Top 7 meest gelezen blogposts van 2015

Een van mijn favoriete dingen om te lezen aan het eind van het jaar op andere blogs? De meest gelezen blogposts. Dus… ik heb dit jaar ook een lijstje gemaakt van mijn meest gelezen blogposts! Leuk om terug te lezen en grappig om te zien welke blogposts het goed doen.

Nummer 7: Tinder belevenissen

Haha, deze is grappig! Mijn eerste blogpost met Tinder belevenissen staat ook in het rijtje! Inmiddels zijn er alweer drie delen en nummer vier gaat er vast en zeker ook nog wel  komen (ik had laatst een te grappig gesprek, die moet met jullie gedeeld worden, hahaha).

Nummer 6: Action Greywash eerste indruk

Ik was niet de enige die ontzettend nieuwsgierig was naar de greywash van Action. Ik kocht een paar kistjes bij Ikea en besloot het daarop te proberen!

bullet-journal-uitleg

Nummer 5: Alles over de Bullet Journal

Ik krijg altijd heel erg veel vragen over de Bullet Journal en het systeem dat erachter zit. Heel leuk, veel mensen zijn er net zo enthousiast over als ik! Later in het jaar maakte ik er ook nog een video over.

weckpotjes-action

Nummer 4: 3 dingen waar de mini weckpotjes van de Action geweldig voor zijn

Minipotjes… het ziet er mega schattig uit… maar wat moet je ermee?! Nouja… op die vraag gaf ik antwoord!

Ik ben zelf nog steeds fan van de potjes, hihi.

leuke-dingen-die-je-kan-doen-in-de-zomervakantie

Bron

Nummer 3: 64 Leuke dingen om te doen in de zomervakantie

Mijn lijstje met 64 leuke dingen om te doen in de zomervakantie viel in de smaak! Een lijstje vol inspiratie

Nummer 2: 113 dingen die je kan doen met washitape

Haha, gekkenwerk! Dat washitape is oneindig te gebruiken. Leuk om te zien dat deze zo veel bekeken is, ondanks dat hij natuurlijk ook in mijn sidebar staat.

Nummer 1: Het is uit

En op nummer 1 staat… het artikel over het feit dat mijn relatie voorbij was. Bijzonder ook, eigenlijk, haha. Ik weet nog dat ik Tim een foto stuurde met de tekst om te vragen of hij het ermee eens was en of het online kon. Dat was een paar uur nadat het daadwerkelijk over was. Ik vond het heel prettig om daar meteen open over te zijn en alle steun die ik kreeg van lezers was onbeschrijflijk. Iedereen die me een berichtje of post of wat dan ook heeft gestuurd: dankjewel. Dat heeft me echt heel erg geholpen!

DELEN:

17 reacties

 1. Marieke 30 december 2015 / 17:14

  Dit soort artikelen zijn idd leuk om te lezen. Ik vond zelf je artikel over de sharpies het leukste. Ik ben benieuwd waar je in 2016 allemaal over gaat bloggen.

 2. Judith 30 december 2015 / 17:24

  Wat leuk om deze artikelen in een overzichtje te zien! Volgens mij heb ik ze allemaal al eens gelezen. Alvast een fijne jaarwisseling (en een gelukkig 2016) gewenst! ♥

 3. Godelieve 30 december 2015 / 17:31

  Leuk zo’n terugblik op het afgelopen jaar Lisanne 🙂

  Ik wens jou een hele fijne jaarwisseling en het allerbeste voor 2016!

 4. Fleur 30 december 2015 / 18:08

  Stuk voor stuk fijne artikelen! Het verbaasd mij stiekem alleen wel een beetje dat er geen artikel over je blogtips in dit rijtje staan, want die vind ik altijd erg interessant om te lezen!

  • Lisanne 30 december 2015 / 18:46

   Dat waren oudere blogposts, die heb ik niet meegerekend! Zaten er ook tussen, gekeken naar álle blogposts 🙂 Maar dit is dus alleen 2015!

 5. Darina 30 december 2015 / 19:15

  Wat een leuk lijstje. De post over de bullet journal vond ik ook heel leuk om te lezen. Ben benieuwd waar je ons volgend jaar mee gaat inspireren!

 6. Miss Paperfection 30 december 2015 / 19:36

  Leuk zo een overzicht. Shame on me want ik heb een paar artikelen nog niet gelezen maar je bent een topper en ik kijk al enorm uit naar je nieuwe artikelen. Een fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar! x

 7. Bianca Ronday 30 december 2015 / 20:49

  Leuk om terug te zien, niet leuk dat een van de grootste tegenslagen dit jaar je topper is. Hopelijk volgend jaar een positieve nummer 1.

 8. Marijke 30 december 2015 / 21:36

  Ik ben ook dol op dit soort lijstjes. Dus maakte ik die van ons ook inderdaad. En ook dat was leuk om te doen.
  Moegen online als je zij hebt.en ke blog op washitape kan ik nog wel een paar keer overlezen. Zoveel mogelijkheden 😉

 9. Mariska 30 december 2015 / 21:39

  Leuk om te lezen dit 🙂 Eigenlijk ken ik alleen nog maar het artikel over dat het uit is tussen jou en Tim.

 10. Kelly 30 december 2015 / 21:47

  Ik heb ze allemaal gelezen, maar ik denk dat het eerste artikel ook het meest binnenkomende artikel was, vond het zo sneu, maar nu ben je happy dus al met al ben ik blij voor je dat je nu lekker kan rommelen op je eigen plek!

 11. Nathalie 31 december 2015 / 00:01

  Wat opvalt is dat artikelen over “Leed” goed gelezen en bekeken worden, is op mijn blog ook het geval. Ondanks dat de best gelezen blog niet de allerfijnste is is het een mooi lijstje!

  Geniet nog even van de laatste uurtjes van dit jaar en dan op naar een heel mooi jaar voor jou!

 12. Charelle 31 december 2015 / 07:08

  Leuke variatie aan artikelen zo! Het feit dat het uit ging met Tim was ook wel heel baanbrekend, dus verbaasd me eigenlijk niets dat die op een staat, haha!

 13. Renate 31 december 2015 / 15:03

  Ik vind het inderdaad ook leuk om altijd te zien wat de beste gelezen artikelen zijn van dat jaar. Ik heb net toevallig gekeken wat de best 10 gelezen artikelen van dit jaar op mijn blog waren!
  Ik heb eigenlijk alle artikelen gelezen en ik kan me voorstellen dat nummer 1 is over dat je relatie over ging, want het is toch een groot deel van je leven. Ieder geval fijn dat je toch heel veel steun hebt gekregen!
  Ik ben ieder geval nu al benieuwd naar je artikelen van 2016 en ik wens je een gelukkig nieuwjaar!

 14. Marion 31 december 2015 / 17:07

  Fijn artikel om te lezen, zo leuk om weer terug te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.