontspannend is. Daar ben ik het wel mee eens, maar wat mij betreft hadden ze er beter een paar kleinere kleurplaten in kunnen doen, dat had ik persoonlijk leuker gevonden. Maar ik kan me ook wel voorstellen wanneer je bijvoorbeeld kinderen hebt dat zij dit helemaal geweldig gaan vinden, haha. En het is ook wel gewoon indrukwekkend, zo’n enorme kleurplaat! Maar ik denk niet dat ik hem ga inkleuren, hihi.

honderdthings-challenge

Kun je je de 100 things summerchallenge nog herinneren? Daarover is ook een stuk geschreven! Hierbij zitten lijstjes die je hierbij kan gebruiken, super leuk. Helaas is onze Nederlandse versie niet genoemd (die is natuurlijk ook al een tijdje voorbij), maar dat mag de pret niet drukken.

geluk-is-er-al

Onderdeel van buurt thema. Op zich wel leuk, maar ik had een ander thema waarschijnlijk leuker gevonden.

simplify2

Dit vond ik een quote die heel erg bij het boek past. Het boek gaat niet perse alleen over het versimpelen en minimaliseren, maar vooral om het waarderen van de kleine dingen. Je hoeft geen grote dingen voor geluk, als je goed kijkt is het geluk er al. En het zit juist in die simpele dingen! Dat wordt in dit boek mooi weergegeven.

simplify1

Nog zo’n schattige extra, briefjes om in en rond huis te gebruiken. Ik vraag me af of er mensen zijn die dat echt gebruiken. Leuk zijn ze zeker, maar gebruiken ga ik ze zeker niet, haha.

En uiteraard zitten er zoals altijd weer prachtige afbeeldingen in en mooie inspirerende verhalen. En even herinnerd worden aan het feit dat je niet altijd meer, en meer, en meer nodig hebt is natuurlijk nooit verkeerd. Simpel = waardevol. Ik ben in elk geval nog lang niet klaar met alles lezen!

Een minpunt zou je de prijs kunnen vinden, het boek kost namelijk €12,95. Of je dit te duur vindt verschilt natuurlijk compleet per persoon, persoonlijk vind ik het nog net te doen (zelf had ik een kortingsbon waardoor ik hem kocht voor 10 euro, ook mooi meegenomen natuurlijk). Het is echt een cadeautje voor jezelf! Ga jij het Flow Simplify your life 2 boek kopen? En waarom wel/niet?

DELEN:

53 reacties

 1. Healthy Mommy 10 februari 2014 / 06:18

  Leuk artikel over een leuk tijdschrift! Ik koop hem ook regelmatig en raak dan helemaal geïnspireerd. Heerlijk.. Alleen vergat ik soms ook daadwerkelijk wat mee te doen. Ben wel benieuwd naar de rest in deze editie!

 2. Tamarah 10 februari 2014 / 06:44

  Wat een leuk srtikel! Ik koop de gewone Flow bijna altijd maar heb nog nooit een speciale editie gekocht. Ik vind de prijs redelijk want je hebt vaak over de 100 pagina’s leesplezier! De grote kleurplaat vind ik juist wel erg leuk maar lijkt me niet heel praktisch ^-^. Ik ben erg benieuwd naar dit nummer want ik ben erg dol op de less is more en the 100 things summer challenge artikelen. Ik ga eens een kijkje nemen.

 3. Rosebird 10 februari 2014 / 06:46

  Ziet er wel heel leuk uit, maar het thema spreekt mij ool niet zo aan…

 4. Katrien 10 februari 2014 / 06:53

  Ik ga ‘m wel eens in de winkel doorbladeren (als dat gaat), maar ik vind ‘m inderdaad zo net iets te duur… Maar het ziet er eigenlijk wel interessant uit!

 5. Bibian 10 februari 2014 / 07:07

  Wat een leuk blad, ik kende het nog niet. Toch een keer bekijken. Die kleurplaat is te leuk haha! Liefs

 6. Elize 10 februari 2014 / 07:10

  Eens wat betreft het thema. Door dat in combinatie met de prijs zou ik hem niet kopen.
  Dat briefje voor de postbode had ik wel heel leuk gevonden om tegen te komen toen ik de post bezorgde afgelopen zomer, haha!

