TIP: Leuke kaartjes bij Zeeman

Onlangs zag ik de dame van de Zeeman bij mijn ouders in de buurt een schap opzetten. En wel eentje vol met kaartjes! Tot mijn verrassing stonden er echt leuke kaartjes bij. Toen ik de keer erna bij Zeeman kwam heb ik uitgebreid gekeken en een aantal kaartjes meegenomen om aan je te laten zien.

kaartjes-van-zeeman

Deze is zo simpel, maar daardoor juist ook wel heel leuk. Het hartje is uitgesneden.

leuke-kaarten-zeeman

En bij het kaartje links is de middelste ballon uitgesneden. Daaromheen kun je binnenin dus nog je hele verhaal kwijt. Per kaartje is de prijs €0,49. Lekker betaalbaar!

leuke-kaartjes-zeeman

En kleinere kaartjes. Twaalf minikaartjes per pakje, terwijl je voor een pakje €0,99 betaalt. Dat is echt super betaalbaar! En ik vind de kaartjes onwijs leuk, deze zou ik zeker weten wel gebruiken.

Als jij op zoek gaat naar leuke kaartjes, waar ga je dan kijken? En ga je dan voortaan ook een kijkje nemen bij Zeeman, of vind je in andere winkels toch leukere?

DELEN:

24 reacties

 1. Tiffany 16 augustus 2016 / 06:49

  Wat een leuke kaartjes! Ik ga zeker even kijken bij de Zeeman. Deze kaartjes zijn ook leuk als extra decoratie in mijn smashbook of scrapbook. Bedankt voor de tip Lisanne!

 2. Darina 16 augustus 2016 / 06:55

  Wat een leuke kaartjes! Meestal haal ik ze bij de boekhandel maar nu weet ik wel waar ik de volgende keer naar toe ga 🙂

 3. Vanessa 16 augustus 2016 / 07:33

  Wat een leuke kaartjes! Ik heb het idee dat de Zeeman steeds meer leuke dingen verkoopt. Normaal haal ik mijn kaartjes altijd bij de Action, maar de volgende keer ga ik toch eens kijken bij de Zeeman. Bedankt voor de tip 🙂

 4. Frauke 16 augustus 2016 / 07:49

  Ik denk dat iemand een lichte Zeeman-obsessie aan het ontwikkelen is … :D. Haha! En terecht, want ze hebben best leuke dingen! De kaartjes vind ik heel schattig, vooral de laatste die je laat zien zijn echt m’n ding. Goed om te onthouden! X

 5. Mama Lifestyle Blog 16 augustus 2016 / 08:06

  Wat een leuke kaarten! Ik wist niet eens dat Zeeman ansichtkaarten verkocht. Ik ga er zeker eens neuzen!

 6. Babette | StudioBabsie 16 augustus 2016 / 08:38

  Wat een leuke kaartjes! Stiekem verbaasd me dit wel een beetje van de zeeman hihi, de spulletjes worden daar steeds leuker en hipper

 7. MetMirjam 16 augustus 2016 / 08:53

  Ik wist eigenlijk niet dat Zeeman ook kaarten verkocht. Wat zijn ze leuk! Fijne prijsjes ook weer 🙂

 8. Ali 16 augustus 2016 / 09:15

  Toevallig heb ik een tijdje terug bij Xenos superleuke kaarten gekocht. Moeite waard om daar ook eens te kijken als je kaartjes zo leuk vindt.

 9. Ilse 16 augustus 2016 / 10:47

  Super leuke kaartjes, vooral dat kaartje met dat hartje en ‘Veel liefs’ en die kaartjes met dat bruin. Als ik kaartjes koop is dat in het Kruidvat of de Action ofzo. Hier op de wekelijkse markt staat ook altijd een heel kraam met kaartjes, maar daar heb ik er nog nooit gekocht.

 10. Sandra 16 augustus 2016 / 11:31

  Oooh wat leuk!! Ik was laatst op zoek naar leuke kaarten bij de Action, maar vond ze daar best wel tegenvallen toen. Ik ga nu dus bij de Zeeman kijken. Wat een leuke dingen zitten er tussen joh! Bedankt voor deze goede tip. Hij komt precies op het goede moment haha!

 11. Anneleen 16 augustus 2016 / 11:39

  Wat een schattige kaartjes! De Zeeman heeft zo’n leuke spulletjes en ook lekker budget! 🙂

 12. Simone 16 augustus 2016 / 12:18

  Dat zijn leuke kaartjes zeg. Fijn dat je deze tip even met ons deelt! 🙂

 13. Linda 16 augustus 2016 / 13:31

  Ik ben ook altijd wel opzoek naar leuke kaartjes, stom dat ik dan eigenlijk nooit aan de Zeeman denk. Want ze zijn echt leuk! <3

 14. Anouk 16 augustus 2016 / 13:40

  Oh, wat een leuke kaartjes! Ik vind de kraft minikaartjes denk ik het leukst!

 15. Leonie 16 augustus 2016 / 17:38

  Wat een leuke kaartjes! Bij ons hebben ze ze helaas nog niet, maar ik heb altijd het idee dat Den Helder wat voorloopt qua assortiment

  • Tamara 10 september 2016 / 15:34

   Die kaartjes liggen al zo’n twee maanden in de winkel dus ik denk eerder dat ze bij jou al uitverkocht zijn dan, hoewel ze wel weer aangevuld zouden moeten worden

 16. Nicole 16 augustus 2016 / 19:20

  Jeetje Lisanne, je laat me wel shoppen zeg! Eerst naar de Action, nu naar de Zeeman… Wat een toffe kaartjes! Ik ga snel eens kijken of ze die bij mij in het assortiment hebben. Bedankt voor al jouw leuke inspiratie-blogs!!

 17. sandra 16 augustus 2016 / 21:54

  Wat een gave kaartjes! Vooral die mini’s. Leuk, ik ga morgen meteen even bij kijken bij de Zeeman!

 18. Linda 16 augustus 2016 / 21:58

  Erg leuk! Koop zelf alleen nooit kaartjes, gebruik altijd die uit de shop 🙂 (www.hebbers.nl)

 19. Suzanne 22 augustus 2016 / 09:09

  Wow wat een goeie tip! Ik vind dat Zeeman sowieso de laatste tijd echt toffe dingen heeft. Nice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.