TIPS: Cadeautjes voor mannen

Onlangs kreeg ik een mailtje van de webshop Trendhim, of ik iets wilde uitzoeken. Na een kijkje op de webshop dacht ik: jep, leuke webshop! En toen de spullen aankwamen was ik eigenlijk zo enthousiast dat ik er een video van heb gemaakt. Mijn vader koos namelijk verschillende dingen uit die perfect zouden zijn als cadeautje voor bijvoorbeeld de feestdagen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

sjaal

Trendhim – Blauwe sjaal met motief €38,95

trendhim-riem

Bosswik – Grijze lederen riem €51,95

mi-tas

Mipac – Classic black backpack €38,95

beste-kerstcadeau-voor-een-man

Trendhim – Stijlvolle kerstmis stropdas €18,95

stropdas-cadeau

Trendhim – Blauw geruite microvezel stropdas €17,95

portemonnee-cadeautip

Trendhim – Zwarte klassieke lederen portemonnee €38,95

Welke van deze dingen zou jij het liefst cadeau geven? En heb je nog andere cadeautips?

Deze blogpost bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf, lees de disclaimer voor meer info
DELEN:

26 reacties

 1. Sophie 9 november 2015 / 06:50

  Jaa inderdaad goede tips! Je gaat heel veel mensen van de cadeautjes stress afhalen hiermee haha!

 2. Marlotte 9 november 2015 / 07:06

  Oh wat is die stropdas voor kerst leuk haha! Onwijs leuke producten allemaal. Hier heb ik wel wat aan voor de aankomende feestdagen!

 3. Kelly 9 november 2015 / 07:14

  Leuke spulllen! Denk alleen niet dat ik mijn vriend er gelukkig mee zou maken, haha. Maar dat is een kwestie van smaak

 4. Hilde 9 november 2015 / 07:20

  Wat ‘n leuke items heb je uitgezocht! Die rode stropdas en de sjaal zouden erg gewaardeerd worden door m’n vader 🙂

 5. Darina 9 november 2015 / 07:36

  De sjaal is heel mooi! fijn dat je dit deelt, geeft een hoop inspiratie!

 6. Tiffany 9 november 2015 / 07:47

  Ik geef mijn vriend meestal iets van electronica cadeau, daar maak ik hem echt blij mee. Voor zijn verjaardag heb ik een draadloze oplader lamp gekocht bij Ikea en een mega fles tabasco.

 7. Marloes | Budgetproof.nl 9 november 2015 / 08:16

  De items die ik voor mijn vriend zou uitkiezen zijn die stropdas met kerstboompjes (te kitsch, haha) en die sjaal, wat een leuke! Ik kende deze webshop nog niet, maar daar moet verandering in komen zie ik :). Mijn vriend is echt enorm lastig met cadeautjes, maar soms lukt het om iets te kiezen waar hij blij van wordt.

 8. Ilse 9 november 2015 / 08:37

  Ho, die stropdas met kerstboompjes is leuk! Voor bij de kerstlunch of het kerstdiner met familie.

 9. Jamey 9 november 2015 / 08:39

  Leuke kadootjes! Mijn vriend zou ook erg blij zijn met een stropdas!

 10. Frauke 9 november 2015 / 08:59

  Wat leuk dat je zoveel spulletjes mocht uitzoeken in die webshop! Ik vind de kerst stropdas echt hilarisch en geweldig. En de rugzak vind ik heel chique en mooi! X

 11. Margot 9 november 2015 / 10:17

  Mooie items en die stropdas is wel erg leuk voor de feestdagen!

 12. Annelies 9 november 2015 / 11:04

  Dit is een héél fijn artikel. Ik vind het altijd zó moeilijk om een leuk (betaalbaar)cadeautje voor een man te vinden. Ik heb heel veel mannen in mijn leven en realiseer me terwijl ik dit typ dat dat best een beetje gek klinkt haha. Ik bedoel natuurlijk mijn vriendje, mijn schoonvader, mijn zwager, mijn broertje, mijn neefjes, mijn vrienden en ga zo maar door! 😉

 13. Daenelia 9 november 2015 / 11:22

  Ik mis de sokken. Dan is het rijtje kadootjes compleet. Maar hoewel ik denk dat dit veilige kadootjes zijn, is dit niet iets wat ik aan mijn vader of gozer zou geven. Ik denk dan meer aan een uitbreiding op Imperial Assault. Of een Steam-gift. En heel misschien nieuwe sloffen omdat onze pup zijn oude sloffen heeft stukgebeten. Maar de sloffen, dat is al op het randje, hoor. Dan moeten het wel super-speciale sloffen zijn.
  Wat geef je dan aan vrouwen, vraag ik me af? Dove Douchegel? Armbandjes? Make-up? Heeft het dan nog wel zin om kadootjes te geven?

  • Lisanne 9 november 2015 / 12:40

   Misschien moet ik ook een video maken met cadeau ideetjes voor vrouwen, haha 😀

 14. Sylvia 9 november 2015 / 11:31

  Ik maak er een sport van om voor de feestdagen foute sokken en stropdassen voor mijn vader en broertje uit te zoeken, die gezichten elke keer.. 😛

 15. Vanessa 9 november 2015 / 11:33

  Wat een leuke items allemaal! Ik kende de webshop nog niet. Een goeie tip met de feestdagen in het vooruitzicht! Ik vind het ook moeilijk om cadeautjes voor mannen te kopen, dus ik ga zeker een kijkje nemen in de shop.

 16. Leonie 9 november 2015 / 11:59

  Het is dat mijn man nooit stropdassen draagt, anders zou ik hem de kerstbomendas cadeau geven 😛

 17. Anneleen 9 november 2015 / 12:09

  Oh die stropdas met kerstboompjes is zo leuk! 🙂 en een mooie rugzak!

 18. Bianca Ronday 9 november 2015 / 12:29

  Met de feestmaand voor de deur is dit een goeie blog. Veel mensen zullen blij zijn met de tips.

 19. Ise 9 november 2015 / 12:43

  Ik vind die sjaal zelf eigenlijk wel leuk! Cadeautjes voor mannen verzinnen blijft ook altijd net wat moeilijker 😉

 20. Rianne 9 november 2015 / 15:18

  Handig, zo’n website. Ik ga zeker eens kijken of er iets leuks tussen zit. Want laat ik nou net mijn man hebben getrokken met lootjes trekken…?

 21. Fleur 9 november 2015 / 15:41

  Wat leuk dat je hier een video/blogpost over heb gemaakt! Het blijft altijd lastig: cadeau’s verzinnen voor mannen. Zelf vind ik het altijd wel leuk om ‘happy socks’ te geven..

 22. Denise 9 november 2015 / 18:29

  Ah super leuk en heel erg handig voor mijn getrokken lootje 🙂

 23. Lilian 9 november 2015 / 20:00

  Ik ben me wel flink aan het oriënten, want mijn Lief is volgende week jarig, maar met bovenstaande dingen maak ik hem niet echt blij. Misschien met een riem, maar ik vind dat wel héél eng om die voor hem uit te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.