Tip: Geluksarmbandjes bij Groupon

Onlangs kreeg ik een mailtje van Groupon met een leuke aanbieding. Nadat ik even rondkeek op de site zag ik iets wat ik heel graag wilde hebben. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor een aantal andere mensen. Geluksarmbandjes!

Ik zal eerst iets vertellen over Groupon, en hoe dat in elkaar steekt! Het is een website waarop je heel veel verschillende dingen voor een veel lagere prijs dan normaal kunt vinden. Van vakanties tot wimperextentions. Maar dus ook deze armbandjes!

Het zijn een soort ‘deals’ die een beperkt aantal dagen gelden. Zo kun je dus voor een klein prijsje een weekendje weg, of lekker uit eten. Maar ook luxe dingen als het bleken van je tanden of het laten zetten van wimperextentions hebben opeens geen echte luxeprijs meer.

Ook heel veel leuke dingen om cadeau te geven, daarvoor is het ook echt een aanrader. Dus, ben je op zoek naar leuke shop aanbiedingen? Neem dan zeker even een kijkje op Groupon.

Waarom de geluksarmbandjes?

Jullie weten dat ik vaker vertel over een klein gebaar. Een lief kaartje om iemand te laten weten dat je om ze geeft om aan ze denkt. Degene die krijgt en degene die geeft krijgen er beiden een goed gevoel van! Nu heb ik wel een aantal vriendinnen en andere mensen in mijn leven die wel wat extra geluk kunnen gebruiken. Door zo’n armbandje te geven wil ik ze graag een hart onder de riem steken en laten blijken dat ik ze alle geluk van de wereld wens.

Ook houd ik er zelf ook eentje, als herinnering aan deze periode in mijn leven en aan hoe veel geluk ik heb. Dat wanneer ik naar het armbandje kijk, ik denk aan hoe gezegend ik ben met veel dingen.

En daarbij vind ik het natuurlijk ook mooie armbandjes! Ze zijn mooi subtiel en basic met een Swarovski steentje erin. Een armbandje kost 15 euro, maar voor 40 euro heb je 6 armbandjes. De originele prijs van een armbandje was trouwens 40 euro.

Dus… dat was wat ik graag even met jullie wilde delen. Wanneer ik de armbandjes binnen heb dan zien jullie vast en zeker nog wel foto’s langskomen! Kende jij Groupon al? En heb je er ook al weleens iets gekocht?

6 reacties

 1. Nina 24 augustus 2012 / 13:38

  Ik had er wel al van gehoord,maar nog nooit op de site gekeken. Die armbandjes zijn supermooi!!! Helaas heb ik er het geld niet voor 🙁

 2. Roxanne 24 augustus 2012 / 14:01

  Ik ken Groupon wel en heb in de beginfase een keer voor een euro een bioscoopbon gekocht. Daarna heb ik er niet veel meer mee gedaan, maar dat komt omdat het inderdaad vooral luxeproducten en diensten zijn, die wellicht een stuk goedkoper zijn dan normaal, maar die ik anders ook niet zou kopen.

 3. Debbie 24 augustus 2012 / 16:43

  Ik had deze mail ook ontvangen, en vind ze echt geweldig. Maar toch kan ik ze niet kopen, zoveel geld heb ik niet. En dan moet je keuzes maken wat je wel en niet gaat kopen. Soms wel heel vervelend maar tis niet anders.

 4. Nathalie 24 augustus 2012 / 18:03

  Oh geweldig!! Mooi zeg !

 5. Ilse 24 augustus 2012 / 20:51

  Oh die zijn super leuk! Misschien een leuk cadeautje voor mijn zus haar verjaardag..

 6. Anouk 25 augustus 2012 / 15:32

  Ik kende het al, maar nooit iets mee gedaan. Zie dat je jezelf moet registreren, dat houd mij al tegen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.