Trots

Stiekem, heel stiekem ben ik deze week heel erg trots op mezelf. Er zijn meerdere dingen deze week waar ik heel erg blij en gelukkig van werd. Natuurlijk wil ik dit dolgraag met jullie delen.

Lisanne op Girlscene.nl

De meeste van jullie weten het waarschijnlijk wel: Ik ben geinterviewd door girlscene, er is een stuk verschenen over mijn leven met fibromyalgie. Klik hier om het stuk op girlscene te lezen.

Ik liep van school naar huis!
Oke, dit klinkt voor jullie vast niet heel erg spannend, maar ik ben donderdag toen ik eerder weg mocht van school naar huis gelopen. De afgelopen maanden kan ik niet meer naar school fietsen, dus word ik elke dag met de auto gebracht. Nu mocht ik eerder naar huis, maar dat wist mijn moeder natuurlijk niet van tevoren. Ik koos ervoor om 1 kilometer naar huis te lopen en niet mijn moeder te bellen om mij op te halen. Ik ben trots op mezelf!

Cijfers
Vorige week had ik toetsweek. In deze week voelde ik me niet super, maar ik heb op het moment 3 toetsen gemaakt. Scheikunde, Engels en Nederlands. Voor scheikunde had ik een 6.3, voor Nederlands een 7,5! Ik ben helemaal tevreden, vooral het feit dat het lukt met het maken van de toetsen. Natuurkunde is mislukt, ik viel na 5 minuten in het lokaal weg, maar daar hebben we het niet over. Maandag maak ik wiskunde en dan hoef ik nog maar een toets! Even ter vergelijking: dit jaar doe ik 5 vakken, vorig jaar heb ik er met heel veel moeite 2 gedaan. Ik heb deze toetsweek al 3 toetsen gemaakt en 3 goede cijfers gehaald!

Trots zijn op jezelf is een goed gevoel. Zo goed dat ik het even aan jullie moest melden, haha! Waar ben jij op dit moment trots op?

10 reacties

 1. Lieke 5 februari 2011 / 08:16

  Je mag best trots op jezelf zijn hoor! Zo te lezen heb je een aantal overwinningen op jezelf behaald ! Heel goed! =D

 2. Lien 5 februari 2011 / 14:26

  Dat zijn inderdaad zeker dingen om trots over te zijn. 🙂 Proficiat ermee! Ik ben op dit moment trots op mezelf omdat ik gewoon mijn examens doorspartelt heb. Ook al klinkt dat misschien logisch, ik heb het heel moeilijk gehad en ben diep moeten gaan om er te geraken.

 3. Nadia 5 februari 2011 / 17:40

  Ik ben trots op dat ik een opleiding heb gevonden en sta ingeschreven!

 4. Pauline 5 februari 2011 / 18:46

  Hartstikke goed joh! Je hebt alle reden om supertrots op jezelf te zijn! 😀

 5. Nathalie 7 februari 2011 / 13:29

  Dat ik ondanks vermoeidheid en tegenslagen doorzet en doe wat belangrijk voor me is. 🙂 Gefeliciteerd trouwens met je stuk op Girlscene! Whoohoo! 🙂 Good job. Mooi geschreven ook.

 6. Maud 8 februari 2011 / 16:52

  super leuk stuk op girlscene, zo kwam ik op je blog 😀

 7. Anybody 9 februari 2011 / 17:18

  Hoi Lisanne,

  Ik had je stuk op girlscene gelezen en via daar ben ik ook op je blog gekomen. Allereerst wil ik zeggen dat ik het een goed stuk vind. Alle recht om trots op te zijn!
  Wat betreft het lopen van school naar huis, ook een pluspunt, en zeker een opstekertje! Toen ik het las zag ik wel even een punt van herkenning. Ik heb zelf ook Fibromyalgie (en ME) waardoor ik ook niet meer op een gewone fiets kan fietsen. Maar sinds ik een elektrische fiets heb kan ik wel weer hele kleine stukjes fietsen (als in plusminus 10 minuten maximaal) en ben ik minder afhankelijk van mijn ouders. Voor mij een hele uitkomst, het geeft net iets meer vrijheid, en het voelt ook niet zo gehandicapt als wanneer ik bijvoorbeeld met de rolstoel naar buiten moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.