TIP: Flow Winterboek

Jongens en meisjes, ik moet jullie iets opbiechten. Ik, absoluut geen fan van Flow, ben absoluut wél fan van het Flow winterboek. Joh, wat heb ik me vermaakt met het loshalen van alle kaartjes, het bekijken van briefpapier, en ook niet onbelangrijk: trots alles aan mama laten zien. Wat is dit een leuk boek zeg!

flow winterboek

Zoals je misschien al ziet staan, dit winterboek is een brieven & kaarten special. Het hele boek staat in het teken van brieven en kaartjes. In de ruimste zin van het woord… Haha!

flow winterboek kaartjes

Heerlijk, hele pagina’s vol met kaartjes! Deze kun je uitscheuren. Dat is best nog wel een werk, aangezien je natuurlijk niet wil dat je kaartjes scheuren. Ik heb met puur genot deze kaartjes eruit gescheurd. Het voelde als een soort bezigheidstherapie, maar dan in de positieve zin van het woord. Want hallo: ik heb nu wel de meest schattige kaartjes ever!

Uiteraard vind je in het boek niet alleen de kaartjes, enveloppen die je zelf moet uitknippen en in elkaar vouwen, briefpapier en de leukste plakkertjes ooit. Maar je vindt er ook artikelen zoals je die normaal in Flow vindt, maar dan allemaal in brieven en kaartjes stijl!

Als je graag kaartjes en brieven stuurt stuurt of aan postcrossing of snailmail doet (of hoe we dat tegenwoordig allemaal ook noemen) is dit echt een boek die je niet wilt missen. Maar ook voor een kaartjes en brieven noob, zoals ik, is het echt een fijn boek. Ik voelde mijn creatieve ik weer een beetje naar boven komen, haha.

Het Flow Winterboek kost 12,95, maar ik kocht mijne bij de Bruna in een setje met de normale Flow voor 15 euro.

Laten we stellen dat mijn relatie met het tijdschrift Flow nog een beetje onbepaald is. Ik ga verder op onderzoek uit, haha! (lees mijn bevindingen tot nu toe hier!) Vinden jullie de Flow een leuk tijdschrift? En is deze kaartjes en brieven special iets voor jou?

17 reacties

 1. Monique 25 december 2012 / 08:50

  idd erg leuk! ik heb afgelopen jaar erg veel plezier gehad van de agenda set van flow, met ook een boekje met kaartjes ed en een boekje met hele lieve memo velletjes en de agenda zelf natuurlijk. Het blad lees ik ook niet, maar de “hebbedingetjes” zijn super!

 2. Ashley 25 december 2012 / 09:31

  Het lijkt mij echt een heel leuk blad! Lekker vrolijk en knutsel pagina’s echt te leuk

 3. Simone 25 december 2012 / 10:04

  Ik doe aan postcrossing maar vond 12,95 voor alleen die kaartjes een beetje te prijzig. Vond verder het winterboek niet zo spannend..

 4. Naomi 25 december 2012 / 10:34

  Ben er nog niet helemaal over uit wat ik van Flow vind. Maar ik ben wel dol op kaartjes!

 5. Debbie 25 december 2012 / 13:15

  Dit is mijn eerste flow die ik kocht en het winterboek is echt helemaal geweldig… Ben er nog druk in aan het lezen en moet nog van alles eruit halen.

 6. Rosalie 25 december 2012 / 15:36

  Ik heb zaterdag de gewone Flow gekocht maar die vind ik ook echt leuk!

 7. Karin Éénig Wonen 25 december 2012 / 16:46

  De gewone Flow vind ik erg leuk, wel erg duur, en die speciale edities vind ik al helemaal te duur. Maar in zo’n pakket met de gewone Flow wil ik het nog wel eens kopen. Ik heb nu een mini abonnement met een tijdschriftenbon op Flow, waarbij ik hem drie keer krijg, yay! 😀

 8. Daniëlle 25 december 2012 / 22:29

  Dit winterboek lijkt me echt heel leuk! Lekker knus op de bank knutselen en lezen, heerlijk!

 9. Roxanne 26 december 2012 / 13:14

  Ik zei al in je andere post dat ik dol ben op de Flow, maar dit winterboek was helemaal top! 🙂

 10. Jolien 26 december 2012 / 22:27

  Ik heb het Flow Winterboek ook en het is inderdaad superleuk!

 11. Inge 27 december 2012 / 13:54

  Als het goed is zit ik morgen een paar uur in de trein, misschien kan ik dat pakket ook bij de Bruna scoren.
  Ik vind Flow heerlijk, vooral vanwege de aandacht voor papier en typografie. De ‘zweverige’ quotes e.d. zijn ook niets voor mij, maar dan kijk ik gewoon naar de vormgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.