TIP: Wenskaarten van Action

Heb ik je al eens verteld dat ik houd van kaarten? Vooral bij bijvoorbeeld de Hema kan ik uren rondkijken naar allerlei leuke kaartjes. Maar als je dan bij Action komt, dan zie je allemaal leuke kaartjes voor een zeer betaalbaar prijsje. Ik kocht een aantal kaartjes en was er zo blij mee dat ik ze graag aan jullie wil laten zien.

action-wenskaarten-aanraders

Weet je wat het bij mij is? Wanneer ik een kaartje nodig heb, dan heb ik een kaartje nodig. En dan heb ik vaak geen energie om eerst naar de stad te gaan voor een kaartje. De perfecte oplossing? Een leuk voorraadje met fijne verschillende kaartjes die je kan gebruiken wanneer het nodig is. Dus… een voorraad.

action-xxl-wenskaarten

Allereerst deze drie luxe grote kaarten. Op deze foto zie je niet hoe groot ze zijn, maar vergelijk even met het ‘normale’ formaat op de eerste foto. Hoe duur ze precies waren weet ik trouwens niet meer, maar in elk geval minder dan een euro per stuk.

action-wenskaarten

En verder kocht ik nog drie setjes met daarin tien kaartjes. Ik dacht: er zitten stomme tussen, maar ook leuke. En voor dat geld (ongeveer een euro per setje) maakt het me ook niet uit als ik de helft weg kan gooien, haha.

action-kaartjes2

Action-kaartjes1

enveloppen

Handig dat ik drie pakjes kocht, in elk pakje zat maar een kleur enveloppen. Nu heb ik mooi keus uit drie verschillende kleuren!

Ik moet zeggen dat ik niet heel veel kaartjes stuur (beetje vergeetachtig), maar als ik de kans krijg dan doe ik het graag! En bij een cadeautje is het ook vaak leuk natuurlijk. Waar koop jij doorgaans je wenskaarten? En… heb jij stiekem ook zo’n leuk voorraadje?

DELEN:

43 reacties

 1. Joyce 25 november 2013 / 07:12

  Leuke wenskaarten. Ik koop ze ook meestal bij de action 🙂

 2. Dagmar 25 november 2013 / 07:25

  Aah zo leuk! Wat een goede tip, inderdaad erg handig om deze altijd in huis te hebben: you never know!

 3. Geertje 25 november 2013 / 07:33

  Ik vergeet ook altijd kaarten te sturen…
  Misschien wel handig om n voorraadje te hebben..
  Ik koop ze meestal gewoon bij de boekwinkel!

 4. Suzanne 25 november 2013 / 07:38

  oh er zitten hele leuke kaarten tussen zeg. Ik moet eerlijk zeggen dat ik bijna nooit kaartjes verstuur.

 5. Manon 25 november 2013 / 08:07

  De Action heeft echt super leuke kaarten tegenwoordig en ze hebben ook heel veel leuke spullen om zelf kaarten te maken.

 6. Beautytalk 25 november 2013 / 08:16

  Leuke kaartjes.. ik kocht er ook onlangs bij Action in 3D, echt cool!
  Eefje

 7. Jessie 25 november 2013 / 08:17

  Ik zou me ook beter een voorraad wenskaarten aanschaffen! Ik loop vlug langs de HEMA meestal omdat het vlak bij mijn werk is. Van wenskaarten voor kerstmis en nieuwjaar heb ik dan wel weer een voorraad liggen. Alles is zo gedigitaliseerd tegenwoordig dat het wel fijn is om een geschreven kaart te verzenden of te ontvangen.

 8. I scream beauty 25 november 2013 / 08:32

  Er zitten heel veel leuke kaartjes tussen!! Ik heb ook altijd een voorraadje thuis, omdat ik het anders vergeet! Ik koop ze ook meestal bij Action!

 9. Iris 25 november 2013 / 09:19

  Dit is echt zo’n goed idee!
  Ik houd ook echt van kaartjes. Vanmiddag na school ga ik dus meteen even langs de Action, haha 😀

 10. SunshineCin 25 november 2013 / 09:32

  Grappig, ik heb laatst een blogpost gemaakt over mijn liefde voor kaartjes. Ook ik haal ze altijd bij de Action, heb een grote bak voorraad voor elke gelegenheid (behalve eigenlijk voor als er iemand overleden is, die kaarten moet je niet op voorraad willen hebben).

 11. Nancy 25 november 2013 / 09:42

  Ik koop ook veel van mijn kaarten bij de Action. Ze hebben gewoon veel verschillende kaartjes en ik heb ook geen zin om 3 euro per kaartje te kopen..! Ik vind het leuk om kaartjes te sturen en dat doe ik ook regelmatig, dus als ik dat maal 3 euro per kaartje vermenigvuldig kan ik niks anders meer doen 😉
  Ik vind de kaartjes bij de HEMA ook erg leuk.
  Kaartjes krijgen en versturen… LEUK!

