TIP: Wibra Maskingtape

Eerder schreef ik al eens een blog over masking tape van de Action. Deze gebruik ik nog met regelmaat, maar een nadeel is dat deze niet zo geweldig plakt. Toen ik onlangs een tip op het internet tegen kwam van masking tape van Wibra werd ik benieuwd. Dat moest natuurlijk getest worden!

wibra-maskingtape

Bij Wibra hadden ze onwijs veel verschillende setjes, en best of all, per 3 rolletjes betaal je maar 1 euro! Ik kocht zelf twee setjes (helaas was er bij ons niet heel veel keus meer), met onwijs leuke printjes!

Deze Wibra maskingtape blijft beter plakken dan die van Action. Alsnog niet perfect, maar hij laat ook niet zomaar los (ik heb het geprobeerd door op mijn bureau te plakken, die van Action zijn dan in no time gekruld en losgelaten, deze zit er nu al ruim een dag op zonder los te laten!).

wibra maskingtape

Wanneer je op zoek gaat in de winkel is het handig om te weten hoe ze eruit zien; zo dus!

masking tape

 bronbronbronbron

Waarvoor kan je de Wibra maskingtape gebruiken?

Maskingtape kun je echt voor onwijs veel dingen gebruiken. Inspiratie kun je geweldig goed opdoen via Pinterest. Zelf gebruik ik het vooral om etiketten op enveloppen te plakken en bijvoorbeeld voor het inpakken van cadeautjes. Meer inspiratie vind je in de blog die ik schreef over de Action masking tape.

Weet je wat me nou leuk lijkt? Om een keer aan de slag te gaan om leuke wenskaarten te maken met de masking tape die ik nu heb! Maar ik ben wel altijd op zoek naar nog meer leuke ideeën, dus als je iets weet wat ik met deze Wibra maskingtape kan, let me know!

DELEN:

33 reacties

 1. Ilse 17 juni 2013 / 07:09

  Ik heb ook twee setjes masking tape uit de Wibra en die vind ik erg fijn.

 2. Hester 17 juni 2013 / 07:57

  Ik vind vooral die getapede fiets leuk, haha! Verder zou ik niet echt weten wat ik met masking tape moet, alhoewel ik het wel leuk en vrolijk eruit vind zien.

 3. Kelly Caresse 17 juni 2013 / 08:36

  Wat een super leuke ideetjes! Wist helemaal niet dat je daar zoveel mee kan! Die fiets is er echt gaaf mee opgepimpt!

 4. Danielle Springer 17 juni 2013 / 08:49

  Leuk! Ik weet alleen nog zo heel goed wat ik er allemaal mee moet doen. Gelukkig heb je er wat inspiratie foto’s bij

 5. Roxanne 17 juni 2013 / 09:08

  Ik heb ze van de week ook gekocht en het werkt heel fijn. Ik gebruik mijn tape vooral om brieven en enveloppen mee te versieren en dat werkt zowel die van de wibra als die van de action erg fijn 🙂 Ik werd dus wel heel vrolijk van zulke gezellige tapejes voor zo’n leuke prijs!

 6. Ellen 17 juni 2013 / 09:43

  Ik zag ze laatst ook liggen ja, heel leuk! Ik heb een hoop DIY spul maar doe er eigenlijk vrij weinig mee… minimaliseren dan maar? 😉 haha

 7. Kimberley 17 juni 2013 / 10:38

  Ziet er super cute uit! Ik ben benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken 🙂

 8. Lenneke 17 juni 2013 / 12:10

  Ik heb me nog steeds niet laten verleiden tot het gebruiken van deze tape, maar ik moet toegeven dat het er wel erg leuk uitziet!

 9. Jennifer 17 juni 2013 / 16:34

  Ik lees dat jij pinterest een leuke website vind. Ik weet niet of je welke.nl al kent zeld vind ik dit ook.een super leuke site

 10. Anouk 17 juni 2013 / 17:29

  Leuk! Ik zag op social media verschillende mensen die ze gingen halen, maar ik heb iets minder met masking tape. Heb wel een paar rolletjes, net als dat ik een paar stempels heb… wel leuk, maar iedereen heeft het haha.

 11. Manja 17 juni 2013 / 18:34

  Ik vind ze altijd leuk om te zien, maar geen idee waar ik ze voor zou gebruiken.

 12. Suzanne 17 juni 2013 / 21:17

  Ik vind het erg leuk, ik heb een bak vol, maar ik doe er niks mee haha

 13. Simone 17 juni 2013 / 22:59

  Echt kei leuk! De printjes zijn lekker vrolijk en het is echt handugggg! Leuk dat je ook wat mogelijke toepassingen erbij vermeldt 🙂

 14. Bo 18 juni 2013 / 09:00

  Ik zag ze eergisteren toevallig nog liggen, heel leuk!

 15. Emmy 18 juni 2013 / 15:38

  Leuke tip! Als ik er weer eens kom, ga ik er zeker voor kijken!

 16. Eline 20 juni 2013 / 17:57

  Leuk! Helaas waren ze bij mij al weer weg, en ze komen niet meer! 🙁

 17. Maris 21 juni 2013 / 13:47

  Goeie tip, dank je! Ga binnenkort eens kijken!

 18. Alette Sartorius 4 juli 2013 / 23:09

  Door deze tip ben ik van de week ook op mijn fietsie gestapt richting Wibra, en kwam thuis met 12 rollen masking tape, waarvan er al 3 op zijn! Erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.