Tip: Korting op mijn favo haarproducten

Dit stond al een tijdje op het programma voor mijn blog, mijn favo haarproducten! Deze week is er korting bij de Tuinen op mijn favo haarproducten, dus de tijd was rijp om er een artikel over schrijven. Welke dat dan zijn? Yes to…! (In mijn geval Tomatoes!)

yes-to-tomatoes

Dus… mijn favo shampoo en conditioner, Yes to tomatoes. Het fijne hieraan is dat er geen troep in zit. Dus je maakt je haar niet zwaarder met siliconen en ook parabenen zul je er nauwelijks in vinden. Mijn haar valt er lekker luchtig door en je hebt maar een klein beetje nodig! Dat is ook het grote verschil voor mij met “normale” volumeshampoo’s, het duurde wel even, maar nu valt het ook echt luchtig!

Zoals je ziet heb ik ook een komkommer hydraterende gezichtslotion, ook fijn! Niet bijzonder, maar ook weer fijn dat je weet dat er geen troep in zit. Dat is vooral waarom ik voorstander ben van dit merk, gelukkig werkt het ook gewoon goed ondanks dat!

En dit is de aanbieding die ik in het krantje van de Tuinen zag staan. Normaal betaal je 7 euro voor een halve liter, nu dus 6 euro. Geen groot verschil, maar toch… Zeker de moeite waard als je het een keertje wil proberen! Ik denk wel dat je snel moet zijn, want ik weet niet precies wanneer de actie is afgelopen.

Je zult niet morgen meteen een mooier kapsel hebben, maar ik denk dat voor op langere termijn je haar echt wel gaat profiteren van de natuurlijke producten die hierin zitten. Heb jij weleens Yes to… producten geprobeerd?

7 reacties

 1. Marijke 5 mei 2012 / 09:59

  Ik heb vorige week net twee huge flessen Yes To Carrots shampoo en conditioner aangeschaft, ook i.v.m. deze actie. Wilde het al zo lang eens proberen en heb er alleen maar goede dingen over gehoord!

 2. Lotte 5 mei 2012 / 11:39

  Deze 2 zijn ook mijn favorieten. Inderdaad geen troep, maar wel een fijn volume effect:)

 3. Chrystal 5 mei 2012 / 13:56

  Die shampoo en conditioner van yes to carrots maken je haar superzacht!

 4. Marilyne 5 mei 2012 / 14:13

  Yes to! Ik heb er een oogcrème, een dagcrème en reiniger van (Carrots & Cucumbers). Ook de reinigingsdoekjes vind ik fijn! Er zit geen troep in, ze doen hun werk goed en het kost niet énorm veel. De haarproducten moet ik dringend eens gaan kopen…

 5. Kelly 7 mei 2012 / 22:08

  Ik ben net begonnen met het gebruiken van dezelfde shampoo en conditioner, maar ik merk nog weinig verschil :S
  Voor mij doen ze vrij weinig van de beloofde volume… Ik weet niet hoe dit bij jou is?

  • Lisanneleeft 7 mei 2012 / 23:26

   Je haar moet denk ik eerst wennen aan het feit dat je er geen troep meer in smeert 🙂 Bij het wisselen zelf had ik ook nog geen spectaculair effect hoor 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.