Tip: Geweldig leuke stempelsetjes bij Action

Tijdens mijn tripje door de Action kwam ik iets tegen waarvan ik echt heel erg blij werd. Het zijn drie verschillende stempelsetjes die alle drie echt heel erg leuk zijn. En als het niet jouw ding is: door de onwijs leuke verpakking is het ook heel leuk om cadeau te doen!

stempelsetjes-action

stempelsetje1-action

Stempelsetje 1

Het eerste stempelsetje vind ik zelf super leuk. Het theepotje en het fototoestel zijn mijn favoriete twee stempels uit dit setje. Eens kijken hoe goed deze stempels en stempelkussens werken…

stempelsetje1-action2

Nice! Ze werken goed. De stempels én de stempelkussentjes.

stempelsetje2-action1

Stempelsetje 2

Dit setje heeft wat minder dingen waar ik weg van ben, hoewel de stempel met het schaartje wel heel erg leuk is.

stempelsetje2-action2

Het rode/roze stempelkussentje is ook prima.

stempelsetje3-action1

Stempelsetje 3

Ik denk dat dit mijn favo setje is, deze stempels zijn denk ik het meest bruikbaar. Heel leuk voor op kaartjes enzo. Een koffie/theekopje en een koffie-of theekan… zo schattig!

stempelset-action-resultaat

Hoe de stempels er gestempeld uitzien.

stempelsetjes-action2

De setjes zijn zoals ik al noemde te koop bij Action. De prijs is €1,99 per setje, lekker betaalbaar dus!

Ik word hier heel blij van, ik ga deze zeker gebruiken! Gebruik jij weleens stempels? Wat vind je van deze setjes?

DELEN:

34 reacties

 1. Marion 2 oktober 2015 / 07:35

  Leuk zijn ze hè, had er zelf ook al over geschreven. Zijn in totaal trouwens 4 verschillende setjes van. Vind stempels zelf erg leuk en begin een hele verzameling te krijgen.
  Marion blogde laatst over… My week in pictures #2

  • Lisanne 2 oktober 2015 / 10:46

   OH nooo, nu wil ik dat laatste setje natuurlijk óók nog, hahaha 😀

 2. Tiffany 2 oktober 2015 / 07:47

  Ik heb toevallig laatst stempelsetje 3 gekocht. 2 hadden ze ook maar die vind ik wat minder leuk. Set 1 is wel heel leuk! Helaas hadden ze die niet. Misschien nog maar even gaan kijken bij een andere action dan 😉
  Tiffany blogde laatst over… Smashbook: wat is het en wat heb je nodig?

 3. Evera 2 oktober 2015 / 08:17

  Super leuk! Ook leuk om te gebruiken om een labeltje te maken aan een zelfgemaakt cadeautje of iets dergelijks, zoals die met de naaimachine of de ‘bakery’ variant! Vanmiddag gelijk maar even naar de action fietsen, hahaha.
  Evera blogde laatst over… PERSONAL: Morning routine

 4. Webkim 2 oktober 2015 / 08:28

  Leuk zijn ze ja, ik kocht ook een setje van de week.

  En: misschien ten overvloede, maar anders misschien handig voor je lezers:

  wat ik me afvroeg: druk jij de stempels in de inktkussentjes?

  Wat namelijk veel beter werkt is je stempel te inkten door met het kussentje zacht over het plaatje te wrijven. Eventueel een keer herhalen als het een grote stempel is. Zo voorkom je dat bij een minder hoge stempel je afbeelding dichtloopt met inkt (dat gebeurt als je een stempel hard in een zacht kussen duwt) én je voorkomt dat er inkt op de randen van je stempel komt, zodat je die niet ziet op je afdruk.

  Je stempels krijg je weer mooi schoon met babydoekjes. Dan kan je daarna een andere kleur gebruiken.
  Webkim blogde laatst over… I love strings

  • Lisanne 2 oktober 2015 / 10:39

   Ik heb het bij deze voorbeeldjes eigenlijk een beetje afgewisseld! Misschien kan ik dat beter de volgende keer erbij zetten want dan is het duidelijker als een stempeltje geen succes is of het door mij komt of door de stempels 😛

 5. Simone 2 oktober 2015 / 11:55

  Die zijn leuk! Tis dat ik al aardig wat stempels heb en ze te weinig gebruik. Zonde eigenlijk.
  Simone blogde laatst over… Shoplog Primark!

 6. Hester 2 oktober 2015 / 14:00

  Zelf zou ik ze niet gebruiken, maar voor creatieve mensen is het inderdaad wel een heel erg leuk cadeautje! Die ‘you are so sweet’ vind ik leuk, en stempelsetje één ook.
  Hester blogde laatst over… September fifteen’s music

 7. Sytse 3 oktober 2015 / 08:34

  Leuk zeg! Die camera vind ik erg leuk. Ik moet vanmiddag maar even naar de Action 😉
  Sytse blogde laatst over… Stoptober 2015

 8. Andreea 4 oktober 2015 / 20:21

  Wauw ! Die zien er inderdaad geweldig uit 🙂
  Ik gebruik graag stempeltjes en deze wil ik!
  Morgen zal ik zeker langs de Action passeren.

 9. Ilse 6 oktober 2015 / 20:15

  Ghihi, leuk! Vooral die eerste set vind ik tof, vanwege dat fototoestel. Maar zoals vaak zitten er weer van die stempels tussen waarvan ik denk: wat moet ik ermee. Dus ik ga ’t gewoon niet halen. Maar ach, voor de zekerheid moet ik voorlopig toch ook maar even niet langsgaan bij de Action!

 10. Ilse 6 oktober 2015 / 20:15

  Ghihi, leuk! Vooral die eerste set vind ik tof, vanwege dat fototoestel. Maar zoals vaak zitten er weer van die stempels tussen waarvan ik denk: wat moet ik ermee. Dus ik ga ’t gewoon niet halen. Maar ach, voor de zekerheid moet ik voorlopig toch ook maar even niet langsgaan bij de Action!

 11. els 26 oktober 2015 / 17:31

  hey Lisanne
  Kan je misschien alsjeblieft wat dingen laten zien die je met de stempels hebt gemaakt
  Ik heb ze ook gekocht en wil ze dolgraag gaan gebruiken maar heb ineens helemaal geen inspiratie !

  xx Els

  • Lisanne 26 oktober 2015 / 18:27

   Ik zal eens kijken of ik daar een leuke blogpost van kan maken! Leuk ideetje 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.