TIP: Nieuw magazine in NL: Women's Health!

Al een aantal keer heb ik er mensen over gehoord, Women’s Health. Dat het zo jammer was dat we dat blad in Nederland niet hadden. Vond ik helemaal niet jammer, ik wist niet zo goed wat het inhield en het leek me eigenlijk niks aan. Toen Women’s Health naar Nederland kwam won mijn nieuwsgierigheid, en ja… hij was deze keer toch maar 2,99. Goed, ik geef jullie mijn mening!

Women's Health

Wat verwachtte ik van Women’s Health?

Veel sport, fitness en overdreven ‘gezond’ eten. Zo, dat is eruit. Women’s Health klonk niet alsof het iets voor mij was. Nu zijn de teksten op de cover ook niet de dingen die mij het meest aanspreken ‘strak sexy lijf’, ‘je beste sex ooit’ of ‘egale huid’.

Toch was er een klein stukje dat toch mijn interesse wekte, en dat was het stukje links onderin namelijk: Meer lol, minder stress. En alles wat daaronder staat. Dit blad gaat helemaal niet alleen om een gezond lichaam, ook om een gezonde geest. Bingo, dat vind ik leuk!

Wat staat er in Women’s Health?

Wat ik al zei, het gaat om de gezondheid van lichaam én geest. Verder is het helemaal niet  van zo moet het en alles wat anders is is fout, maar het blad is juist heel open daarin. Veel meer toegankelijk dan ik dacht!

De onderwerpen op bovenstaande fotos:

 • 10 geheimen van super gelukkige koppels
 • Weet jij wat je eet? Een artikel over wat je in de supermarkt misschien automatisch pakt (omdat het makkelijk is of omdat je denkt dat het gezond is), maar wat eigenlijk een beter alternatief zou zijn.
 • Beheers je borrel, dit artikel gaat over alcohol en wat wel en niet gezond is. Hierbij komen een aantal leuke wetenschappelijke feitjes naar voren, en dat wordt gemixt met gewoon een vlotte babbel en een portie humor. Fijn!
 • Haal meer uit je salade, de titel zegt genoeg!

Wat is mijn mening over Women’s Health?

Ik vind het een erg leuk blad, eigenlijk valt er altijd wel iets leuks te lezen, waar je ook zin in hebt. Een fijn girly artikel over wat je wel en niet moet dragen om wat wel en niet te benadrukken bijvoorbeeld. Of een portie relatietherapie, maar dan wel lekker luchtig geschreven. En uiteraard komen beauty en sport onderwerpen ook wel aan bod. En, mijn favoriet; de mindstyle artikelen!

Ja, wat een heerlijk blad is dit. Op dit moment is hij nog 2,99, maar hierna gaat het blad 4,99 kosten. Ik zou zeggen, geef Women’s Health een kans, dit is een fijn moment om te kijken of het iets voor jou is. Ik ga hem zeker hierna vaker kopen! Lijkt het jou wat?

35 reacties

 1. Kelly Caresse 22 april 2013 / 07:09

  Hier ben ik als fitness en health fan super benieuwd naar! Soms las ik al stiekem de men’s health van vriendlief 🙂 ben benieuwd!

 2. Kimberly 22 april 2013 / 08:03

  Ik ga hem een kans geven, ik wil hem ook eens lezen 🙂

 3. Deborah 22 april 2013 / 09:37

  Klinkt in ieder geval leuk 🙂 in NL hebben ze altijd zo’n toffe magazines :-p wie weet verkopen ze hem binnenkort ook hier in BE…

 4. Anna 22 april 2013 / 09:49

  Oeh, die lijkt me heel erg leuk! Ik herken hem inderdaad van het buitenlandse gedeelte bij de tijdschriften 🙂

 5. Keytothefuture 22 april 2013 / 10:15

  Dit blad sprak me eigenlijk niet zo aan maar ik moet zeggen dat ik nu wel benieuwd ben naar de inhoud. Het klinkt een stuk beter dan ik had verwacht 🙂

 6. Lien 22 april 2013 / 10:49

  Geen idee of deze ook in België verkrijgbaar is, maar het ziet er wel een interessant magazine uit. 🙂

 7. Ise 22 april 2013 / 11:11

  Ik wil hem ook heel graag, heb er al veel goede verhalen over gehoord!

