TIP: Super schattige Hema-bordjes

Ik houd van de Hema. Notitieboekjes, pennen, snoepjes, alles is er zo schattig! Nu was ik laatst wat rond aan het huppelen in de Hema toen ik een aantal super schattige bordjes tegen kwam in de uitverkoop. 50 cent voor een stapeltje super vrolijke papieren bordjes, vlaggetjes en schoteltjes!

In een setjes van de kleinere bordjes zitten 20 stuks, in de grotere borden zitten er 10. En van de vlaggetjes heb ik er maar liefst 50! En zoals je ziet heb ik meerdere pakjes gekocht, haha. (de grijze/zwarte bordjes zijn van mijn mama hoor)

Ik had bedacht dat het sowieso leuk was om recepten mee te fotograferen voor le blog. Het is altijd fijn dat als het recept er zelf niet zo vrolijk uit ziet, dat de foto’s toch een vrolijk sfeertje hebben.

Geen idee of ik de enige ben die deze bordjes geweldig vind, maar ik hoop dat jullie er net zo vrolijk van worden als ik! 😀 Wat voor recepten zal ik eens op deze bordjes laten pronken?

21 reacties

 1. lifesplash 13 november 2012 / 07:36

  HEMA! Woe, op die manier voel ik me toch gewoon een trotse Nederlander, die winkel is altijd leuk, fijn en simpel. Kan niets tegen op. 8D Ik vind le bordjes cute en typisch Hema. :p

 2. De bakparade 13 november 2012 / 07:42

  Ik ben ook helemaal Hema fan en wat een super schattige bordjes 🙂
  Ik haal ook vaak bordjes uit de kringloopwinkel om foto’s voor mijn blog te maken!

 3. Hester 13 november 2012 / 07:57

  Die bordjes (of met prinsesjes, in elk geval zulke) gebruikte ik vroeger altijd op kinderfeestjes! Haha. Ik vind ze cute, en inderdaad al zeker om recepten te fotograferen. Sandwiches, cupcakes, koekjes, taart!

 4. MarCreaties 13 november 2012 / 08:30

  Ik koop dat soort dingen ook vaak, gewoon dat ik het in huis heb, en dan zie ik later wel weer wat ik ermee ga doen haha! Erg leuke heb je uitgezocht! Ik vind die grote gekleurde bordjes en de vlaggetjes het leukst 🙂

 5. Roxanne 13 november 2012 / 08:38

  Ze zijn leuk! Ik had voor mijn verjaardag ook nog bijpassende servetten erbij gekocht en de bekertjes. Was wel handig, omdat iedereen bleef eten. Dan heb je al genoeg schalen om af te wassen, dus de borden en het bestek konden zo de vuilniszak in. Opgeruimd staat netjes.

 6. Linda 13 november 2012 / 09:14

  Superleuk! Word je direct vrolijk van 😀 ! (en helemaal van zo’n prijsje 😉 )

 7. Laura 13 november 2012 / 09:39

  Ze zijn inderdaad heel schattig! Dit soort bordjes doen me echt aan vroeger denken, we hadden ze altijd voor kinderfeestjes haha!

 8. Mariska 13 november 2012 / 11:23

  Dat soort bordjes vind ik ook altijd erg leuk om te zien, maar zonde om mee te nemen. Ga het toch niet gebruiken.

 9. Fashionique 13 november 2012 / 12:47

  Leuk, ik koop dit altijd voor in de zomer als we gaan picknicken in het park 🙂

 10. mysupersweetlife 13 november 2012 / 12:51

  De hema heeft sowieso hele leuke spullen, ook voor het decoreren van cupcakes enz. Deze bordjes zijn ook erg leuk!
  Liefs

 11. Chantal 13 november 2012 / 14:10

  Ik vind dat Hema tegenwoordig zúlke leuke dingen heeft en ook deze bordjes zijn té leuk!

 12. Esmée 13 november 2012 / 16:16

  Ja, zeker heel leuk! De hema heeft altijd van die schattige dingen net zoals deze bordjes, wordt je inderdaad heel vrolijk van ^^

 13. Isabel 13 november 2012 / 17:46

  Zó Hema! Haha ik vind de Hema echt een leuke winkel, loveit.

 14. Charlot 13 november 2012 / 20:48

  I love HEMA!
  Echt mijn favo winkel, ze hebben er echt ALLES! voor mooie HEMA-prijsjes 🙂
  De bordjes zijn super leuk voor een feestje! top!
  X Charlot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.