De twee swaps die ik maakte (Instaswap en veelgoedswap!)

Aangezien ik je de twee (geweldige!) swaps heb laten zien die ik ontving, heb ik ook gefilmd hoe ik mijn eigen swaps maakte. De twee die ik verstuurde dus! Ik had deze keer twee onwijs leuke swapmaatjes. Het was helemaal niet zo moeilijk om voor hen iets moois uit te zoeken en te maken. Dus, ik heb in elk geval heel veel plezier gehad! Hopelijk is de video net zo leuk om te kijken!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Dus… dat is wat ik maakte. Volgens mij waren de ontvangers er ook helemaal blij mee. En aangezien ik zelf ook twee geweldige pakketen ontving, kan ik wel stellen dat dit een geweldige swap was voor mij! Hopelijk de volgende keer weer!

Wat is een swap? Als je wil weten wat een swap is en/of ook eens mee wil doen? Onder deze video geef ik je uitgebreide uitleg over swappen via Instagram.

DELEN:

12 reacties

  1. Alice 25 juni 2017 / 15:34

    En ik ben de gelukkige ontvanger van deze geweldige koffer!! Ik kon mijn ogen niet geloven zo mooi, ik was er ontroerd van dat een onbekende zo veel moeite voor mij gedaan heeft. Heel mooi om te horen en te zien hoe lisanne met zoveel liefde en energie deze Swap gemaakt heeft voor mij. Nogmaals ontzettend bedankt!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.