Toiletdecoratie gemaakt door Iris

Als er iemand is waar ik fan van ben, dan is het Iris wel, misschien ken je haar van haar blog ikbenirisniet.nl. Ze schrijft, Instagramt, deelt en is een van mijn favoriete internetmensen. Maar sinds een tijd borduurt ze ook. En ze verkoopt haar borduursels. Nu moest en zou ik een échte Irisborduurt bemachtigen. De eerste paar keer greep ik naast mijn favorieten, maar toen bekend werd dat ik ging samenwonen en deze kwam online was het raak. Het perfecte cadeau!

Ja, het staat er echt, ‘have a nice poop’. Ik houd van het kneuterige van een borduurwerkje, maar de tekst erop maakt me aan het lachen.

Ik deed hem cadeau aan mijn vriend, voor op de wc van ons nieuwe huis! Het is nu best een issue, maar één wc met twee mensen die niet de meest gemiddelde darmen hebben (en ik ook nog last van mijn blaas). Dus het is wel toepasselijk, er komt een einde aan onze wc-struggles zodat we in de wc beneden ‘a nice poop’ kunnen hebben.

Tot die tijd hebben we een gek trucje ontdekt: als iemand een grote boodschap heeft gedaan (of gaat doen) zetten we even een simpel kaarsje aan. Wanneer je deze uitblaast reageren de geuren/gassen van de uitgeblazen kaars en de gemaakte nummer 2 met elkaar. Dat maakt het allemaal iets minder erg. Maar toch. Een huis met twee wc’s blijft een droomhuis. En we gaan wonen in een droomhuis, yay!

Op dit moment staan er helaas geen borduurwerkjes online in de Etsy shop,maar je kan Iris volgen op haar borduuraccount op Instagram om op de hoogte te blijven van al haar borduurwerk. Op dat account vind je tevens een impressie van wat ze zoal maakt. Maar naast dat Iris kan borduren als een baas is ze ook een leuk mens, dus volg haar ook zeker op haar persoonlijke Instagram! Scroll ook meteen even verder naar beneden om meer prachtig werk te zien.

Je vindt de shop Irisborduurt hier op Etsy. Nu zag ik dat Iris ook bezig is met een échte eigen shop, ik ben heel erg benieuwd! Nu staan er enkel benodigdheden in om zelf te gaan borduren. Het is dat ik al zo veel hobby’s heb, anders was ik dit zeker gaan doen.

Zou jij zo’n mooi borduurwerkje aan de muur hangen? En zou je dan een gekke tekst kiezen, of juist een van Iris’ prachtig uitgebreide kunstwerken?

DELEN:

4 reacties

 1. Jessica J. 29 januari 2019 / 09:54

  Ze maakt inderdaad prachtige dingen, maar deze vind ik net zo leuk! Komt het bezoek gelijk lachend uit het kleinste kamertje, haha!

 2. Romy 30 januari 2019 / 09:49

  Superleuk, dit borduurwerkje! Ik vind de tekst alleen al geweldig en Iris maakt inderdaad prachtige borduurwerkjes. Deze gaat vast prachtig staan in jullie huis 🙂

 3. Ellis 19 februari 2019 / 18:27

  Wat ontzettend leuk zeg! je blog zie er echt heel mooi verzorgd uit, en deze borduurwerkjes zijn Te schattig. Mijn complimenten!

 4. Toos 14 september 2019 / 21:38

  Ha Lisanne, wat leuk dat je ook fan bent van de blog van Iris. Ik was een trouwe lezer. Iris is één van de liefste vegetarische bloggers. Eén van mijn veggie succesrecepten komt van haar blog.

  Ik heb twee borduurwerken besteld bij haar. Supermooi gemaakt en afgewerkt. Eén borduurwerk was een cadeau voor een gezin. De kinderen zitten verliefd naar het borduursel te kijken. Het is speciaal en uniek.

  Bij mij hangt een mooi tafereel aan de muur. Dream, dream, dream. Met liefde en zorg (en geduld) geborduurd.

  Een inspirerende tekst, zoals ‘Courage over comfort’ is natuurlijk ook leuk voor in huis.

  Goed om te weten. De borduurwerken staan nu op de volgende website: irisborduurt.nl . De geborduurde familieportretten zijn fan-tas-tisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.