TIP: Leuke boeken & goodies bij Urban Outfitters

Toen ik onlangs met Tim in Antwerpen was brachten we een bezoekje aan de Urban Outfitters. Nu hebben we in Nederland nog geen Urban Outfitters, maar deze schijnt er wel aan te komen (in Amsterdam!). Gelukkig hebben zij ook een online shop waarin we ons kunnen uitleven en er zit vaak in grote steden wel een Urban Outfitters. Leuk als je deze vakantie op stedentrip gaat om eens een kijkje binnen te nemen dus! Voornamelijk de boeken bij Urban Outfitters vind ik geweldig, het liefst had ik ze allemaal meegenomen!

urbanoutfittersboeken

Het zijn van die leuke boekjes met een knipoog. Vooral heel erg leuk om cadeau te doen, vind ik!

Oja, een tip voor iedereen die mee doet aan de 100 Things Challenge: als je iets leuks ziet in de winkel dat je heel erg graag wilt kopen omdat je het zo leuk vindt: koop het en geef het cadeau! Klinkt misschien gek, maar je wordt er zelf vrolijk van en degene waaraan je het geeft vindt het ook leuk (als het goed is, haha).

Urbanoutfittersgoodies

Maar ook de andere spulletjes zijn super leuk om rond te snuffelen! Trouwens, kun je je het artikel over de dekbedden van Urban Outfitters nog herinneren? Die zijn ook zo leuk!

Dus nu nog even online winkelen of op vakantie winkelen bij Urban Outfitters, maar als het goed is hebben we binnekort dus ook zo’n stoere hipsterwinkel in Amsterdam! Ben jij weleens bij Urban Outfitters geweest? Welke goodies vind jij het leukst?

DELEN:

16 reacties

 1. Kelly Caresse 11 juli 2013 / 09:15

  Ik kende deze winkel eigenlijk nog helemaal niet, behalve van horen zeggen maar wat een leuke spulletjes verkopen ze daar zeg! Die lunchbox vind ik echt heel tof, maar ook die tent in de vorm van een volkswagen busje, zo tof!

 2. Linda 11 juli 2013 / 10:22

  Oh, wat een leuke winkel! Ik ben er nog nooit geweest, ik ken het alleen van naam, maar wat een leuke spulletjes! 🙂
  Die tent is echt ge-wel-dig leuk, en dat uiltje… schattig! Bovendien ben ik wel benieuwd naar dat boek ‘the history of the world according to Facebook’!

 3. Karlijn 11 juli 2013 / 10:58

  Wat een leuke dingen verkopen ze daar. Ik heb er al veel over gehoord, maar ben er nog nooit geweest. Hopelijk komt hij snel in Amsterdam, want die boekjes zijn echt leuk! (hoewel ik kan ze natuurlijk ook online kopen:) ) Dankjewel voor de tip!

 4. Isabel 11 juli 2013 / 16:10

  Ik houd van urban outfitters, alle spullen die jij nu liet zien vind ik helemaal geweldig haha.

 5. ilse 11 juli 2013 / 22:08

  Aaah, i like that stuff!

 6. Beautydagboek 12 juli 2013 / 06:55

  Echt? Komt Urban Outfitters in Nederland? Wat gaaf! Ik ben dol op die winkel. Ga er nu voor naar Antwerpen, maar dat hoeft dus niet meer. Fijn! Leuke boeken ook!

 7. Yara 12 juli 2013 / 08:30

  Wat een leuk artikel, ik hoop van harte dat ze naar NL komen!

 8. ellen 12 juli 2013 / 18:59

  ik wist helemaal niet dat ze dat soort spullen bij urban outfitters hadden! super leuk 🙂

 9. Sophie 12 juli 2013 / 21:52

  Looove Urban Outfitters! Echt zo’n leuke winkel waar je altijd leuke cadeautjes of iets moois voor jezelf vindt 🙂 Ik heb er laatst in Antwerpen een heel mooi sieradenrekje en fotolijstje gekocht. Ik kan niet wachten totdat ze in Amsterdam zitten!

 10. Denise 13 juli 2013 / 12:43

  Ik hou van Urban Outfitters! Ik woon een half uur rijden van Antwerpen, dus ik ga daar altijd naar toe!

 11. Michelle 15 juli 2013 / 20:45

  Ik ken deze site nog niet! Maar ik ga hem zeker binnenkort eens bekijken! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.