 8. Laura 22 april 2013 / 11:24

  Ik heb ‘m hier op stage liggen, dus ik ga ‘m gauw even doorbladeren! Het hele blad spreekt mij heel erg aan 🙂

 9. Hester 22 april 2013 / 13:43

  Ik had er ook zo’n heel gezond en fitnessachtig blad van verwacht, maar dit klinkt veel leuker! Wat heb je trouwens toffe nagellak op op de laatste foto 🙂

 10. Sanne 22 april 2013 / 13:58

  Klinkt erg interessant! Ik ben meestal ook meer van de artikelen over een gezonde geest dan die over een gezond lichaam. Maar de onderwerpen die jij benoemde uit het tijdschrift spreken me wel aan 🙂 Leuk!

 11. Josephine 22 april 2013 / 16:26

  Als ik Women’s Health hoor, moet ik ook meteen aan sporten en dus fitness denken. Wat goed dat het ook om de gezondheid van de geest gaat. Ik ben er benieuwd naar!

 12. Suzanne 22 april 2013 / 17:01

  Ik heb hem al even doorgebladerd en hij lijkt me super leuk!

 13. Marike 22 april 2013 / 17:13

  Het lijkt me best een leuk tijdschrift, maar ik vind het gewoon lelijk. Daarom zou ik het niet zo snel kopen…

  • Lisanneleeft 22 april 2013 / 18:18

   Daar heb je wel een punt hoor, van de vormgeving word ik ook niet altijd even blij… maarja, dat zal wel een bepaald stijltje zijn ofzo 😛

 14. Lianne 22 april 2013 / 17:46

  Lijkt mij helemaal niets om eerlijk te zijn, haha. Ben niet heel graag bezig met eten & beauty & sport enzo en een relatie heb ik ook niet dusja.. :-p

 15. lilycatherine 22 april 2013 / 18:02

  Leek mij eerst inderdaad ook niets, maar je hebt mij nu wel nieuwsgierig gemaakt!

 16. Ashleey 22 april 2013 / 18:35

  Ziet er echt onwijs leuk uit! Dankjewel voor de tip! <3

 17. Rosalie 22 april 2013 / 19:54

  Dan moet ik, nu het nog kan, hem nog maar even kopen voor 2,99

 18. Ilse 22 april 2013 / 20:08

  Ik las vroeger altijd de Men’s Health, al was het meer plaatjes kijken dan dat ik ook daadwerkelijk iets las haha. Ik ben wel benieuwd, zeker nu ik zie dat er over meer gepraat wordt dan super gezond leven en sporten.

 19. Wanda 22 april 2013 / 20:13

  Klinkt als een leuk tijdschrift, deze week maar eens kijken bij de Bruna…

 20. Ilse 22 april 2013 / 21:00

  Lijkt me niets voor mij. Allemaal dingen die je in elk vrouwentijdschrift wel vindt, maar dan wel net die dingen die ik altijd als laatst lees. 😉

 21. Peet 22 april 2013 / 21:13

  Ik moet even wennen, vind het érg Amerikaans nog, en dat is over het algemeen niet zo mijn smaak.

 22. Lisanne 24 april 2013 / 17:52

  Ik heb hem eigenlijk in een impulsieve bui gekocht, maar wat een leuk tijdschrift zeg! Echt een aanrader.

 23. Valesca 24 april 2013 / 21:56

  Ik ben hier zo benieuwd naar! Waar verkopen ze deze trouwens? Ik zocht er in de (grote) supermarkten naar maar kon hem niet vinden 🙁

  • Lisanneleeft 24 april 2013 / 23:30

   Wat gek zeg, Valesca!
   Ik denk dat ze dan uitverkocht waren, want als het goed is wordt Women’s Health in vrijwel alle winkels die tijdschriften verkopen verkocht!

 24. Marcella 25 april 2013 / 13:39

  Ik ga straks direct kijken als ik op het station kom, klinkt erg interessant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.