TIP: De mooiste interieuritems vind je bij Wants and Needs!

Kun je je de video over mijn kamer make-over nog herinneren? Daarin beloofde ik dat ik de items die ik daar liet zien nog even uitgebreider met je zou bespreken. Omdat ze leuk zijn en omdat de webshop waarvandaan ze komen eentje is waarmee ik je graag kennis wil laten maken.

mooie-plantjes-in-kas

Als eerste dit kasje. Het heeft een super mooi groot formaat, maar ook weer niet té groot. In de video van de make-over kun je de items goed zien qua grootte. Dit past echt perfect in de ruime kamer die ik heb bij mijn ouders!

Verder vind ik hem zo mooi dat je er eigenlijk niet eens erg je best voor hoeft te doen qua inhoud. Wat erin zit zijn twee kunstplantjes van Action die me misschien een paar euro gekost hebben. Wat ook leuk is om erin te doen, vooral met de feestdagen: gewone kerstlichtjes!

Dit windlicht, zoals zij het op de webshop noemen, hebben ze in twee formaten, M en L. Ik weet het niet 100% zeker maar ik denk te weten dat dit M is, de prijs van dit formaat is €43,00.

kandelaar-brons-met-zwart

En dan de kandelaar. Hier kun je natuurlijk kaarsen in doen in de kleur die jij mooi vindt, maar ik vond wit toch wel echt heel erg mooi. Ze staan nu bij een schuine muur, dus op deze plaats kan ik de kaarsen niet branden, maar alleen al voor de sier vind ik het prachtig.

De prijs van de kaarsenhouder met koperen details wordt nu verkocht voor €19,55 (deze is afgeprijsd, hiervoor was hij nog €23!).

plaid-print

En dan: het plaid! De print is prachtig…

Maar ook het formaat is geweldig en past precies op mijn bed. Het maakt de kamer helemaal af, eigenlijk is dit een beetje de eyecatcher van de kamer geworden! Ook voor als je een simpele zwarte of grijze bank hebt (of een andere egale kleur) zal hij daar onwijs mooi op staan, denk ik.

De prijs van het Plaid Nordal grijs is €69,00. Dat is niet goedkoop voor een plaid, maar ik vind dat je dit ook écht kan merken aan het plaid, je koopt kwaliteit. En gewoon een heel mooi plaid, als je het mij vraagt!

draadlamp-bureaulamp

En dan eentje waarvan ik op de webshop dacht: die zal wel best leuk zijn, maar eenmaal in elkaar gezet en in gebruik genomen ben ik helemaal fan. Gewoon zo ziet hij er leuk uit, echt wel een bijzondere bureaulamp.

wants-and-needs-bureaulamp

Ik kocht er een lampje in van Action. Dit is een LED lampje, maar tegelijkertijd heeft hij ook het uiterlijk van zo’n old school gloeilampje, die versie die je tegenwoordig veel ziet in lampen.

lamp-wantsandnneds

Eenmaal aan ziet de lamp er mooi uit.

wantsandneedslamp

Maar wat ook heel mooi is: het licht dat de lamp om zich heen creëert! Het wordt echt een kunstwerkje op de muur. Gaaf, toch?

De prijs van deze lamp is €53,00. Voor de grap zou je eens naar de foto’s van de Tafellamp Marais zwart moeten kijken. In het echt is hij zó veel mooier dan in de shop, als je het mij vraagt!

Het adres van de webshop is overigens wantsandneeds.nl, leuk om eens rond te neuzen. Ik word hier heel blij van, deze spulletjes zijn helemaal mijn stijl, en zoals je al hebt gezien in mijn kamer make-over passen ze ook gewoon heel erg mooi in de kamer! Welke van deze items is jouw favoriet?

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.
DELEN:

15 reacties

 1. Darina 25 november 2016 / 06:30

  Wat een mooie items, ik kan niet kiezen haha. Maar de lamp springt er wel uit, wat een gaaf ontwerp!

 2. marije 25 november 2016 / 07:18

  Wat een leuke spullen! Ik vind de lamp en de plaid echt geweldig!

 3. Romy 25 november 2016 / 07:36

  Oh wauw, alles ziet er zo leuk uit! Ik ben vooral echt fan van die lamp.

 4. Vanessa 25 november 2016 / 08:06

  Wat een leuke spulletjes! Die plaid heeft inderdaad een prachtige print. En dat kastje vind ik ook heel leuk om bv. kaarsen of plantjes in te zetten.

 5. Diana 25 november 2016 / 08:08

  Wauw, wat een fantastische mooie items! Alles past hier zo in ons huis. ?

 6. Inge 25 november 2016 / 08:14

  Die advent kandelaar vind ik echt heel tof! 🙂 Heel mooi!

 7. Dionne 25 november 2016 / 08:27

  Wauw! Wat een toffe dingen! Ik vind de kandelaar helemaal te gek!

 8. Dee 25 november 2016 / 15:06

  Bedankt voor het advies, spulletjes zien er allemaal erg leuk uit! xx

 9. Sofie 25 november 2016 / 16:15

  Ik vind vooral het windlicht en de plaid héél mooi! Leuk aan het windlicht is inderdaad dat je er telkens iets anders kan insteken, dan word je het niet zo snel beu!

 10. Leonie 25 november 2016 / 21:33

  Die lamp is leuk! Ik heb zelf niet zulke lampen, maar ik ben altijd geneigd om ze te kopen als ik ze zie, want ik vind ze zo leuk!

 11. Mariska 28 november 2016 / 16:57

  Wat een leuke items! ik kende sowieso de hele webshop nog niet eens, maar ziet er wel leuk uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.