Tip! Gratis e-book: Gij zult bloggen

Al vaker heb ik verwezen naar naar de blog van Ernst- Jan Pfauth in artikelen over bloggen. Zijn handleiding heeft mij overgehaald om te beginnen met bloggen. Hij schreef al eerder een boek over zijn blogavonturen, maar nu heeft hij weer een boek geschreven over bloggen! Deze keer met de titel gij zult bloggen. Perfect voor als je wil beginnen met bloggen of als je erover twijfelt. Of als je al een blog hebt en open staat voor zijn tips!

Ik moet zeggen, ik heb het nog niet uitgelezen. Maar het boek is gratis tot de boekenweek voorbij is, vandaar. Dus, wees op tijd! Het blogje over het boek en de link naar de download vind je hier.

Van het lezen van dit boek wordt je blog zeker niet minder goed, en jij ook niet. Ik zou zeggen: Lezen! Ga jij het boek downloaden?

DELEN:

15 reacties

 1. Kauthar 15 maart 2012 / 09:30

  Dank!

  Haha, lurker voor life, maar moest even reageren met een bedankje. En mijn eerste reactie bestond ook nog bijna uit alleen het eerste woord ;).

 2. Jennifer 15 maart 2012 / 10:09

  Goede tip! Maar, als ik het e-book wil downloaden, kan ik het niet lezen omdat ik daar geen reader / programma voor heb. Heb je daar misschien nog een tip voor?

  • Lisanneleeft 15 maart 2012 / 12:37

   Googlen hoe je hem kan openen, had ik ook maar dat ging heel makkelijk! 🙂

 3. Vivian 15 maart 2012 / 12:48

  Super, ik heb hem gedownload op mijn iPad! Ik blog al een tijdje, maar wil altijd graag dit soort dingen lezen en tips om eventueel beter te worden zijn ook zeker welkom! Bedankt voor de tip!

 4. laura 15 maart 2012 / 22:29

  handig! ik ga hem meteen maar ff downloaden!

 5. Debby 18 maart 2012 / 16:19

  Meh, heb ik er die hele cent voor betaald, krijg ik het niet op mijn iMac geïnstalleerd omdat mijn systeem up to date is vergeleken met de systeemvereisten van Adobe. Losers 🙁

 6. Linda 31 maart 2012 / 20:54

  Aaaaaah, ik was te laat 🙁 Zou jij m mij misschien willen mailen? *angelface*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.