Top 6 leukste boeken die ik heb geluisterd

Ik ben helemaal fan van boeken luisteren, al bijna een jaar luister ik naar de leukste boeken! Ik houd van vrolijke feel good boeken, maar ik vind het ook wel leuk als er wat meer diepgang in een boek zit. Deze boeken waren echt mijn favorieten van het afgelopen jaar. Deze boeken waren echt het allerbeste!

1. Middernachtbibliotheek

In dit boek volg je een vrouw die het leven niet meer ziet zitten en zij komt in de middernachtbibliotheek, dit is een soort plek tussen leven en dood. Ze kan alle wat-als scenario’s van haar leven herbeleven en overdoen.

Dit vond ik echt een heel mooi en indrukwekkend boek. Je vindt hem hier op Bol.

2. Het weeshuis aan de azuurblauwe zee

Het weeshuis aan de azuurblauwe zee is echt een hartverwarmend fantasieboek. Je volgt een man die van een kantoorbaan naar een weeshuis op een eiland gestuurd wordt waar allemaal magische kinderen verblijven.

Dit boek zou ik zelf niet zo snel uitkiezen, maar hij werd aangeraden door meerdere mensen op Instagram, dus ik ben het gaan luisteren. Het was zó de moeite waard, het was echt even ontsnappen aan de werkelijkheid. Het boek vind je hier op Bol.

3. Stroopwafelshop

In de stroopwafelshop wordt een jonge vrouw in het diepe gegooid doordat ze een stroopwafelshop moet openen in New York. Natuurlijk gaat er niets zoals gepland.

Dit is echt een typisch boek dat ik zou lezen/luisteren, maar er zitten verhaallijnen in die ik heel mooi en onverwacht vond. Dit boek is nét even iets diepgaander dan ik had verwacht van tevoren. Je vindt hem hier op Bol.

4. Het Cupcakecafé

In het cupcakecafé volg je een jonge vrouw die in het vastgoed werkt, maar haar baan kwijtraakt. Ze waagt een sprong in het diepe en wanneer ze het perfecte pand te huur ziet staan besluit ze een café te beginnen.

Dit boek werd me zó vaak aangeraden! Het is een erg leuk boek en ik heb ook deel 2 (een kerstboek) geluisterd. Heerlijke boeken. je vindt het boek hier op Bol.

5. Duincafé serie

Een café aan het water, weg van alle stadse perikelen met de rust en gemoedelijkheid van een dorp. In deze serie volg je in elk boek iemand anders die de gemoedelijkheid van het duincafé ontdekt.

Dit zijn heel gezellige boeken, ik heb nu boek 2 bijna afgeluisterd. Met veel plezier! Je vindt hem hier op Bol.

6. De Wensenwinkel

In de wensenwinkel volg je twee vrouwen en twee mannen die bij elkaar gebracht worden door één initiatief voor de feestdagen: de wensenwinkel. Een winkel waar ze hun best doen om wensen uit te laten komen voor veel verschillende mensen, gewoon omdat dat past bij de decembergedachte. Je vindt het boek hier op Bol.

Ik lees de boeken zelf niet, maar ik luister ze dus, dat vind ik echt heerlijk. Ik doe dit via Storytel, hier staan oneindig veel verschillende boeken op. Die kun je onbeperkt luisteren! Als je ook 30 dagen gratis wil luisteren via Storytel, dat kan via deze link. Je zit nergens aan vast, je kan daarna kiezen om een abonnement te nemen of er weer mee te stoppen.

Heb jij nog boeken die tussen dit rijtje zouden passen die jij zou aanraden? Of lees of luister je liever iets heel anders?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.