TIP: Sanny zoekt geluk

Een tijdje geleden kwam ik Sanny Verhoeven tegen op Facebook. Ze maakt een serie met YouTube video’s waarin ze op zoek gaat naar geluk. Ik vind het in elk geval onwijs leuk om naar te kijken en ik hoop dat jij dat ook vindt! De eerste twee afleveringen staan online, en ik heb ze maar meteen in deze blogpost gezet.

Aflevering 1

Aflevering 2

Laat het duidelijk zijn: ik kan niet wachten op de volgende afleveringen! Tot die tijd volg ik Sanny op Twitter en via haar website Sannyverhoeven.nl. Goed, dit was dus simpelweg een tip die ik je graag wilde geven. Wat vind jij ervan?

DELEN:

19 reacties

 1. Ashleey 4 november 2013 / 08:27

  Het klinkt erg goed, ik ga ze vanmiddag even kijken 🙂

 2. martina 4 november 2013 / 08:47

  wat leuk!! ga ik naar kijken, bedankt voor de tip!

 3. Manon 4 november 2013 / 09:20

  Oh wat is zij leuk!!!!!!!!!!!! Ik wil echt meer van haar zien.

 4. Kimberley 4 november 2013 / 10:20

  Interessant! 🙂 Ik had laatst al wat meer opgezocht over mindfulness, ik studeer psychologie dus het valt allemaal wel een beetje binnen mijn studie haha.

 5. Lenneke 4 november 2013 / 13:20

  Wat ontzettend leuk! Sprankelende persoonlijkheid heeft Sanny.

 6. Lindsey 4 november 2013 / 14:03

  Leuk concept! Ze presenteert het ook vol passie.
  Het zijn ook leerzame filmpjes, ik zoek geluk altijd in veel te grote dingen.

 7. Rosalie 4 november 2013 / 19:21

  Ik kan ook niet wachten tot de volgende afleveringen!

 8. Dagmar 4 november 2013 / 21:10

  OOh wat interessant en leuk! Ik ben alvast begonnen met de eerste aflevering, dus ik zit nog wel even op je blog 😉 Echt fijn dat je dit deelt, wat een mooi programma en zo fijn om er meer over te horen. Dankje voor de fijne tip, was eigenlijk op het juiste moment 🙂

 9. Patricia 5 november 2013 / 15:31

  Wow wat ontzettend leuk om te zien. Ik kan niet wachten tot de volgende aflevering.

 10. Sanny Verhoeven 7 november 2013 / 17:28

  Hello Ladies!

  Ik vind jullie reacties echt hartverwarmend! Dankjewel!! Ik doe erg mijn best leuke filmpjes te maken die ons hopelijk wat makkelijker bij het geluk brengen, en door zulke reacties ga ik er zeker nog een hele hoop maken! Als je niks wilt missen, kun je je met 1 druk op de knop hier gratis abonneren op mijn filmpjes: http://www.youtube.com/user/SannyVerhoeven

  En Lisanne, ga zo door met deze super leuke blog! Je bent een voorbeeld!

 11. Hester 7 november 2013 / 20:23

  Oh geeeniaal, ik ken haar van Kernpunt filmpjes van natuur- en scheikunde. Die keken we vorig jaar wel eens (ik heb het nu laten vallen) en daar doet ze me dus gelijk aan denken, haha! Wel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.