De twee swaps die ik maakte (Instaswap en veelgoedswap!)

Aangezien ik je de twee (geweldige!) swaps heb laten zien die ik ontving, heb ik ook gefilmd hoe ik mijn eigen swaps maakte. De twee die ik verstuurde dus! Ik had deze keer twee onwijs leuke swapmaatjes. Het was helemaal niet zo moeilijk om voor hen iets moois uit te zoeken en te maken. Dus, ik heb in elk geval heel veel plezier gehad! Hopelijk is de video net zo leuk om te kijken!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Dus… dat is wat ik maakte. Volgens mij waren de ontvangers er ook helemaal blij mee. En aangezien ik zelf ook twee geweldige pakketen ontving, kan ik wel stellen dat dit een geweldige swap was voor mij! Hopelijk de volgende keer weer!

Wat is een swap? Als je wil weten wat een swap is en/of ook eens mee wil doen? Onder deze video geef ik je uitgebreide uitleg over swappen via Instagram.

DELEN:

12 reacties

 1. Patricia 3 juni 2017 / 06:26

  Wat leuk! Bijzonder hoe veel moeite doen om anderen iers bijzonders te sturen in zo’n swap.

 2. Charelle 3 juni 2017 / 08:04

  Super tof dat je altijd zoveel tijd en aandacht besteedt aan de swaps! Dat is natuurlijk ook de bedoeling maar die van jou zijn wel heel leuk! ^^

 3. Sofie 3 juni 2017 / 08:10

  Wauw, die koffer is echt prachtig!! Wat een feestje, en zoveel pakjes. Ik word er vrolijk van ?

 4. Darina 3 juni 2017 / 09:15

  Wat een mooie swaps! Heel bijzonder om te maken en te krijgen!

 5. Josephine 3 juni 2017 / 12:23

  Mooi gedaan! Het is dat ik niet heb meegedaan, maar volgens mij lijk ik qua smaak erg op je swapmaatje van de koffer. De koffer vind ik dan ook echt geweldig, goede vondst!

 6. Bianca Schrijft 3 juni 2017 / 16:17

  Heel gaaf gedaan. Op twitter en facebook heb ik het al wel vaker gezien, maar nooit via insta.

 7. Bianca Schrijft 12 juni 2017 / 06:58

  Mooie swaps heb je bij elkaar. Die koffer is echt super en handig om binnengekomen dozen gewoon te hergebruiken voor dit soort momenten!

 8. Alice 25 juni 2017 / 15:34

  En ik ben de gelukkige ontvanger van deze geweldige koffer!! Ik kon mijn ogen niet geloven zo mooi, ik was er ontroerd van dat een onbekende zo veel moeite voor mij gedaan heeft. Heel mooi om te horen en te zien hoe lisanne met zoveel liefde en energie deze Swap gemaakt heeft voor mij. Nogmaals ontzettend bedankt!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.