TIP: De Smart&Sexy theatershow!

Het is alweer even geleden, maar samen met vriendinnetje Lesley was ik aanwezig bij de premiere van de Smart & Sexy theatershow! Ik heb al weleens eerder verteld over de Smart&Sexy levensstijl op mijn blog, misschien weet je dat nog? De theatershow had ik dan ook echt niet willen missen. Wat ben ik blij dat ik toch geweest ben, het was echt ontzettend leuk! Ik zal je erover vertellen…

Smart&Sexy theater trailer

De video van de premiere

Smart&Sexy is een levensstijl voor vrouwen, al sinds 2009 is Lisa Portengen hiermee bezig. Haar missie is vrouwen inspireren en ze laten ervaren wie ze werkelijk zijn, ze meer uit het leven te laten halen. Ik volgde haar en Smart & Sexy dus al een hele tijd, maar ik vind dit een van de meest inspirerende Nederlandse community’s. En nu hebben ze dus gewoon een eigen theatershow, ze komen bij 40 verschillende theaters, dus ongetwijfeld ook bij jou in de buurt.

lisa

De show bestaat uit allemaal losse stukjes, met allemaal de Smart & Sexy gedachte in de hoofdrol. We hebben keihard gelachen, maar wanneer Lisa ging zingen, en dat kan ze goed, was de zaal even helemaal stil. Het heeft ons aan het denken gezet, een goed gevoel gegeven en geïnspireerd. Verder is de show heel interactief, waardoor je de complete show echt in die smart & sexy vibe zit. Om eerlijk te zijn kan ik nog wel dagenlang praten over de show, maar ik kan het niet goed genoeg omschrijven; je moet het gewoon zelf zien!

Een klein dingetje wat ik wel jammer vond, maar wel te verwachten was: er werden veel dingen gezegd die ik al eens gehoord had. Lisa heeft voor Smart&Sexy veel video’s gemaakt, blogs geschreven en is actief op social media. En ik ben gewoon fan (zou het niet anders kunnen omschrijven, haha!), dus ik bekijk álles. En ja, sommige verhalen had ik dus al eens eerder gehoord. Maar ik moet zeggen dat het ‘in het echt’ nog beter binnenkomt en je de warmte en de liefde die Lisa uitstraalt gewoon kan voelen. Had het niet willen missen!

daan-en-lisa

Daan, de dj, en Lisa. Even wat ik kwijt moest: heel veel respect voor Daan! Lisa stond meer op de voorgrond, maar Daan was non stop bezig. En na de show stond ze er binnen no time, omgekleed en al, om de hele avond (heerlijke muziek!) te draaien. Wow! En om eerlijk te zijn dachten Lesley en ik dat zij veel ervaring had in het theater, maar voor haar is het een eerste keer in het theater. 

super-schattige-tasjes

De goodiebags, ja, die zijn er gewoon door het hele land, hoe leuk is dat, een theatershow met een goodiebag? Alleen al de speciale Smart & Sexy canvas tas vind ik onwijs leuk!

waar zijn de bubbels?

En ook wij gingen op de foto! Haha, beetje jammer wel van de crappy Facebook foto’s, maar het gaat om het idee

Kortom: een geweldige inspirerende meidenavond. Je gaat zeker weten met een goed gevoel naar huis! Trommel je leukste vriendin(nen) op, kijk wanneer ze bij jou in de buurt komen (zie hier voor de lijst) en ga het zelf zien. En als je zelf niet heen kan, volg dan zeker Smart&Sexy wel even op Twitter en Facebook, alleen dat is al heel erg leuk!

Dus… ik ben wel benieuwd: hoe denken jullie erover? Ik zou zelf in elk geval zeker naar de show gaan, als ik niet al geweest was. Zou jij naar de Smart&Sexy theatershow gaan, of is het toch niet echt iets voor jou?

DELEN:

24 reacties

 1. Kelly Caresse 30 oktober 2013 / 07:22

  Dat lijkt me echt wel een hele toffe theater show, inspirerend denk ik ook 🙂 en wat gaaf zo’n goodiebag na afloop!

 2. Suzanne 30 oktober 2013 / 07:22

  Ik wil de show heel graag zien en ga dan ook binnenkort hier in de buurt. Hoop er inderdaad geïnspireerd weer weg te komen maar volgens mij gaat dat wel lukken.

 3. Nikki 30 oktober 2013 / 07:27

  Het is de eerste keer dat ik hierover hoor. Leuk!

 4. Nem 30 oktober 2013 / 07:37

  Hij lijkt me heel leuk! Het is eigenlijk ook te lang geleden dat ik zoiets heb gedaan.. Mooie beschrijving heb je gemaakt 🙂

 5. Tineke 30 oktober 2013 / 08:35

  Volgens mij is ze hier al geweest met haar show. Vorig jaar heb ik haar al gezien tijdens de Vrouwbeurs in Leeuwarden. Ik kreeg veel inspiratie door haar show. Die foto van jullie tweeen is ook super leuk!
  liefs

 6. Kimberley 30 oktober 2013 / 08:40

  Het lijkt me heel inspirerend! Maar dan kijk ik toch liever wat filmpjes op youtube dan dat ik echt zelf naar de theatervoorstelling zou gaan, haha 🙂

 7. Ilse 30 oktober 2013 / 08:43

  Lijkt me leuk, zo’n theatershow! En inspirerend.
  Hier wel ik wel meer over weten.

 8. Milou 30 oktober 2013 / 09:41

  He leuk !! 🙂 Lijkt me een leuke show! 🙂

 9. Rosanne 30 oktober 2013 / 11:23

  Wat leuk dat je hier een artikel aan wijdt! Ik hou echt van smart & sexy, en heb inmiddels alle filmpjes, blogs en facebook-artikelen gelezen, net als jij echt fan dus hihi ^^

  Ik ga 30 november heen, kan nu al niet meer wachten! Ben heel erg benieuwd wat Lisa ervan maakt, vast iets heel moois en inspirerends 🙂

 10. Ise 30 oktober 2013 / 15:26

  Klinkt goed, ik krijg helemaal zin om er ook heen te gaan!

 11. Meandra 30 oktober 2013 / 17:15

  Dit lijkt me echt ontzettend leuk! Ik zie dat de theatershow in november bij mij in de stad komt. Ik denk dat ik er kaartjes voor ga kopen om met een vriendin heen te gaan. Bedankt voor de tip!

 12. Ilse 30 oktober 2013 / 17:38

  Klinkt echt heel erg leuk, ik ga eens kijken of ze binnenkort bij mij in de buurt staan, lijkt me heel erg leuk (en leerzaam)!

 13. Renate 31 oktober 2013 / 19:19

  Ik zag toevallig gisteren een foldertje ergens liggen over dit en ik vroeg me nog af wat het precies was, het lijkt me nu heel erg leuk! Het klinkt ieder geval heel inspirerend en ik ben dol op het theater!

 14. Hester 31 oktober 2013 / 20:32

  Ze zijn afgelopen week al in Rotterdam geweest zie ik nu maar het klinkt wel superleuk en inspirerend!

 15. Petra 3 november 2013 / 21:29

  Ik zou er graag heen willen, zal eens kijken of het in de buurt komt.
  Maar eerste keer? Lisa is heel talentvol, maar heeft ook de kleinkunstacademie gedaan en heeft al veel acteerervaring toch? In elk geval: een inspirerende dame! Leuk dat je bij de première was.

 16. Michelle 27 november 2013 / 21:54

  Ik ga er aankomende zaterdag heen met een vriendin, heb er zin in! en ben heel erg benieuwd naar de show!! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.