Tip: Paperfuel Doodle kleurkaarten – kaarten om zelf in te kleuren

Toen ik voor het eerst hoorde over de Paperfuel doodle kleurkaarten werd ik héél enthousiast. Ik ben namelijk dol op post sturen, maar vind het ook heerlijk om lekker te kleuren. Dat geeft me rust. Als je deze twee combineert dan kom je uit bij het zelf inkleuren van kaarten, en dat is precies wat je kan doen met de doodle kleurkaarten van Paperfuel! Ik laat het graag aan je zien.

Het boekje is A5 formaat, voor mij een perfect formaat om een avondje lekker te kleuren.

Zoals je ziet zijn de afbeeldingen heel divers. Ze zijn echt gemaakt voor verschillende gelegenheden en seizoenen, precies wat je wilt bij kaartjes die je nog gaat versturen!

Deze voor Sint is echt heel cute! Ook Kerst, winter, Halloween, pasen en herfst komen aan bod.

Zelf gebruik ik voor deze kaarten om zelf in te kleuren graag mijn Bruynzeel potloden, die zijn prima, maar ik ga ook mijn Faber Castell polychromos (of de aquarelpotloden, daarvan heb ik een grotere set) eens proberen, die zijn nog beter van kwaliteit.

Naast potlood kun je ook heel goed stiften gebruiken, ik gebruikte de Ecoline brushpennen. Deze drukken niet door, ik zag op de Instagram van Paperfuel zelf dat alcoholmarkers wel een beetje doordrukken, maar niet zo erg dat het kaartje onbruikbaar is. Veel mogelijkheden dus!

De kaarten zelf zijn oa op Bol te koop voor €14,99. Ook heel leuk om cadeau te doen!

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 2 november 2023 / 09:31

    Zo leuk om jezelf én een ander blij te maken. Jezelf met kleuren en die ander met een kaartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.