Tip: leuke posters bij Hema

Al een aantal keer ben ik langs het schap gelopen met mooie posters bij Hema. Tijd om ze ook aan jullie te laten zien! Zelf nam ik een van de posters mee in groot formaat. Dus, ben je nog op zoek naar iets voor aan de muur? Hema heeft op dit moment leuke en betaalbare posters!

Dit is de poster die ik heb gekocht, dit is er eentje van 50 bij 70 centimeter. Ik heb hem hangen in het kantoor met een lijst van Ikea eromheen. Ik vond hem perfect passen bij de kleur op de muur, het maakt de ruimte een stuk gezelliger. Deze is €9 en hier op de website te vinden.

De andere posters heb ik niet in mijn bezit. Hoewel ik ze het liefst allemaal zou kopen, ik heb niet genoeg plek aan de muur om ze állemaal een plekje te geven. Dus geef ik ze digitaal een plekje op mijn blog! Deze twee plantenprints hebben maar een klein formaat, namelijk 15 bij 20 centimeter. Maar als je een lijstje hebt dat nog gevuld moet, voor €3 heb je de combinatie van deze twee plantenprints in huis!

Bij deze prints moest ik wel even extra mijn best doen om ze te laten liggen, de achterste past namelijk wel erg goed bij de bovenste poster. En ik heb nog lijsten waar ze in zouden passen. Maar ik heb ze heel verstandig toch laten liggen. Het formaat van deze prints is 20 bij 30 centimeter en de prijs is €5, je bekijkt hier de achterste print ook beter.

Dit is een heel andere stijl, maar dit is wel een print van nu. Je ziet ze overal in de winkels liggen. En dat is het voordeel van een poster: je kunt ze lekker afwisselen. Wanneer je deze zat bent kun je weer voor een nieuwe gaan. Deze hebben ook een klein formaatje, 15 bij 20 centimeter, ook €3.

Deze kleuren vind ik ook prachtig, lekker vrolijk en kleurrijk. Hier word ik blij van! Het liefst zou ik elke kamer vol hangen met posters als deze. Deze set van twee is 20 bij 30 centimeter en de prijs is €5.

Ik ben helemaal happy met mijn print! Wel vind ik het jammer dat ik niet heb kunnen vinden welke illustrators de prints gemaakt hebben.

Bekijk alle prints op de deze pagina. Ik liet mijn favorieten zien, maar er is nog meer!

We wilden eigenlijk eerst foto’s maken en deze laten uitprinten, maar dit is toch wel heel leuk. En een stuk makkelijker! Heb jij ook posters aan de muur hangen?

DELEN:

8 reacties

 1. Ilse 30 januari 2020 / 16:51

  Wat is die poster die jij hebt gekocht mooi! Geeft me een vakantiegevoel met die kleurrijke huisjes en exotische planten!

 2. Astrid 30 januari 2020 / 18:04

  Love die posters! Had ze al gezien op je Instagram maar was heel benieuwd van waar ze komen! Ik ga ze snel zelf kopen haha 😉

 3. Naomi 30 januari 2020 / 18:05

  Supermooie posters! Die van jou heeft echt een lekker vrolijke uitstraling. Posters zijn eigenlijk best een goed idee om een ruimte op te leuken. Relatief goedkoop en daardoor inderdaad makkelijk(er) af te wisselen.

 4. Sabine 30 januari 2020 / 18:27

  Wat super leuk zeg, bedankt voor de tip! Ik wist helemaal niet dat ze posters verkochten bij de HEMA. Staan inderdaad goed bij je muur. Tof!

 5. Teddy 31 januari 2020 / 20:34

  Wat zijn ze leuk! Ik wist niet dat Hema dit had!

 6. Petra 7 februari 2020 / 19:46

  De afgelopen weken is mijn appartement helemaal geschilderd. Ik ben nog aan het bedenken wat ik aan de muren wil hebben. Ik wil wel ook foto’s aan de muur, maar de kleuren van de poster die jij hebt hangen zou ook mooi in mijn woonkamer staan! Bedankt voor je tips en inspiratie, ik ga zeker even bij Hema langs!

  Groetjes,
  Peta

 7. Annemiek 16 september 2023 / 21:23

  Roeqi uit Rotterdam heet ze 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.