 7. Susanne 10 februari 2014 / 07:31

  Het thema is niet zo mijn ding. De kleurplaat inkleuren zie ik me ook niet echt snel doen dus ik laat deze aan mij voorbij gaan :-).

 8. Sanne 10 februari 2014 / 07:36

  Afgelopen week heb ik de flow gekocht als inspiratie voor opdracht 3 voor de happy challenge. Leuk tijdschrift. Vertrek vandaag naar het buitenland, dan ga ik het tijdschrift zeker doornemen op het vliegveld. Wie wee raak ik aan het kleuren…. Sowieso leuk tijdschrift!

 9. Frauke 10 februari 2014 / 07:58

  Hoe leuk is dit tijdschrift/boek haha! Ik zou het ook wel willen, alleen vind ik de prijs toch wat aan de hoge kant. Die grote kleurplaat is awesome. Sowieso vind ik Flow heel inspirerend, alleen dus wat te duur! Het is ook een super magazine om prentjes uit te halen voor in kadertjes enzo!

 10. Manon 10 februari 2014 / 08:12

  Wat een leuk boek! Maar inderdaad: 12,95 is wel iets aan de dure kant.

 11. Geertje 10 februari 2014 / 08:14

  Leuk positief blad… Alleen tegenwoordig met internet e.d. waar je ook een hoop positieve spreuken en plaatjes kan vinden, vind ik het toch iets te duur…

 12. Nicole 10 februari 2014 / 08:16

  Oh het thema past gewoon helemaal bij mijn blogje van vandaag haha..
  Wij zijn verhuisd naar een dorp en daar is de buurt erg belangrijk.
  Onze postbode die zet dus ook pakjes achter in de tuin als wij niet thuis zijn en we niet hoeven te tekenen.. Heel prettig! Dus dat kaartje hoeft bij ons al niet eens meer opgehangen te worden, maar past wel echt bij deze buurt…

  Of ik de special edition ook ga kopen weet ik niet, maar je hebt me wel geinspireerd om in ieder geval tussen de magazines te kijken morgen als ik in het dorp ben, want ik vind dat ik mezelf wel mag verwennen met een leuk tijdschrift!

 13. Natasja 10 februari 2014 / 08:30

  Ik vind de Flow echt geweldig! Vooral de specials inderdaad. Als ik nog een financiele meevaller krijg gaat deze zeker te weten ook bij mijn verzameling, ik vind de extra’s altijd zo tof en inspirerend. 🙂

 14. Chantal 10 februari 2014 / 09:00

  Ik heb drie nummers Flow geprobeerd, het was niet zo mijn tijdschrift.

 15. Susanne 10 februari 2014 / 09:07

  Toen ik die kleurplaat zag dacht ik: HEBBEN!! Ben ik namelijk wel even doet mee! Maar inderdaad, jammer van de prijs. Dan koop ik liever een heel volwassen kleurboek bij bol voor dezelfde prijs.
  Het leukste aan de Flow vind ik altijd de quotes!

 16. Meandra 10 februari 2014 / 10:07

  Ik twijfelde van de week al of ik m zou kopen. Hij is toch best wel duur en nu ik weet wat er in staat denk ik niet dat ik m ga kopen.

 17. Lauriëtte 10 februari 2014 / 10:22

  Het tijdschrift Flow is echt geweldig! Ben elke maand zo blij als hij weer in de brievenbus ligt haha! Maar het thema van deze special spreekt me niet heel erg aan dus ik denk dat ik hem deze keer aan mij voorbij laat gaan..

 18. Alyssa 10 februari 2014 / 10:41

  IK ga ‘m deze keer ook halen — ziet er echt onwijs leuk en inspirerend uit.

 19. Brigitta 10 februari 2014 / 13:43

  Leuk! De flow koop ik elke maand, maar deze special moet ik nog halen.
  Heerlijk inspirerend altijd.

