TIP: Magazine Taarten decoreren

Dit is een advertorial

Als je me een beetje kent dan weet je dat ik houd van leuke, vrolijke, gekleurde baksels. Het goede nieuws: er is nu een nieuw magazine hierover! Het wordt ook wel een soort cursus genoemd, want wat je vooral in dit magazine zult vinden zijn tutorials (met hele mooie foto’s!). En best of all: Het magazine is gewoon overal verkrijgbaar en de eerste uitgave kost maar 1,50! Maak kennis met het magazine Taarten decoreren…

taarten decoreren

Eyecandy!

Een magazine over taarten decoreren!

Goed, zoals ik al zei, een magazine dus, helemaal gericht op het decoreren van taarten. Het zullen vooral veel stap-voor-stap handleidingen zijn. Met enorm mooie foto’s, dat kan ik je vast vertellen. Als je kijkt naar de site en de afbeeldingen hierboven hoef ik je daarvan niet meer te overtuigen. Verder krijg je bij elk magazine een aantal hulpmiddelen en/of gereedschappen. Het magazine zal 4,95 gaan kosten. Maar als je kijkt naar wat je daarvoor krijgt, is dat helemaal niet veel!

Maaaar… om het eerste magazine te ‘vieren’ is het eerste magazine maar 1.50! Bij dit magazine zit decoratie glitter, vlinder uitstekers en een cupcake standaard. Super tof!

Ik heb ze al zien liggen in de winkel en het zag er super mooi uit. Zo mooi dat er niet veel meer over waren, haha. Dus, wil je het eerste magazine nog hebben dan denk ik dat je nu het beste een sprintje kan trekken naar de winkel!

taarten decoreren facebook

Voor meer informatie kun je uiteraard kijken op de website van Taarten decoreren. Echt waar, als je weleens zelf een taart maakt (of dat wil gaan doen), kijk even! De foto’s zijn echt heel erg mooi. Ook kun je fan worden van de Taarten decoreren Facebook pagina. Daar vind je nog meer mooie foto’s en fijne inspiratie.

Ik ben in elk geval vast fan en ga kijken of ik het eerste magazine nog kan bemachtigen! Heb jij het magazine al gespot in de winkel? En ga jij hem ook kopen of heb je hem al in je bezit?

8 reacties

 1. Hester 4 oktober 2012 / 08:01

  Oh, lijkt me een leuk tijdschrift, leuk voor inspiratie!

 2. Tineke 4 oktober 2012 / 08:16

  Heb al veel van het tijdschrift gehoord! Lijkt me heel fijn, want ik hou van mooie taarten!

 3. sonja 4 oktober 2012 / 09:41

  ziet er leuk uit, maar ik ben niet echt een fan van D’agostini uitgaves…dus ik ga hem toch maar aan me voorbij laten gaan

 4. Ilse 4 oktober 2012 / 10:27

  Leuk zeg, ik wil hem wel!

 5. Jet 4 oktober 2012 / 18:30

  Erg leuk, en natuurlijk lekker als je de taarten gaat maken! Hmm, haha 😉

  Bedankt voor de tip!

 6. MarCreaties 4 oktober 2012 / 19:25

  Heb ‘m al vaker voorbij zien komen, ik vind ‘m er erg leuk uitzien!

 7. Tamára 8 oktober 2012 / 20:44

  Mijn moeder heeft die een tijd geleden ook gekocht, vond het wel aardig om een keer door te bladeren. Zou zelf eerder gewoon een kookboek aanschaffen!

 8. Sanne 9 oktober 2012 / 18:26

  Ik heb dat tijdschrift gekregen! Echt handig maar ook super leuk! 😀 Echt een aanrader als je van zulke dingetjes houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.