Twee nieuwe posters voor aan de muur

Al een hele tijd hebben we het plan om iets aan de muur boven de bank te hangen. Echt zoiets wat je bedenkt en waar je vervolgens helemaal niet aan toekomt. Kan gebeuren! Toen ik een vraag in de mail kreeg of ik een poster uit wilde zoeken was dit natuurlijk mijn kans om eindelijk iets voor op de muur in de woonkamer uit te zoeken! Sterker nog: ik heb twee opties, dus ik kan afwisselen. Ik laat je mijn posters zien! En goed nieuws als je hetzelfde probleem hebt: er is ook een fijne korting.

Het gaat om de Amberkleurige muur (de kleur heet Amber van Gamma, gemengd in Flexa extra mat), boven de bank. Doordat de kleur zo opvallend is en ik gewend was geraakt aan een lege muur was ik helemaal vergeten dat we er eigenlijk iets zouden hangen.

Dus, ik besloot twee posters te bestellen, ik zocht ze uit tussen de posters op Photowall.

Ik koos een vierkante van een meter bij een meter en een poster in de lengte van 70 centimeter bij een meter.

In beide sets zit een ophangsysteem, dit bestaat uit twee latten waartussen je de poster kunt schroeven, een goudkleurige spijker, een touwtje en een inbussleuteltje.

Mijn plan is om de posters te kunnen afwisselen, dus ik heb maar een spijkertje nodig. Het spijkertje is heel subtiel, ook als je er niets aan hangt staat het niet gek, dus als je tijdelijk geen poster hebt hangen is het niet storend.

Het in elkaar zetten is zo gepiept, tijd om ze op te hangen!

Kijk, daar zijn ze! Nu kijken hoe het staat…

Laten we de winnaar voor het laatst bewaren, dus eerst de tweede plaats, haha. De Abstract Painting. Deze heeft vrolijke kleurtjes en maakt de ruimte wat speelser.

Als ik deze zou ophangen denk ik dat ik witte kussentjes mooier vind dan de cremekleurtjes die ik er nu heb liggen.

Nu ik beter kijk zie ik dat ik hem een kwartslag had moeten draaien, oeps! Dat zie ik in het voorbeeld, de blauwe kleur had rechtsonder gemoeten. Ondanks dat word ik er wel heel blij van!

En dan mijn winnaar! Zoals je ziet zijn de lijnen superscherp en mooi geprint.

Deze plaat is zwart/wit, maar er zitten een paar gekleurde details in.

Het is een natuurtafereeltje, met vogeltjes, vlinders en mooie bloemen.

Kijk, deze vind ik erg mooi staan in de ruimte! Ondanks dat hij geen liggend formaat heeft (wat misschien logischer is boven een bank) vind ik hem er heel goed passen. Ja, dit is helemaal mijn stijl!

Ook nog een plekje aan de muur te vullen? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk 25% korting geven op alles in de Photowall webshop, gebruik hiervoor de code lisanneleeft2021. Ze hebben naast deze ophangsystemen ook fotobehang, ingelijste posters en canvassen. Je vindt hier alle designs. √Čn je kan naast de vele designs ook je eigen foto uploaden. Zo weet je zeker dat er iets leuks aan de muur komt te hangen!

Ben ik de enige die ‘iets voor aan de muur’ kiezen altijd uitstelt? Dit is wel het moment om het toch te doen, haha. Ik ben wel benieuwd, welke van de twee posters is jouw favoriet?

DELEN:

7 reacties

 1. Ilona Wielinga 1 april 2020 / 15:04

  Wauw deze zijn wel echt heel mooi! Het ophangsysteem ziet er ook echt heel praktisch en mooi uit.

 2. Naomi 1 april 2020 / 16:08

  Heel mooi! Jouw winnaar is ook de mijne. Ik vind het een rustig, maar prachtig schilderij.

 3. Mariska 1 april 2020 / 20:28

  Wauw! Die zwart-witte is leuk. Wij hebben een 13m lange muur op de beneden verdieping die wel helemaal geverfd is maar nog niets heeft hangen. Dat moet echt…. om het te doorbreken, maar keuzes maken is zo lastig!!

  • Lisanne 1 april 2020 / 20:55

   Met deze posters kun je heel makkelijk afwisselen, dat is wel echt heel handig voor mensen zoals wij die niet kunnen kiezen, haha!

 4. Mariska 1 april 2020 / 20:42

  Die laatste vind ik inderdaad heel mooi staan bij die muur. Misschien omdat die andere meerdere kleuren bevat dat het wat druk oogt.

 5. Dionne 3 april 2020 / 14:18

  De neutrale poster is meer mijn ding. Ik ben dan weer iemand die vaak of alleen het lijstje heeft en dan eeuwenlang zoekt naar een inhoud ervoor of juist de inhoud heeft, maar geen lijstje ūüôą

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.