TIP: Zintenz kaarten door Claire van Heukelom

Onlangs liep ik tegen een rek vol bijzondere kaarten aan. Allemaal van hetzelfde merk, allemaal vol prachtige teksten. Ik koos zes kaarten uit om aan jou te laten zien, omdat ik vind dat jij ze ook moet leren kennen!

alles-komt-goed

Op elke kaart vind je een mooie tekst, en een illustratie. De illustraties werden gemaakt door Claire van Heukelom, uitgegeven door Zintenz.nl (de kaarten vind je hier). De kaarten zijn milieuvriendelijk gedrukt, ook fijn om te weten!

Het leek mij wel leuk om alle kaartjes die ik kocht aan je te laten zien en uit te leggen wat de tekst erop voor mij betekent.

Alles komt goed

Hier geloof ik heilig in: alles komt goed. En als het niet goed komt, dan is er altijd een andere weg en dan komt het alsnog goed. Dat lijkt misschien simpel, maar in mijn hoofd werkt het. En het voelt fijn om te geloven dat alles goed komt.

als-je-goed-kijkt

Als je goed kijkt kun je iedere dag iets moois zien

Zó waar. Elke dag zit vol lichtpuntjes en mooie momenten! Soms moet je alleen iets beter kijken om ze te kunnen zien.

alles-wat-je-aandacht-geeft-groeit

Alles wat je aandacht geeft groeit

Deze quote vind ik zo mooi. Ik kan het me niet meer precies herinneren, maar volgens mij heb ik hem ook eens aan de muur gehangen. Dit is de manier waarop ik leef, wanneer ik merk dat ik te veel focus op nare dingen, dan heb ik dat meestal heel snel door. En dan gaat er weer aandacht naar alle mooie en leuke dingen.

jij-maakt-het-verschil

Jij maakt het verschil

Het zijn natuurlijk kaartjes, bedoeld om naar iemand op te sturen. Waarom ik deze koos?

Ik denk dat mensen er veel te weinig bij stil staan hoe veel ze voor iemand kunnen betekenen. Een glimlach, een goed gesprek, een complimentje, hulp, vriendschap, het maakt niet uit. Er zijn zó veel manieren waarop je een verschil kunt maken. Ik weet zeker dat iedereen meerdere mensen om zich heen heeft waarvoor zij het verschil maken. Maar ben je je daarvan bewust? Ik zou wel vijftig van deze kaartjes kunnen kopen, ik zou zó veel mensen willen laten weten dat zij invloed op mij hebben op een positieve manier, en dat ze belangrijk zijn.

Dat kun je met zo’n kaartje natuurlijk doen!

never-give-up-ever

Never give up ever

Nooit opgeven. Soms is opgeven de makkelijkste keuze, maar juist als je iets heel graag wil moet je niet opgeven. Voor mij staat het natuurlijk symbool voor het niet opgeven van het vechten voor mijn gezondheid.

Mooi om naar iemand te sturen die een zware tijd heeft.

draai-je-gezicht-naar-de-zon

Draai je gezicht naar de zon en je schaduw zal achter je vallen

Deze tekst vind ik ook zo mooi!

Ik noem trouwens steeds de teksten die ik zo mooi vind, maar de afbeeldingen vind ik ook prachtig! Ik vond deze kaartjes in een winkeltje in Callantsoog, Moos hWat vind jij van deze kaartjes? En welke is jouw favoriet?

DELEN:

19 reacties

 1. Darina 30 oktober 2015 / 10:09

  Wat een leuke kaartjes! Ik hou van quotes en kaartjes dus dit is de perfecte combi! Ik vind de Never Give Up Ever kaart erg mooi en waar!

 2. Veerlez 30 oktober 2015 / 10:14

  Wat een heerlijke kaarten, die ga ik zeker onthouden als ik iemand een hart onder de riem wil schuiven 🙂

 3. Margot 30 oktober 2015 / 10:20

  Wat leuk zo met die mooie teksten! Goede tip!

 4. Annelies 30 oktober 2015 / 11:49

  Jouw blog is echt veel te gevaarlijk voor mijn portemonnee 😉 Je komt altijd met zúlke leuke spulletjes aanzetten en ook dit keer weer. Wat een prachtige en fijne kaarten. Ik ben zó gek op kaartjes.

 5. Ilse 30 oktober 2015 / 12:02

  Die met de tekst” Als je goed kijkt kun je iedere dag iets moois zien”, vind ik het mooist, denk, door die tekening.

 6. Hilde 30 oktober 2015 / 12:14

  Wauw wat ‘n prachtige kaartjes met hele mooie teksten! 🙂 Dit zijn echt kaartjes die ik met liefde zou versturen 🙂

 7. Lilian 30 oktober 2015 / 13:09

  Wat een superleuke kaarten om te versturen! (en te ontvangen). Ik geloof ook dat alles goed komt. Altijd. 🙂

 8. Anouk 30 oktober 2015 / 13:44

  Ze hebben allemaal een beetje natuurlijke tint, haha. Maar wel mooie quotes!

 9. Nicole 30 oktober 2015 / 14:02

  wat een geweldige kaartjes! Super om die in je brievenbus te ontvangen. Ik ga ze snel aanschaffen, weet al naar wie ik ze kan versturen! Bedankt voor het delen zeg!

 10. Manon 30 oktober 2015 / 15:47

  Leuke kaartjes! Vind de teksten die erop staan zo mooi!

 11. Linda 30 oktober 2015 / 17:18

  Ik vind ze echt optecht heel erg leuk. Hier word je toch blij van als je zo’n kaartje kan versturen of ontvangen 🙂 En ik vind dat er sowieso wel vaker kaartjes verstuurd mogen worden 🙂

 12. Eline 30 oktober 2015 / 17:25

  Alles wat je aandacht geeft groeit, prachtig! Al tijden mijn motto dus nu wil ik he kaartje eigenlijk wel hebben voor ine en lijstje aan de muur!

 13. Fleur 30 oktober 2015 / 17:29

  Mooie, creatieve en inspirerende kaarten!

 14. Marieke 30 oktober 2015 / 19:02

  Wat een toffe kaartjes. Ik kende de ontwerpster helemaal niet. Leuk dat je dit met ons deelt!

 15. Kelly 31 oktober 2015 / 10:06

  Die teksten zijn echt goed ! Ik heb ze toen niet gezien in Callantsoog. Jammer, want het zijn ook mooie kaartjes voor in een lijsjte

 16. Anneleen 1 november 2015 / 17:18

  Wat een mooie kaartjes met lieve en krachtige teksten! 🙂

 17. Claire 26 november 2015 / 11:33

  Dag Lisanne,
  Per toeval kom ik op je blog terecht en zie ik dat je een bericht hebt geschreven over mijn geïllustreerde kaarten. Wat ontzettend leuk, ik voel me helemaal vereerd. En dan al die lieve reacties. Kortom, een heerlijk begin van de dag! 🙂
  Warme groet, Claire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.