TIP: Onwijs leuke vragen (& antwoorden) op de Quest website

Ik heb het al weleens eerder gehad over de Quest op Lisanneleeft. De Quest is een blad met allerlei leuke feitjes, bijvoorbeeld in dit artikel noemde ik de Quest ook al als een van mijn favoriete tijdschriften. Mijn favoriete onderdeel van de Quest? Zonder twijfel de rubriek ‘Vraag en antwoord’! Onlangs kwam ik erachter dat ze ook op de website een hele hoop vragen en antwoorden hebben staan. Fun!

vraagenantwoord

Mijn favo vragen (en antwoorden):

Oftewel, genoeg leuk leesvoer! Heb je meteen iets om interessant mee te doen op een feestje. En de categorie vraag & antwoord op de website van de Quest is ook gewoon heerlijk om even lekker door te spitten, genoeg leuk leesvoer!

Aan het einde van elk jaar komt er de Quest 101 uit, dit is een editie van Quest waarin 101 vragen worden beantwoord. Dus een Quest die volledig bestaat uit mijn favo rubriek. En het leuke is: je kan ook zelf vragen insturen! Dus mocht je en vraag hebben, insturen die handel! Op welke vraag heb jij nou altijd al een antwoord willen hebben?

DELEN:

19 reacties

 1. Dagmar 28 augustus 2013 / 08:25

  Wat een fijne tip! Ik ga zo gelijk even kijken 🙂

 2. Kimberly 28 augustus 2013 / 08:31

  Ik ben echt gek op de quest, ik ga dus zeker eventjes kijken 😀

 3. Nem 28 augustus 2013 / 08:39

  De Quest is leuk! Gewoon om door te bladeren en een beetje te kijken, staan altijd best leuke dingen in!

 4. Hester 28 augustus 2013 / 09:02

  Ik zie ‘m soms liggen bij de fysio en dan staan er al van die bizarre dingen op de cover, vind het wel een tof blad! Deze site is echt leuk als je je verveelt 😀

 5. Shifra - A Cup of Life 28 augustus 2013 / 10:15

  Ik lees vaak de quest van mijn broers of man! Zoveel leuke vragen. Jammer alleen dat lang niet altijd alle antwoorden kan onthouden, haha!

 6. Maire 28 augustus 2013 / 11:00

  Leuke tip! Vind de quest ook altijd een leuk tijdschrift!

 7. Lotte 28 augustus 2013 / 14:08

  Vooral de antwoorden zijn briljant. Ik heb altijd al geweten dat die Amerikanen niet sporen. Zoiets verzin je toch niet in Nederland?

 8. Mira 28 augustus 2013 / 16:11

  Superleuk, ik hou van “onzinnige” feitjes!
  Volgen wij elkaar al?

 9. Stephanie 28 augustus 2013 / 21:21

  Had inderdaad al een vraag ingestuurd 😀
  En ik ben gek op de Quest!

 10. Ilse 28 augustus 2013 / 23:19

  Haha, geweldige vragen & antwoorden! Ik koop zelf nooit de quest maar misschien die met die 101 vragen toch maar eens kopen. 😀

 11. Petra 30 augustus 2013 / 11:15

  Ha wat een leuke tip de Quest site. Ik dacht altijd dat dat een tijdschrift was voor kleine nerdy pubertjes, maar ik vind dit hartstikke leuk om te lezen!

 12. Tim 30 november 2014 / 04:06

  Een puur mens; mens dat voldoet aan de normen en waarden “opgelegd” door de maatschappij waarin diegene zich bevind? Ik denk het niet. Een puur mens is iemand die doet of laat wat diegene zelf wel of niet wil doen of laten, oftewel, iemand die zo egoistisch is hoe hij of zij maar egoistisch zijn kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.