Tip: Happy wallpaper!

Ik ben ervan overtuigd dat een groot deel van het ‘gelukkig zijn’ puur in jezelf zit. Het is maar net of je het eruit haalt of niet! Een van de fijne manieren om jezelf eraan te herinneren om vrolijk en gelukkig te zijn is door je omgeving hierop af te stemmen. Nu kun je dit doen door vrolijke muren in je huis of vrolijke kleding, maar ook het bureaublad van je computer is een hele fijne manier om dit toe te passen!

Hierboven kun je mijn wallpaper van het moment bewonderen. De foto van Tim verander ik waarschijnlijk nog, maar ik kon zo gauw geen leukere vinden (haha). Nu is dit slechts een voorbeeld van wat je kunt doen. Het idee is geïnspireerd door het vision board uit The Secret. Wat je nog meer op je wallpaper kunt plakken?

 • Je grootste toekomstdroom
 • De mooiste quote die je kent
 • De meest dierbare personen in je leven
 • Je huisdier
 • Een foto van je favoriete vakantie
 • Een foto die je favoriete seizoen uitbeeldt
 • De persoon die echt jouw grote voorbeeld is
 • Iets wat een doel van je uitbeeldt (afvallen, gezond eten, je diploma halen, werk vinden, you name it!)
 • Alles kan, niets moet! Als jij er maar vrolijk van wordt!

Nu wil ik jullie uitdagen om hier ook een blogje over te maken, als je het een leuk idee vindt. Wat staat er op dit moment op jouw bureaublad? En wat zou erop staan als je het op deze manier gaat doen?

18 reacties

 1. Flo 28 mei 2012 / 08:04

  Superleuk! Ik heb een strandwallpaper, word ik ook best vrolijk van!xxx

 2. Naomi 28 mei 2012 / 08:48

  Klopt. Een beetje hetzelfde effect als een visionboard, maar dan op je wallpaper. Momenteel staat er een hele chique foto van Beyonce op de achtergrond en die houd ik nog even zo. ; )

 3. San 28 mei 2012 / 08:56

  Ik heb gisteravond net een collage met Picasa gemaakt van foto’s van leuke momenten!

 4. marieke 28 mei 2012 / 09:01

  Hej! Wat n leuk idee 🙂 ik had als wallpaper gewoon n saai logo..
  Maar geïnspireerd door dit artikel heb ik nu n mooie natuur foto als achtergrond en n kleine dia show met foto’s van mensen en dieren waarvan ik hou 🙂 veeeeeel beter!
  Bedankt!

 5. Alexandra 28 mei 2012 / 09:25

  Leuk idee! 🙂 Mijn achtergrond is as we speak gewoon een galaxy uitzicht, maar ik ga zometeen maar ‘ns aan de slag met foto’s en dan maak ik d’r ook een blogje over! 🙂

 6. Elise 28 mei 2012 / 09:35

  Leuk! Ik heb een wallpaper van Pikmin, een game. Ik heb het heel veel gespeeld en het geeft mij een vertrouwd en fijn gevoel. Ik denk dat ik deze nog wel een tijdje houd 🙂

 7. Lieke 28 mei 2012 / 09:49

  Wat mooi! Ik heb een geweldige foto van mijn papa en ik er op staan van de vakantie 🙂

 8. Ris 28 mei 2012 / 11:27

  Ik heb een interactieve “live” touch wallpaper van een zwembad. Dus dat ik met mn vingers kan pootje baden, haha!

 9. Liliane 28 mei 2012 / 15:06

  Leuk idee! Hier ga ik ergens deze week mee aan de slag 🙂

 10. Ise 28 mei 2012 / 18:55

  Ik ga het ook doen! Nu heb ik een foto van New York als achtergrond 🙂

 11. Fien 29 mei 2012 / 13:19

  Wat leuk! Ik ga er meteen mee aan de slag en zal mijn nieuwe wallpaper op mijn blog zetten, en zeggen dat het jouw idee was! Op dit moment staat er een foto van mij een mijn beste vriendin lachend in de tuin (: Liefs

 12. Fien 29 mei 2012 / 13:21

  Hoe heb je het eigenlijk gemaakt? (A) Hihi! Kan het met paint of iets?

  • Fien 29 mei 2012 / 14:21

   Het is gelukt! (: Echt een tof idee van je, als je mijn resultaat wilt zien, moet je even op mijn blog kijken. Fijne dag nog! Liefs!

 13. Isabel 30 mei 2012 / 19:16

  Er staat nu een foto van internet van een tijger. Is op zich wel vrolijk :). Ik denk dat er gewoon een leuke quote komt en dan zo’n diavoorstelling van foto’s van mij en mijn familie/vrienden. Ook een veranderende quote waarschijnlijk. En op de achtergrond mooie kleurtjes.

 14. Keerthana 30 mei 2012 / 21:28

  Leuk artikel! Ik moet toegeven dat ik stiekem ook een visionboard als wallpaper heb, krijg er wel leuke reacties op als ik me laptop mee naar school neem.

 15. Ann 2 juni 2012 / 21:19

  Haha,, cool!! das mijn handschrift 😛
  Leuk gedaan!! 🙂
  kus..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.