Tv-programmas, shows & films die je in april wil zien

Afgelopen maand tipte ik je voor maart, die kwamen natuurlijk goed van pas nu we veel thuis moeten blijven. Daardoor zette ik ook 44 feelgood series op een rijtje. Daarom vallen deze allemaal net een beetje buiten de categorie, je kijkt ze bijvoorbeeld online of gewoon op tv. Een serie, een documentaire, een spelshow, een film en een datingprogramma, van alles wat dus!

ANNE+

Ik heb ANNE+ ontdekt. Ik denk dat in deze serie een heel realistisch beeld wordt geschetst van hoe het leven van een millenial eruit kan zien. Alles is lekker normaal, als je een huis ziet is het alsof je bij een vriendin binnen bent gestapt. Het gaat over relaties, Anne valt op vrouwen en dat brengt ook leuke, grappige situaties met zich mee.

Waar je deze serie kijkt? Op YouTube staat het eerste seizoen én op de website van de NPO vind je de komende weken steeds een nieuwe aflevering van het tweede seizoen.

De mol België

De fans van Wie is de mol? kunnen hun hart ophalen, de Mol is namelijk ook in België een groot fenomeen! In Vlaanderen spelen ze het spel met allemaal onbekende mensen. Hierdoor zijn de kandidaten super gedreven waardoor de opdrachten veel grootster en extremer kunnen zijn. Dat maakt het echt een spektakel elke week. Als je wat actie mist in de Nederlandse versie, of je de boel daar te cryptisch vindt worden, probeer echt deze Vlaamse versie. Je zult verrast worden!

Terugkijken? Dat kan via vier.be. Maak een account aan (met een adres in België) en zo kun je alle oude afleveringen ook terugkijken. Echt heel leuk!

Tiger King

Wij zijn op dit moment, net als een groot deel van de Nederlandse Netflixkijkers, naar de minidocuserie Tiger King aan het kijken. Het gaat over een man die katachtigen (dus leeuwen, tijgers, of een kruising, dat bestaat blijkbaar ook: lijgers) spaart. Hij laat mensen knuffelen met ze en verdient daar geld mee. Ik dacht eerst dat ik dit niks ging vinden, maar eigenlijk zit ik de hele tijd met open mond te kijken. Wat voor wereld is dit? Bestaat dit écht?! Het is niet te geloven, het lijkt wel een film, maar dan eentje met alle verschillende genres in één.

Hoe dan ook, je kan hem zelf bekijken als je een Netflix abonnement hebt.

Boer zoekt vrouw

Jawel, Boer zoekt vrouw is terug! In boer zoekt vrouw gaat een stel boeren op zoek naar een vrouw. In het najaar komt er altijd een oproep waarna mensen kunnen reageren op hun favoriete boer. Daaruit kiezen de boeren hun favorieten en wordt het een soort afvalrace. Uiteindelijk hopen ze natuurlijk hun droompartner te vinden.

Ik houd van de manier waarop het programma is gemaakt, Het is zo simpel, zo kneuterig en zo echt. Er worden constant ongemakkelijke gesprekken gevoerd, maar er gebeuren ook de meest lollige dingen. En je ziet natuurlijk de liefde opbloeien.

Terugkijken kan via de NPO, je kan nu alle afleveringen van dit seizoen nog kijken, dus zo kun je bij het begin beginnen! Maar je kan ook instappen vanaf de speeddates (dat heb ik gedaan) of daarna, boeren dagje op stap met favoriete dates.

I feel pretty

En dan nog een supergrappige film. Het gaat over een vrouw die van de een op de andere dag het gevoel heeft dat haar uiterlijk is veranderd, ondanks dat dat niet zo is. Ze gaat zich er compleet anders door gedragen. Er gebeuren zulke grappig dingen in deze film! Echt leuk als je even niet te veel wil nadenken, wil lachen en een filmpje wilt kijken. Deze bekeek ik ook op Netflix.

Genoeg opties dus ook voor als je geen Netflix hebt, wel zo fijn! Heb jij nog een aanrader? Een programma dat je volgt waar meer mensen van zouden moeten weten?

DELEN:

6 reacties

 1. Audrey 3 april 2020 / 12:40

  Ik vind De Mol inderdaad echt helemaal fantastisch! O, en Dream School is alweer even bezig, maar blijft ook een aanrader.

 2. Naomi 3 april 2020 / 16:55

  Yes, de Belgische Mol. De kijk ik sinds vorig jaar dankzij jou. Wat een heerlijk programma zeg! Veel spannender dan de Nederlandse versie en echt lekker uitputtende opdrachten.

 3. Dionne 3 april 2020 / 17:46

  Ik vind Nachtdieren van Ryanne van Dorst vaak wel een interessant programma omdat ze daar echt in de meest aparte situaties terechtkomt, veel verschillende soorten mensen spreekt en bij ieder persoon er vaak wel een verrassend verhaal achter zit. Deze kan je terugkijken op npo3 trouwens. En verder ben ik gek van Cash or Trash wat te zien is op sbs6 en online, dat is echt mijn ding, oude spullen verkopen haha.

 4. Ilse 5 april 2020 / 07:25

  Haha, ik ben ook naar Tiger King aan het kijken, echt fascinerend, he. Dat dit echt is!! Echt dikke aanrader.

 5. Lilian 5 april 2020 / 20:29

  Tiger King lijkt me ook heel interessant, die staat op mijn lijst. Ik ben nu Ozark aan het kijken, weer een heel mooi seizoen 3 🙂

 6. Mieke 31 mei 2020 / 10:48

  Hahah wat een hele leuke lijst en ik zag het al, er staan inderdaad een paar heerlijke titels tussen !
  Nu vraag ik me af hoe jullie een gezellige film-avond organiseren? Zelf kijk ik bijv eerst altijd op https://www.kupino.nl/folders/coop, staat altijd erg veel heerlijks op ! Maar hoe doen jullie dit (en houden het een beetje cheap :O)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.