TIP: Luxe Action wens- en kerstkaarten

Een tijd geleden kocht ik een aantal ontzettend mooie wenskaarten bij Action. Ik dacht dat ik hierover al geschreven had, maar het blijkt dus dat ik dat helemaal niet gedaan. Toen ik laatst weer eens in de Action was kwam ik echt super mooie kerstkaarten tegen. Hoog tijd om mijn liefde voor deze kaarten met jullie te delen!

kaarten

Wenskaarten

Eerst de normale wenskaarten! Mooie luxe kaarten met een toffe binnenkant en gekleurde envelop.

Jammer van de bovenstaande kaart is dat ze in een plastic folie zaten, waardoor ik de binnenkant niet heb kunnen lezen. Ik vond het een leuk kaartje om naar iemand te sturen om te laten weten dat ik aan diegene denk. Maar als ik dit naar zomaar iemand stuur denk ik dat ze een beetje rare ideeën krijgen, hahaha.

Dit is wel een ‘zomaar’ kaartje. Deze vind ik heel leuk!

En twee verjaardagskaartjes! Die komen altijd van pas.

Dat waren ze! Ik vind ze echt super schattig. Ze komen per twee verpakt en kosten per pakje 0,79 euro. Dat valt best mee, toch? Vooral als je bedenkt wat je in een normale winkel voor zo’n kaartje betaalt. Verder hebben ze ontzettend veel keuze, wat natuurlijk ook een voordeel is.

Nu verder naar… de kerstkaarten!

Kerstkaarten

Misschien vind je het wat vroeg om kerstkaarten te kopen… Maar ik kon deze pareltjes niet laten liggen!

Eerst twee setjes kaarten in dezelfde stijl. Deze vind ik echt heel erg mooi! Er zitten simpele witte enveloppen bij, maar als je dat niet leuk genoeg vindt kun je altijd nog zelf enveloppen maken! Deze waren per pakje van 10 (dezelfde) kaarten 1,79.

kerstkaarten

En mijn mama kocht nog deze kaartjes! Deze zijn echt super schattig en waren maar 1 euro per 30 kaartjes 😀 Dit is (denk ik) vooral leuk als je al je collega’s, klasgenoten of teamgenoten graag een kaartje wilt geven.

Ik weet zelf alleen nog niet of ik wel kerstkaartjes ga sturen. Alleen naar een paar vriendinnetjes die over het land verspreid wonen, denk ik. Maar ik ben bang dat ik ze niet op ga krijgen, haha. Gaan jullie nog kerstkaartjes versturen? En stuur je eigenlijk überhaupt ooit nog weleens een kaartje?

27 reacties

 1. Ellen 16 oktober 2012 / 13:09

  Wauw, echt een goede deal! Ik denk dat ik die maar eens moet gaan halen vanmiddag.

 2. Sylvia 16 oktober 2012 / 13:11

  Dat zijn inderdaad erg leuke kaartjes! Ik denk dat ik vanmiddag maar even langs de Action fiets, hihi 😉

 3. Shinyuu 16 oktober 2012 / 13:13

  Oh ze zijn echt enorm leuk! En we gaan ook zeker even een kijkje nemen in de Action!

 4. Roxanne 16 oktober 2012 / 13:16

  Wat een leuke kaartjes! Kerstkaarten heb ik afgelopen weekend ook gekocht. Er stond een marktkraampje in Valkenburg met 6 dozen voor 5 euro. Dus ik heb nu voorlopig genoeg.

 5. Jessica 16 oktober 2012 / 13:21

  Wat een goede tip! Ik ben ook dol op kaartjes (ontvangen en versturen 😉 ). Ben ook zeer binnenkort even in de action te vinden denk ik, hihi.

 6. Lianne 16 oktober 2012 / 13:55

  Zo wordt kaartjes sturen een feest!

 7. anouschka 16 oktober 2012 / 14:32

  Ik stuur vaak kaartjes. Maar dan voor postcrossing. Ik word er zo blij van als ik dan een kaartje ontvang van iemand uit de wereld. Dat maakt mijn hele dag weer goed. Maar Action heeft inderdaad leuke kaartjes! Deze kende ik nog niet maar ik vind ze erg leuk! Liefs

 8. Hilde 16 oktober 2012 / 14:58

  Ze zien er echt superleuk uit!

 9. Debbie 16 oktober 2012 / 15:29

  Dat zijn echt super leuke kaartjes… Heb al vaker daar mooie kaartjes gezien. En als mijn kaartjes op zijn, ga ik zeker daar wat leuks kopen. Want ja ik verstuur tegenwoordig vele kaartjes. En kerstkaarten gaan wij ook zeker sturen…

 10. Simone 16 oktober 2012 / 16:28

  Zijn zeker leuke kaarten, Lisanne!

  Ik maak tegenwoordig zelf kaarten. En die spullen heb ik ook állemaal van de Action. Hoezo i am addicted?!

  • Lisanneleeft 16 oktober 2012 / 19:14

   Jaaa, die spulletjes hebben ze daar ook! Daar zit ik altijd ook een beetje verliefd naar te kijken, hahaha :p

 11. Alyssa 16 oktober 2012 / 17:04

  Toevallig heb ik ze vandaag zien liggen, ze waren inderdaad heel schattig! Leuk artikel 🙂

 12. Nikita 16 oktober 2012 / 18:53

  mooie kerstkaartjes ! en dat is zeker niet vroeg. ik ben ook al bezig met de kaartjes te schrijven :p

  • Lisanneleeft 16 oktober 2012 / 19:14

   Wow, dat is vroeg! Maar als je het een leuke bezigheid vindt, waarom zou je het dan niet doen, toch? 😛

 13. Ilse 16 oktober 2012 / 19:07

  Normaal ben ik niet van de kerstkaartjes alleen deze zijn superlief! <3

 14. Daphne 16 oktober 2012 / 19:23

  Schattige kaartjes! Ik ben zelf verslaafd aan ansichtkaarten, om te sturen met Postcrossing! 😉 En het ontvangen van een kaart van iemand op de wereld vind ik nog steeds magisch. 🙂

 15. Hester 16 oktober 2012 / 20:12

  Awh, wat een leuke kaartjes zeg! En weer lekker budget, thanks Action.

 16. Petra 17 oktober 2012 / 08:21

  Ik ben gek op echte kaartjes en a ook zeker kerstkaartjes sturen. Heb nu mijn zinnen gezet op een paar wat duurdere Hallmark kaartjes. Maar normaal shop ik ook vaak en graag bij de Action voor kaartjes. Leuk en niet duur.

 17. Boekboetiek 17 oktober 2012 / 20:22

  Oké, deze ga ik gewoon kopen. Ook al heb ik nog tientallen kaartjes liggen…

 18. Suzanne 17 oktober 2012 / 22:01

  Ik vind ze super leuk, ik moet toch eens vaker de action binnen lopen zie ik!

 19. tamara 18 oktober 2012 / 22:06

  leuke kaarten. ben zelf al druk de kaarten aan het maken voor de kerst maar maak ze allemaal zelf. ben erg actief met het maken van 3D kaarten maar vind de kaarten bij de action ook erg leuk.

 20. Olga 21 oktober 2012 / 00:43

  Ik ben wel van de kerstkaartjes, maar heb helaas altijd de pech dat ik ze niet terugkrijg 😉 Met het versturen van kaarten voor andere gelegenheden ben ik een draak: dat komt altijd te laat aan, dus dat heb ik maar opgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.