Tip: Vila video met een mooie boodschap

Laatst kwam ik het filmpje hieronder tegen. Jullie weten van mij dat ik copywriter (in spe) ben en ik ben zeer geïnteresseerd in de reclamewereld. Vooral campagnes met een achterliggende gedachte. En dan bedoel ik niet de gedachte ‘jullie moeten het product kopen/een indruk krijgen/een naam onthouden’, maar een andere gedachte. In dit geval is het Vila met het onderstaande filmpje.

http://www.youtube.com/watch?v=yZK9G2Z-e1w

Ik vind het verschrikkelijk om aan te zien, die omvallende modellen. Ik denk dat veel van jullie dat gevoel met mij delen.

Echter kreeg ik van het laatste meisje een lach op mijn gezicht en daarbij een ‘jaaaa!’ gevoel. Zo zou iedereen zich moeten voelen, dat zou zo fijn zijn!

‘Confidence is not for sale’

De boodschap van Vila hierbij heeft ook met zelfvertrouwen te maken. De kleding straalt zelfvertrouwen uit waardoor je zelf ook meer zelfvertrouwen krijgt. Die boodschap haal ik zelf niet helemaal uit het filmpje, maar ik vind het een mooie boodschap (en een mooi filmpje).

Wat vind jij van reclames met een achterliggende betekenis/boodschap? En wat vind je van dit filmpje?

4 reacties

 1. Amanda 2 augustus 2012 / 16:51

  Is inderdaad een heel mooi filmpje, al zou ik door deze reclame niet direct kleding van Villa kopen.

 2. Marike 2 augustus 2012 / 19:06

  Ik vind het eigenlijk een heel naar filmpje… Krijg niet echt het positieve gevoel ervan mee…

 3. Anneke 3 augustus 2012 / 09:43

  Ik had bij het einde geen eens door dat het het einde was… Ik vind het maar een vaag filmpje eerlijk gezegd.

 4. Vivian 4 augustus 2012 / 18:37

  Mooi! En haha, yay voor dat laatste meisje, gewoon weg met die hakken en erom lachen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.