 20. MijnNotitieboek 10 februari 2014 / 13:53

  Leuk, dit soort bladen hebben ook altijd heel erg mijn aandacht! Die stickers en kaartjes zijn erg leuk. Het is fijn om zo vast een sneak peak te hebben, ik denk wel dat ik hem ga halen. Geeft ook altijd zoveel inspiratie.

 21. Cindy 10 februari 2014 / 14:49

  Onlangs heb ik mijn Flow abonnement omgezet in een andere tijdschrift abonnement, want ik vond het veel te zweverig worden en een te-ver-van-mijn-bed-show. Ik heb zelfs het zomervakantieboek nog liggen, ongelezen. Maar het is wel leuk dat ze themaboeken maken, als je een echte Flow fan bent (en dat was ik wel een aantal jaren geleden).

  • Lisanneleeft 10 februari 2014 / 15:43

   Jammer zeg! Van welk tijdschrift ben je nu lid geworden? 🙂

   Bij mij ging het precies andersom, ik vond de Flow (en ook de Happinez) eerst maar niks, wat je zegt: veel te zweverig. Nu kan ik dat juist wel waarderen. Gek is dat!

 22. Eline 10 februari 2014 / 15:32

  Ik vind het tijdschrift Flow erg leuk, maar het thema van dit boek spreekt met niet zo aan, dus ik denk niet dat ik ‘m koop. Misschien is mijn buurt gewoon niet leuk genoeg 😉

 23. Manon 10 februari 2014 / 15:53

  Ik heb de tijdschrift flow wel een paar keer gehad! Maar dit spreekt me nu niet zo aan

 24. Jennn 10 februari 2014 / 15:55

  Hij lijkt me heel leuk, maar de prijs houdt me idd een beetje tegen dus ik denk er nog even over na. Zo’n briefje voor de postbode zou ik dan weer zeker gebruiken! Geweldig, daar hou ik wel van.

 25. Esmée 10 februari 2014 / 16:00

  Ik keek er vandaag toevallig in bij de supermarkt, het lijkt me een leuk boekje! De prijs is inderdaad wel hoog, maar er zitten leuke extra’s in. x

 26. xhannahs 10 februari 2014 / 16:06

  Het ziet er wel leuk uit maar ik denk niet dat ik hem ga kopen. Ik vind het boek vrij duur en het thema spreekt mij niet echt aan.

 27. Chantal 10 februari 2014 / 16:24

  Wat een leuk thema! Als ik de foto’s zie zou ik het blad bijna gaan halen, maar ik vind het toch net iets te duur.

 28. Isabel 10 februari 2014 / 16:24

  Ik heb besloten om m niet te kopen, ik vind het vrij duur en heb de andere versie ook niet.

  • Lisanneleeft 10 februari 2014 / 16:36

   Je hebt de andere versie niet ‘nodig’ om deze te kunnen lezen ofzo hoor. Het is gewoon een tweede editie, zeker geen vervolg! Maar snap natuurlijk wel dat je hem vanwege de prijs niet koopt (of vanwege het onderwerp of…. eigenlijk kan alles een reden zijn, haha)

 29. Tiffany 10 februari 2014 / 16:42

  Ik koop ‘m niet, simpelweg omdat hij in België niet beschikbaar is volgens mij. Maar anders lijkt het me wel een fijn ding om te lezen! Wordt je ook meteen gelukkiger van denk ik, zo’n kleurrijk boek vol quotes en dergelijke 🙂

 30. Tess 10 februari 2014 / 16:50

  Klinkt als een apart maar super leuk boek!

 31. Lianne 10 februari 2014 / 18:31

  Om eerlijk te zijn: de eerste ligt hier nog steeds ongelezen, haha. Ik kom er gewoon niet aan toe. Maar ik had em juist van de week uit m’n kast tevoorschijn gehaald om er in te beginnen 🙂 Dus eerst maar eens kijken hoe die bevalt voordat ik de 2e koop. Aangezien ik 12.95 wel prijzig vind ;p

 32. Liddie 10 februari 2014 / 19:44

  Ik wist niet dat deze al in de winkel lag, leuk! 🙂
  Ik denk dat ik hem wel ga kopen, maar zeker weet ik het nog niet.
  Sowieso vind ik de flow al geweldig en dan zo’n extra boek, helemaal top!

