Tip: HappySoaps plasticvrije adventskalender

HappySoaps heeft voor de feestdagen verschillende producten ontwikkeld, waaronder twee verschillende adventskalenders vol lekkere verzorgingsproducten. Eentje met fullsize producten en eentje met mini’s. Die laatste heb ik opgestuurd gekregen. Ik was zó benieuwd dat ik alvast een vakje opende. Ik laat de kalender graag aan je zien.

De kalender is volledig gemaakt van karton, er komt geen plastic aan te pas. Dat is wel zo fijn!

Dit is hoe de kalender eruit ziet. Het is misschien wel een mini-kalender die door de brievenbus past, maar er zitten gewoon 24 producten in! Daar worden we blij van. Qua producten zitten er producten in die HappySoaps al verkoopt, maar ook limited editions en nog niet uitgebrachte producten.

Op de achterkant vind je niet alleen gezellige afbeeldingen, maar vind je ook wat informatie over de kalender en de missie van HappySoaps. Alle producten zijn vegan, palmolievrij en niet getest op dieren. En ook leuk om te weten: het wordt in Nederland gemaakt!

Het vakje dat ik opende (vakje 2) was een body wash bar met een appel- en kaneelgeur. Echt een heerlijke decembergeur! En het formaat is klein maar fijn, hier kan ik zeker meerdere keren mee douchen. Ik ben benieuwd welke andere verzorgingsproducten we gaan vinden in de rest van de vakjes! Dat ontdekken we in december pas.

De prijs van de adventskalender is €34,99 inclusief verzenden. Superleuk om al deze verzorgingsproducten eens uit te kunnen proberen voor een fijn prijsje. Op de website vind je de kalender hier.

Ook heeft HappySoaps een speciale collectie gemaakt voor de kerstdagen, dus als je nog een cadeautje nodig hebt… neem zeker een kijkje! Ik vind de cadeausets er geweldig uitzien.

Voor mij zijn dit mijn eerste HappySoaps producten, ik ben erg benieuwd! Heb jij al eens een product van HappySoaps gebruikt?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.