Tip: H&M saleshopping!

Even een korte tip: De H&M heeft weer sale! Mijn hartje gaat altijd sneller kloppen als ik dit weet. Ik kan dan ook niet rusten totdat ik mijn heb uitgeleefd, haha. Zo deed ik dit ook donderdagavond en de buit aanschouw je in dit blogje.

Deze twee tasjes kocht ik. De linker was helemaal niet in de sale, maar was maar 3 euro. Altijd handig om in je tas mee te nemen en hier make up of medicijnen ofzo in te doen. Het oranje tasje past iets meer, en daardoor is deze perfect om mee te nemen op vakantie met mijn medicijnen! Dan hoef ik niet mijn hele tas door te zoeken naar mijn medicijnen, want dit oranje exemplaar valt lekker op. En hij heeft een perfect formaat, mijn enorme pot melatonine past er zelfs in! Roze tasje was 3 euro, oranje 2 euro.

En deze twee broeken, deze waren allebei 10 euro. Deze zitten heel fijn en zijn tegelijkertijd ook netjes. Ik snap niet waarom ik ze nooit eerder had gezien, want normaal waren ze maar 20 euro! Voor dat geld had ik ze ook wel gekocht… Maar nu dus in 2 kleuren!

En nog even een aan- fotootje!

Dat waren de dingen die ik in de H&M sale kocht! Niet heel veel, maar ik heb wel weer even mijn slag geslagen. Hou jij ook zo van de H&M sale? En heb jij al eventjes gegluurd of zelfs al iets leuks geshopt?

10 reacties

 1. Danielle 17 juni 2012 / 17:00

  Oeh, dan moet ik dus ook snel langs, of misschien niet… niet goed voor mijn porteomonnee, maar oh zo verleidelijk!

 2. Liliane 17 juni 2012 / 17:17

  Ik vind het oranje tasje erg cute. Leuk 🙂
  En ik sla de sale even over.

 3. Mariska 17 juni 2012 / 20:36

  Ben er vandaag nog geweest, maar geen kleding gekocht. Alleen wat nagellakjes, lipgloss en oorbellen 🙂

  • Lisanneleeft 17 juni 2012 / 21:06

   Leuk! Hier hebben we helaas geen beauty spullen bij de H&M 🙁 Ik leef me altijd uit als ik tijdens de sale in een H&M met beauty kom!

 4. Foodloveandhappiness 19 juni 2012 / 23:05

  Ik vind het knap van je, want bij de H&M sale kan ik geloof ik nooooit slagen! Als ik al iets zie wat ik leuk vind, is het er niet meer in mijn maat…en dit geldt dan voor de winkel en de website…

 5. Anna 20 juni 2012 / 22:55

  Leuke dingen! Ik heb me heel goed weten in te houden bij de sale van H&M. Wel wat dingen gepast maar toch maar niets gekocht. Over een week ga ik de sale in Spanje tegemoet dus moest wat sparen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.