TIP: De mooiste, meest stijlvolle cadeaudoosjes voor de feestdagen

Van de webshop More to Gift kreeg ik een pakketje waarvan ik heel erg blij werd. Ik heb het al eerder gezegd: ik ben samen met een goudfreak. En deze cadeaudoosjes zijn heel mooi, stijlvol, en heel erg feestelijk. En de kleur goud is perfect! Ik laat je de doosjes graag zien.

Dit is een mini doosje, deze is te koop voor €0,75.

Dit is wat ik binnen kreeg. Het zijn twee pakketten, een in blauwe stijl, eentje in rode stijl.

Op de foto zie je meer varianten, maar ik heb er twee in elkaar gezet. Dit is toch super mooi?

En alle rode varianten die ik ontving. Dit vind ik zó mooi!

Wat More To Gift zelf zegt over de cadeaudoosjes:

Our gift boxes, gift envelopes and gift decorations’ wood-free paper is handmade by the traditional Kagzi community in India. The paper is wood-free made from intriguing materials including grass, wild flowers, leaves and silk thread. The process is entirely manual and the end result is a solid paper with unique textures, beautiful colours and a distinctive personality.

Het complete assortiment met cadeaudoosjes vind je op de webshop van Moretogift.com. Zoals je daar kunt zien hebben ze nog veel meer prachtige designs. Ik word hier helemaal blij van, zo wordt een cadeautje geven nóg leuker! Welke is jouw favoriet?

DELEN:

16 reacties

 1. Ilse 17 december 2016 / 03:01

  Wauw, die zijn mooi! Echt al een cadeautje op zich, zo’n doosje, zelfs zonder iets in! 🙂

 2. Linda 18 december 2016 / 18:06

  Ik vind dit zo’n heerlijke stijl, het is erg feestelijk en doet mij stiekem ook gelijk aan vakantie denken <3 Vooral het inpak gemak vind ik erg fijn, hier hebben we dan ook veel tasjes onder de boom staan. Staat leuk en lekker makkelijk haha (:

 3. Lamoois 18 december 2016 / 21:00

  Super handig, ik ben altijd heel slecht met cadeaupapier, dus dit is echt handig !!

 4. Aileen 27 december 2016 / 01:02

  Ow jeetje, ik wordt altijd zo hebberig van dit soort dingen. Heb hele voorraden liggen van die doosjes. Haha
  Aileen blogde laatst over… Mijn kerstoutfit 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.