TIP: Super schattige soy scents van Shop by Thessa

Tijd geleden kreeg ik een mail van Thessa van Shopbythessa.nl, of ik haar soy scents wilde uitproberen. En ja, sinds ik de wax tarts van Yankee Candles ken ben ik verslaafd aan fijne geurtjes in huis. Dus op die vraag kon ik natuurlijk geen nee antwoorden en een paar dagen later viel er een pakketje op de deurmat… Mijn mening over de wax melts/soy scents lees je in dit artikel.

shopbythessa1

Om te beginnen: zien ze er niet super cute uit? Het zijn net mini taartjes! Vooral de glittertjes en de discodip doen het goed, haha. Dat maakt het sowieso ook een erg leuk cadeautje!

Deze soy scents (of wax tarts of wax melts, hoe je ze ook wil noemen) gebruik je in een brandertje. Dan smelten ze en gaan ze geur afgeven!

shopbythessa2

De geuren die ik ontving zijn: Relaxation, fresh linen, oh my olive, lavender fields, sweet dreams en sea spa. Welke mijn favoriet is daar ben ik nog niet helemaal uit, maar sweet dreems, relaxation en sea spa spreken me op dit moment het meeste aan. Maar eigenlijk vind ik ze allemaal bijzonder lekker ruiken! Absoluut niet één geur die ik vies vind ofzo, maar goed, dit zijn dan ook geuren die ik zelf heb uitgekozen, haha.

shopbythessa4

Wat vind ik van de soy scents van Shop by Thessa?

Ik vind de soy scents heel erg lekker, vooral de geuren spreken me erg aan. Dit zijn niet geuren die ik vaak in de winkel tegen kom! Als je ze naast de wax tarts legt van Yankee Candles zijn ze wel een stuk kleiner en geven ze minder geur af. Maar goed, ze zijn ook gewoon bedoeld voor een keer (misschien dat ze bij een tweede keer ook nog wel wat geur afgeven!). Je ruikt ze wel, maar het is niet zo dat ze je ruimte ‘vullen’ met geur (dus niet op de manier dat je er gauw misselijk van kan worden, dat wil ik nog weleens hebben namelijk met geurkaarsen/melts/etc.). Verder zijn ze lekker betaalbaar, je betaalt 1 euro per soy scent en is het dus leuk om veel geuren uit te proberen!

Ik heb ze nog niet allemaal gebruikt, maar als mijn mening nog verandert laat ik het uiteraard even weten. Maar daar ga ik niet vanuit 🙂

Dus… ik vind dit heel schattig, onwijs leuk om cadeau te doen! Aan jezelf of aan iemand anders, hihi. En sowieso leuk om eens een kijkje op de webshop te nemen! Gebruik jij weleens wax tarts? Welke geur uit deze webshop lijkt jou het lekkerste?

DELEN:

23 reacties

 1. I scream beauty 13 augustus 2013 / 07:56

  Bedankt voor deze tip!! Die van mij zijn op, dus ik ga ze maar via haar shop bestellen!! Veel leuker dan die bij de Intratuin!

 2. Hester 13 augustus 2013 / 07:59

  Ik heb ze nog nooit gebruikt maar lijkt me wel echt superlekker! Ziet er ook heel cute uit ^^

  • Hester 13 augustus 2013 / 08:03

   Er staat trouwens ‘supper’ in de titel. Denk dat dat een typo is!

 3. Tineke 13 augustus 2013 / 09:09

  Ik ga binnenkort zeker eens een bestelling plaatsen bij deze webshop!
  Liefs

 4. Kimberley 13 augustus 2013 / 09:26

  Ziet er heel lief uit! Inderdaad ook een leuk cadeautje 🙂

 5. Ashleey 13 augustus 2013 / 09:33

  Heel fijn! ik had er laatst een aantal ontvangen echt heerlijk!

 6. Melle 13 augustus 2013 / 10:05

  Leuk zeg! Goede tip voor straks, wanneer het weer koud wordt en de kaarsjes weer aan gaan 🙂

 7. Eline 13 augustus 2013 / 10:57

  Fresh Linen en Lavender Fields lijken me heerlijk!

 8. Wendy 13 augustus 2013 / 12:00

  Ze zien er super cute uit. Zonde om ze te gebruiken. Leuke vormpjes en de geuren klinken veelbelovend uit.

 9. Ilse 13 augustus 2013 / 22:56

  Wat een schattige producten, ik gebruik zelf geurkaasjes op mijn kamer. ;D

 10. Nathalie 14 augustus 2013 / 00:49

  Super! Vooral ook dat ze niet te sterk zijn en niet teveel geur geven!
  Ik ga daar binnenkort zeker een bestelling plaatsen! Tof!

 11. Sheila 14 augustus 2013 / 16:05

  Leuk! Ik bestel ze altijd via waxxies.nl. Die zien er niet zo schattig uit maar ruiken wel errug lekker. Deze zal ik ook een keer gaan proberen 🙂

 12. Olga 14 augustus 2013 / 19:30

  Wat een schatjes zeg. Ik houd ook erg van geurkaarsjes ed. De scent chips van Expo ruiken ook heel lekker.

  • Lisanneleeft 14 augustus 2013 / 20:05

   Volgens mij heb ik die ook! 😀 Nog niet zo veel gebruikt alleen…

 13. Suzanne 14 augustus 2013 / 20:25

  Super leuk! hihi Ik hou van lekkere geuren in huis!

 14. Estrella 18 augustus 2013 / 23:05

  Wat zien die er geweldig leuk uit! Ik heb sinds kort eindelijk een leuk brandertje voor soy scents gevonden en deze tip is dus zeer welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.