Tip: Jong en Fibro blog!

Het is ongelooflijk zo vaak als ik de vraag heb gehad om een blog te beginnen over fibromyalgie. In mijn eentje zag ik dat niet zo zitten, maar toen twee vriendinnen (en dus ook lotgenootjes) het voorstelden kon ik niet anders dan enthousiast zijn! Het resultaat: Jongenfibro.tk!

De blog heet Jong en Fibro, we zijn hier al een aantal weken bezig met bloggen. Eigenlijk komt alles aan bod. Tips over hoe je het beste met pijn kan omgaan, of juist hulpmiddelen die het leven met fibro een stukje aangenamer kunnen maken. De hele blog straalt een positieve vibe uit en dat is ook helemaal onze bedoeling! Ook een leven met fibromyalgie kan leuk zijn!

Schrijvers gezocht!
Heb jij nu ook fibromyalgie en lijkt het je leuk om voor Jong en Fibro te gaan schrijven, meld je dan aan! Kijk naar dit artikel voor meer info en een e-mail adres.

Dus, ben jij iemand of ken jij iemand met fibromyalgie, kijk dan zeker even op jongenfibro.tk!

DELEN:

4 reacties

 1. Naomi 20 juni 2012 / 09:44

  Goed bezig! Ik ga de blog in de gaten houden. (:

 2. Ragna 20 juni 2012 / 10:43

  Wat een mooi initiatief, Lisanne! Ik weet zeker dat het een plek voor inspiratie en lotgenootjes is voor talloze andere jongens en meiden die ook met Fibromyalgie ‘worstelen’. Keep up the good work!

 3. jongenfibro 20 juni 2012 / 12:14

  Thanks Lisan voor deze amazing blog!! (en natuurlijk die op jongenfibro)

  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.