TIP: Kaartjes van Roger la Borde

Een tijd geleden wandelde ik samen met mijn moeder de wereldwinkel binnen om een cadeautje te zoeken voor de vriendin van mijn broer. Die vonden we daar: een super leuk samengesteld pakketje, ik kan me herinneren dat er Tony Chocolonely bij zat, daar schijnen mensen blij van te worden. Terwijl we naar een cadeautje zochten kwam ik iets anders leuks tegen: een super mooi pakketje met kaarten. En je weet: ik houd van kaartjes. En van post sturen!

kaartenset-tip

Dit is hoe het pakketje eruit zag. Hij trok mijn aandacht wel, ik houd van zulke vrolijke prints!

kaarten-met-enveloppen

Op de achterkant was te zien welke designs er nog meer in het doosje te vinden zijn. En de prijs: €12,50. Dat is niet super budget, maar voor acht super mooie kaarten vind ik dat ook zeker niet te duur.

pakketje-kaarten

En als je ze uit de verpakking haalt word je blij! Ik heb ze al een hele tijd in huis, maar ik vind ze zo mooi dat het bijna zonde is om te versturen, haha. Toch maar doen, van zulke luxe dingen (voor mij is dit luxe) moet je ook genieten. Je mooie spullen in de kast laten liggen omdat het zonde is… dát is pas zonde!

bijbehorende-enveloppen

Uiteraard vind je ook mooie enveloppen bij deze set. Als ik de foto’s terug zie krijg ik meteen zin om een paar kaartjes te versturen, hihi.

Voor de verkooppunten heb ik even online gezocht en kwam ik de website tegen van het merk Roger la Borde. Wow. Ik wil alles! Wat een super leuke vrolijke prints allemaal. Ik vond in elk geval kaartjes van dit merk op deze webshop, ik zou zeker even een kijkje nemen want er zitten prachtige kaarten bij. Veel in dezelfde vrolijke stijl, ik houd daarvan.

Word jij net zo blij van deze kaartjes als ik?

DELEN:

15 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 3 oktober 2016 / 06:18

  Ik vind het mooie kaartjes Lisanne! Met name die met grote vogel/kip vind ik erg leuk. Als je de kaartjes te mooi vindt om te versturen, zou je ze ook nog in kunnen lijsten.

 2. marije 3 oktober 2016 / 06:46

  Wat een vrolijke kaartjes! Zeker een feestje om die te versturen en krijgen.

 3. Charelle 3 oktober 2016 / 06:53

  Hele mooie kaartjes inderdaad! Lekker vrolijk! Ik houd ook echt van post sturen (en krijgen!), vind dat zo leuk, heb ook echt zin in de Instaswap. ^^

 4. Romy 3 oktober 2016 / 06:59

  Wauw, supermooie kaarten! Lekker vrolijk!

 5. Josephine 3 oktober 2016 / 09:54

  Hartstikke leuk en helemaal mijn stijl! Bedankt voor de tip, Lisanne!

 6. Celine 3 oktober 2016 / 11:30

  Wauw wat een super leuke kaartjes! Ik vind ze stuk voor stuk erg leuk.

 7. Lifeaholic.nl 3 oktober 2016 / 16:27

  Wat een super leuke kaartjes inderdaad! Ik zou er denk ik een paar versturen maar ook een paar leuke inlijsten 🙂

 8. Tiffany 3 oktober 2016 / 20:24

  Wat een leuke kaarten zijn dit. Mooie dingen in de kast laten liggen is inderdaad zonde. Ik deed dit ook relegmatig met knutselspullen zoals stickers die ik heel mooi vond, uiteindelijk veranderde mijn smaak ik gebruikte ik ze niet meer zo zonde!

 9. Leonie 3 oktober 2016 / 21:20

  Wat een mooie kaartjes! Ik vind het teveel geld en zou ze inderdaad niet durven te versturen haha. Ik heb dat ook met dure knutselspullen, die laat ik heel zonde in de verpakking zitten en ik kijk er alleen naar ipv dat ik er plezier van heb tijdens het gebruiken

 10. Anneleen 9 oktober 2016 / 20:23

  Oh wat een vrolijke en mooie kaartjes! Daar word je toch spontaan blij van! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.