TIPS: Fijne truien (& budgettips!)

Het wordt kouder, natter en donkerder. Het is herfst en dat betekent dat we weer truien aan kunnen! Ik heb eens wat rond gekeken op verschillende webshops en kwam echt heel veel mooie exemplaren tegen. En best of all: ik heb een aantal hele fijne budgettips! Voor een fijne trui hoef je echt niet meer dan 20 euro kwijt te zijn! Maar het mag natuurlijk wel…

truien

De H&M en de Zara kennen we allemaal wel. Niet duur, maar ook lang niet altijd goedkoop. Als je graag een fijne trui wilt scoren kun je zeker een poging wagen bij een van deze winkels! Eigenlijk zou ik al deze truien wel dragen! Als ik er eentje zou moeten kiezen werd het denk ik de zwart/wit gestreepte. Lekker makkelijk combineren!

Verder zijn Pull & Bear en New Look ook erg fijne winkels als het om truien gaat. Het is jammer dat deze twee winkels niet heel erg veel in Nederland zitten!

Een merk dat ik onlangs heb ontdekt is Gina Tricot. Wat een fijn merk zeg! Het heeft wel wat weg van New Look en Pull & Bear vind ik. Als je de juiste dingen uitkiest is dit merk ook erg fijn voor de portemonnee.

De budgettopper van dit rijtje? De rechter trui, verkrijgbaar in meerdere kleuren. En best off all: voor 9,95 is hij van jou! Je vindt hem hier op de webshop.

Jammer dat je weer online moet bestellen om iets te bemachtigen. Ik vind het wel echt een heel mooi merk, dus ik ga nog even rondneuzen. En dan volgt er misschien (ooit) nog een bestelling!

truien

De tip die ik jullie wil geven, is ga naar de C&A. De C&A wordt vaak zwaaar onderschat! Vooral als je een bepekt budget hebt is dit echt de winkel waar je moet zijn 😀

Bijvoorbeeld: De twee middelste truien. Het bovenste exemplaar is 15 euro en voor de onderste trui ben je maar liefst 12 euro kwijt. Dat moet toch kunnen! Ik denk dat ik die misschien wel eventjes ga halen, haha. Makkelijk aan de C&A is ook dat je deze winkel vrijwel overal vindt!

De truien die nu in mijn kast te vinden zijn komen voornamelijk van de H&M, C&A en de Vero Moda (die hebben soms ook fijne aanbiedingen). Dit omdat je daar voor een klein prijsje een boel truien koopt. Waar koop jij het liefst je truien? Waar ga je nog inslaan deze herfst/winter? 😀

DELEN:

10 reacties

 1. Hester 7 oktober 2012 / 09:59

  Ik moet eigenlijk nog wel warme truien hebben, maar sommige zijn gelijk 30 of 40 euro, no thanks. Misschien dat ik online eens wat ga bestellen, ziet er wel leuk uit zo! Die trui van 12 euro vind ik ook wel leuk, alleen ik vind die plusjes/kruisjes erop niet zo leuk.

  • Lisanneleeft 7 oktober 2012 / 15:24

   Die zijn nu 2e halve prijs :p Haha! Maar ze hebben ook andere prints 🙂

   En ik heb er nog eentje gezien, ook voor 12 euro! die was wel leuker 🙂 (ja, ik ben even naar de winkel geweest :p)

 2. Nathalie 7 oktober 2012 / 11:40

  C&A is een geweldige winkel, ik werk er sinds kort en ben de hele dag de tofste combinaties aan het verzinnen die ik met al die kleding kan maken 🙂 De Yessica heeft een mooie herfst/winter collectie op het moment.

 3. roos 7 oktober 2012 / 13:59

  Ik vind truien echt heel fijn en leuk, maar vaak zijn truien of heel hoog gesloten of ze zijn heel wijd en dat zijn twee dingen die ik met mijn figuur vaak echt niet kan hebben dus dat vind ik een beetje jammer.

 4. Ilse 7 oktober 2012 / 14:07

  Leuke tips zitten ertussen. 🙂

 5. Lenneke 7 oktober 2012 / 14:10

  Ik ga woensdag naar de C&A om heerlijke truien te scoren. Kan niet wachten tot ik met een warme trui, een deken en een kop thee op de bank kan liggen. Oh, en met mijn iPad natuurlijk. Bedankt voor de tips!

 6. Jolien 7 oktober 2012 / 15:39

  Erg leuke truien allemaal! Ik ga eigenlijk nooit binnen bij C&A, misschien moet ik me daar toch eens over zetten haha 😉

 7. Xaviera 7 oktober 2012 / 17:29

  Leuk overzicht, die van Gina Tricot vind ik er erg mooi uitzien! Vooral die groene 🙂

 8. Tineke 8 oktober 2012 / 08:09

  Ahh, die gele trui van de c&a vind ik heel mooi! Binnenkort eens een kijkje nemen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.