TIP: Feestelijke glitterlakjes van Miss Sporty!

Laatst keek ik in mijn lade met nagellakjes en vond ik niet wat ik zocht. Ik zocht een glitterlakje in een vrolijke, maar feestelijke kleur! Had ik niet, alleen rood, maar die heb al al zo vaak gedragen, ik had zin in iets anders. Dus, ik wipte de DA binnen en terwijl ik van plan was om naar het Essie schap te lopen, kwam ik deze lakjes van Miss Sporty tegen. Lekker betaalbaar en zéker de moeite waard om te proberen. Ik laat je zien welke lakjes ik kocht en wat ik ervan vind!

miss-sporty-glitterlakjes-tip

miss-sporty-glitterlakjes

De twee lakjes die ik kocht! Links zie je een lakje uit de Crush on You collectie in nummer 065. Rechts is nummer 889 Sparkle touch.

miss-sporty-glitterlakjes2

Miss Sporty Crush on You 3D texture 065

Met het Crush on You lakje had ik wat moeite, ik kreeg hem niet zo goed op de foto! Het nagellakje is niet volledig dekkend, normaal zie ik dat als een nadeel. Maar eigenlijk vind ik het juist wel heel erg leuk dat ik het over mijn andere kleurtjes heen kan lakken! Dan heb je één lakje, maar kun je eindeloos veel combinaties maken.

glitterlakje-miss-sporty

Het lakje heeft zoals je ziet veel gouden glitters met hier en daar wat roze. De glitters hebben allemaal verschillende formaten waardoor het er heel bijzonder uitziet. Zo roze als hij er in het flesje uitziet is hij op mijn nagels bij de meeste kleuren helemaal niet!

miss-sporty-crush-on-you

In combinatie met andere kleurtjes. Op mijn pink zit een wit lakje, zoals je kunt zien is het Crush On You glitterlakje toch zeker wel een beetje roze van zichzelf!

Dit lakje is absoluut mijn favoriet van de twee!

miss-sporty-sparkle-touch-kleur

Miss Sporty Sparkle touch 889

Ook dit lakje is absoluut niet dekkend en is dus het mooiste als je het draagt over andere lakjes heen. In dit lakje zie je verschillende kleuren glitters: paars, rood, goud en blauw.

miss-sporty-sparkle-touch
Over de andere lakjes heen. Wederom het witte lakje op mijn pink: ook deze lak is lichtjes roze gekleurd!

De lakjes die ik onder beide glitterlakjes van Miss Sporty draag: Wit: White out van Sally Hansen. Lila: Lilacism van Essie. Roze: Madison ave-hue van Essie. Paars: 291 van Kiko. Donkerpaars: Purple Rain van ANNY.

De lakjes kosten €1,99 per stuk. Fijn voor de feestdagen, vind ik! Ik word heel erg blij van deze lakjes. Draag jij weleens glitternagellak? En wat vind je van deze twee lakjes van Miss Sporty?

DELEN:

36 reacties

 1. Marloes | Budgetproof.nl 25 november 2014 / 06:21

  Wat een super leukjes. I love Miss Sporty! Tegenwoordig hebben ze voel kleurtjes en niet-standaard lakjes! Het gros van de nagellak die ik koop heeft glitters, alleen het er af halen is echt zo’n hel.

 2. Dionne 25 november 2014 / 06:59

  Ik vind je lakjes erg mooi! Ze zien er heel tof uit!

 3. Sylvia 25 november 2014 / 07:01

  Ziet er leuk uit! Ik ben niet zo van de roze/paarse tinten, dus ik zou voor zwart met glitters gaan 🙂

 4. Kelly Caresse 25 november 2014 / 07:02

  Wat een leuke en feestelijke kleurtjes! Ik vind glitternagellak al zo’n hele klus om eraf te halen waardoor ik het weinig draag haha

 5. Geertje 25 november 2014 / 08:03

  Wat een vrolijke kleuren!!
  Die roze en paarse is echt super!

 6. Karin 25 november 2014 / 08:16

  Leuke glitter! Heel gaaf effect met de witte nagellak.