 12. Linda 25 november 2013 / 09:43

  Leuke tip! Ik vergeet vaak kaartjes te kopen, dus dan stuur ik er eentje via Hallmark.nl en daar heb je veel te veel keuze haha! :’)

 13. Simone 25 november 2013 / 09:48

  Ik maak zelf wenskaarten. Maar de materialen komen wel bij Action vandaan 😛

 14. Isabel Cristina 25 november 2013 / 09:51

  Superleuk wenskaarten! Ik koop de mijne meestal ook bij de action. Ik vind het gewoon heel handig als ik een kleine voorraad heb! ^^

 15. Alyssa 25 november 2013 / 09:52

  Leuke kaarten zeg! Bedankt voor de tip, Action is echt een fijne winkel waar je allemaal zo’n leuke dingen kunt krijgen.

 16. Kiki 25 november 2013 / 10:05

  Ze zijn echt leuk! Ik heb gehoord dat je bij de Primark ook hele leuke wenskaarten kan kopen, maar ik twijfel nog om ze dit jaar zelf te maken. X

 17. Ilse 25 november 2013 / 10:12

  Ik heb ook wel een voorraadje kaarten, maar een veel kleiner. Die van de Action vind ik echt heel leuk!

 18. vanessa 25 november 2013 / 10:42

  Ik koop mijn kaartjes ook altijd in de Action. Ze zijn leuk en super goedkoop!

 19. Miranda 25 november 2013 / 12:14

  Ik heb ook een voorraad kaarten liggen van de Action, leuk en goedkoop. En degene die ik echt niet kan gebruiken die gebruiken de kinderen om in te tekenen.

 20. Nikita 25 november 2013 / 12:14

  ik heb stiekem een serieus voorraadje een hele doos vol. Maar ik maak ook graag zelf kaartjes en dan is dat ook leuk als die kaartjes op voorhand klaar zijn zodat ik ze niet de avond voordat ik een jarige zie deze nog vlug moet maken.

 21. Syl 25 november 2013 / 12:36

  Ik koop daar al zeker 2 jaar mijn kaarten.
  Goedkoop en super leuk.

 22. Meandra 25 november 2013 / 13:02

  Ik koop ook weleens kaarten bij de Action. Ze zijn leuk en lekker goedkoop 😉 Ik vind die met die uitjes op de bovenste foto trouwens heel erg leuk!

 23. Lisa 25 november 2013 / 13:06

  Ja ik heb ook kaartjes van de Action liggen. Ik vind die met die uiltjes super schattig! Het handige van de Action is toch wel de prijzen;)

 24. Josanne 25 november 2013 / 13:15

  Oh wat een vrolijke kaarten! Goede tip Lisanne!

 25. Rianne 25 november 2013 / 14:10

  Ik koop maar zelden kaarten. Ik heb nu een HEMA agenda en daar zitten kaarten in. Daar maak ik dankbaar gebruik van. Misschien toch eens wat vaker kaarten kopen. Da’s toch wel heel leuk. Klein gebaar en zo, maar grote vreugde.

 26. Aurelie 25 november 2013 / 14:39

  Zo’n leuke kaartjes! Ik koop de laatste tijd ook steeds meer wenskaarten bij de Action.

 27. Hilde 25 november 2013 / 15:02

  Wat ‘n leuke kaarten verkopen ze bij de Action! ^^ Ik koop graag kaarten bij de Xenos ^^

 28. carola 25 november 2013 / 16:06

  Wat een leuke kaarten! Vooral die met het uiltje!

 29. Jolanda - Fris en Vrolijk 25 november 2013 / 16:22

  Ow wauw, ik wist niet dat de action zulke leuke kaarten had! Eens even een x kijken. Ik werk bij een drukkerij, vaak maak ik zelf een kaart en print deze dan op werk 🙂

 30. Elseline Snelten 25 november 2013 / 18:16

  Wat een leuke kaarten! Ik ga morgen ook een kijkje nemen bij de Action bij mij in de buurt. 🙂

 31. Tess Evea 25 november 2013 / 19:24

  Wat zitten er een aantal mooie wenskaarten tussen, een stuk goedkoper dan in de boekhandel!

 32. Loes 25 november 2013 / 20:29

  Ah er zitten echt schattige kaartjes tussen! Zoals die ‘verhuisd!’ met een vogeltje : D ik stuur bijna nooit kaartjes, maar ik vind ‘t eigenlijk wel heel leuk. Ik werkte een tijdje als postsordeerder en ik las stiekem alle lieve kaartjes met ‘groetjes vanuit Turkije’ en ‘geef Saskia een kus’ enzo. Zo leuk!

 33. kim 28 november 2013 / 10:50

  echt leuk! bij de Xenos hebben ze vaak ook leuke, hele pakketjes. Altijd goed om in huis te hebben want een handgeschreven kaart, dat is toch eigenlijk meer net alsof je even bij iemand op bezoek gaat, een hand geeft, een kus, een schouderklop, een knuffel! Dat kan niet digitaal! ik ben voor echte post :-)!!

 34. Tamarah 30 november 2013 / 18:39

  Hele leuke kaartjes! Ik heb een poosje geleden van die boxen met kaartjes gekocht bij de Action die vind ik ook super!

 35. Anouk 30 november 2013 / 21:45

  Leuk! Maar ik ben meer van de ansichtkaarten, moet ik bekennen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.