 33. Julia 10 februari 2014 / 19:46

  Ik vind hem te duur :3

 34. Renate 10 februari 2014 / 19:55

  Ik had er eerlijk gezegd iets meer van verwacht, ik vind het het geld ieder geval niet waard, als het goedkoper was geweest had ik een nog over na kunnen denken, maar de prijs vind ik wel echt heel hoog voor een tijdschrift!

  • Lisanneleeft 10 februari 2014 / 19:57

   Hij is wel echt een stuk dikker dan de gewone Flow! (en die is al 7 euro, ook niet goedkoop)

 35. Petra 10 februari 2014 / 21:16

  Wat een heerlijk fijn boek lijkt me dit weer. De prijs kan er helaas even niet vanaf hier (zie mijn laatste blog), maar misschien… als ik mijn zus lief aankijk… mag ik die van haar lezen/lenen voor ze hem kapot knipt voor de snailmail.

 36. Melissa Charlotte 10 februari 2014 / 21:27

  Leuk om zo voorbij te zien komen. Ik vind 12,95 toch een beetje duur voor een boek wat ik waarschijnlijk niet eens helemaal ga lezen.

 37. Linda 11 februari 2014 / 10:03

  Ik heb pas voor het eerst de Flow gekocht en ik vond het erg leuk! Wel prijzig, 7 euro… Dus deze vind ik best wel duur, maar het ziet er wel heel leuk uit 🙂

 38. Tiffany 11 februari 2014 / 13:18

  Die kleurplaat is echt super leuk! Maar ik ga deze niet kopen aangezien ik het thema niet leuk genoeg vind, en ik heb de gewone flow van afgelopen maand nog niet uit gelezen.

 39. Nans 11 februari 2014 / 13:31

  Een gewone Flow koop ik af en toe, maar 12,95 voor een tijdschrift vind ik nogal duur…

 40. Manon 11 februari 2014 / 16:31

  Ik heb zelf laatst de Flow gekocht en vond hem echt super! Alleen dit thema boek is niet 100% mijn ding.
  Maar volgens mij heb ik dan ook geen leuke buurt! Haha

 41. Marleen 14 februari 2014 / 14:48

  Ik ga hem kopen, alleen al voor de kleurplaat, want dat kreeg mijn hoofd vroeger zo lekker leeg. Durf te wedden dat dat nog steeds zo werkt! Dank je 🙂

 42. Melanie Parker 17 februari 2014 / 14:22

  Hebbes! Wat een heerlijk praktisch én inspirerend boek. Inmiddels heb ik er al drie gescoord. Ook wel een beetje omdat onze webboutique op pagina 103 staat. #besteenbeetjetrots 🙂

 43. Anouk 1 maart 2014 / 19:20

  Ik vind de kleurplaten echt geweldig! Haha.

 44. Chielens Meriel 7 maart 2014 / 12:07

  Flow magazine vind ik zelf heerlijk om te lezen. Zweverig, misschien wel ,maar ik ben dan ook van het dromerige type. Onlangs zat ik in een dip, toevallig zag ik de Flow liggen in de krantenwinkeltje bij het treinstation . Had voriige jaren er ook al af en toe eentje gekocht…Deze ging net over Positief denken, net wat ik op dat moment nodig had! Van de slag voelde ik me beter en gisteren opnieuw de Flow gekocht en geniet van het lentegevoel door de slinger eruit te maken. Voor mij is hij zijn geld waard.

 45. Femke 17 maart 2014 / 19:57

  Handig dat jij hier een blogpostje aan hebt gewijd! En wat een mooie nageltjes heb je ook 🙂
  Ik ben op zoek naar inspiratie voor een artikel over fijn samen leven in de wijk (ik woon sinds november in een wijk waar nogal wat trammelant is geweest in het verleden), ik mag daar over schrijven in een wijkkrantje. Best een goed idee om deze special een te schaffen daarvoor, of niet?

  Groetjes,
  Femke

  • Lisanneleeft 17 maart 2014 / 20:48

   Ja, er staan een boel creatieve ideeën in om meer samen te doen met je buren! En om de wijk meer te waarderen ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.