 7. Daantje 25 november 2014 / 08:29

  Lekker feestelijk! Bedankt voor de tip, dat is ook nog wel een leuk prijsje voor eenmalig met de feestdagen te gebruiken 🙂

 8. Petra 25 november 2014 / 08:33

  Het lakje met alle verschillenden glitters is wel erg leuk…

 9. marieke 25 november 2014 / 08:49

  Aah die leuke lakjes! Vind ze leuk, maar vind stiekem de lakjes eronder nog leuker haha! Vooral die paarse vind ik tof 😀 van de glitterlakjes vind ik het inderdaad heel tof dat de roze ook echt roze kleur afgeeft, leuk effect zo over wit!

 10. Isabel Cristina 25 november 2014 / 09:06

  Wat een leuke nagellakken! Vooral die combinaties met die leuke ondergrond lakjes is erg leuk!

 11. Lauriëtte 25 november 2014 / 09:10

  Dat is niet zo duur! Ziet er heel erg vrolijk en feestelijk uit! 🙂

 12. Frauke 25 november 2014 / 09:37

  Oooh wat een superleuke lakjes! Mega happy. Wil ik wel voor de feestdagen, heel mooi over een ‘chique’ kleur heen. Fijne prijs ook 😀 X

 13. Miranda 25 november 2014 / 10:22

  Leuk! Zo feestelijk:) ik heb eigenlijk weinig nagellak van miss sporty. Weet niet waarom, loop er altijd langs maar blijf nooit staan;) volgende keer toch maar eens goed kijken wat ze allemaal hebben dan!:)

 14. Manon 25 november 2014 / 10:28

  Zien er mooi uit en goedkoop ook! Vind de verpakking nooit zo pakkend maar zijn altijd erg fijne lakjes

 15. Kirsten 25 november 2014 / 13:21

  Hé, die zijn leuk voor met kerst straks! Ik vind de lichtroze en de zwarte het mooist, ik ga ze op m’n verlanglijstje zetten : )

 16. Aniek 25 november 2014 / 15:09

  Wat een toffe lakjes! Die roze variant van de crush on you collectie heb ik ook, best een bijzonder en fijn lakje vind ik zelf. Goed idee om hem eens over een witte lak te dragen! En die andere is echt heerlijk vrolijk, ziet er gaaf uit!

 17. Annemijn 25 november 2014 / 15:22

  Wat een prachtige lakjes, zeker voor de feestdagen.

 18. Ingrid 25 november 2014 / 16:25

  Ik hou van nagellakjes maar iets minder van de combinatie nagellak-glitter. Of je krijgt het er niet meer af of het komt er na twee dagen in zijn geheel afzetten. Alleen voor OPI All Sparkle and Gold maak ik nog een uitzondering. Ook al zijn deze ook erg mooi 🙂

 19. Angelique 25 november 2014 / 16:25

  Ik draag wel glitternagellak maar alleen bij speciale dingen. Miss sporty draag ik alleen totaal niet graag omdat het geen langdurige nagellak is

  • Lisanneleeft 25 november 2014 / 16:55

   Ah, ik vind Miss Sporty wat dat betreft juist wel heel fijn! Ik heb een tijdje terug al mijn lakjes weg gedaan, alleen die van Essie en Miss Sporty heb ik nog. Kun je nagaan dat dat toch best persoonlijk is, wat wel/niet werkt 🙂

 20. Emily 25 november 2014 / 16:41

  Super feestelijk! De donkerste variant is mijn favoriet.

 21. Iris 25 november 2014 / 18:15

  Miss Sporty is inderdaad best goed voor de prijs. De tweede is het mooist.

 22. Eline 25 november 2014 / 18:38

  Ik lak lleen mijn teennagels en dan vind ik glitternagellak een beetje overdreven!

 23. Deisy 25 november 2014 / 21:42

  Wat een prachtige kleurtjes zeg en ook zo feestelijk 🙂 En wat een heerlijke prijs voor die lakjes: ook groot pluspunt hihi…

 24. Miriam 30 november 2014 / 12:37

  Jaaaa, leuk, glitters! Alleen zo vervelend om het er weer af te krijgen -__-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.