Reactie op de IV antibiotica #2 – #WeekvandeTeekVlogweek

Op de tweede dag van mijn infuuskuur merkte ik pas echt wat de antibiotica met me deed. En dat was niet niks!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Gelukkig heb ik veel uit kunnen rusten deze dag. Fijn om op zo’n slecht moment gewoon te kunnen slapen!

DELEN:

12 reacties

 1. Ilse 11 april 2016 / 07:43

  Naar dat je heel die nacht zoveel pijn hebt gehad. Wel leuk dat je zoveel kaartjes krijgt.
  Ilse blogde laatst over… Tips voor citytrips

 2. De Hoestende Avonturier 11 april 2016 / 14:01

  Jeej, je hebt mijn kaartje al binnen! Ik dacht dat je je postbus misschien 1x per maand zou checken ofzo haha, zeker als je je extra slecht voelt. Maar wat fijn dat je mams ze ’s ochtends brengt zeg. Hoop dat je een beetje hebt kunnen slapen… x
  De Hoestende Avonturier blogde laatst over… Plog 57: lente op een zondag

 3. Gabriëlla 11 april 2016 / 19:57

  Jeetje zeg, wat ben jij een ongelofelijke doorzetter!
  Pas goed op jezelf x

 4. monique 12 april 2016 / 00:55

  Poeh poeh…meid, je hebt je weer kranig staande gehouden! super knap, fijn dat je bij je ouders kon eten, toch weer mooi meegenomen, voor morgen heel veel sterkte!! KUS!

 5. Linda 12 april 2016 / 09:01

  Het is duidelijk te zien dat het een hele zure appel is die infuus kuur, maar hoop zó dat hij de Lyme gaat aanpakken en gaat verbannen uit je lichaam! En kan mij goed voorstellen dat jij je alleen voelt op zulke momenten, ik ben zo’n muts die helemaal geen hulp durft te vragen als het niet gaat, en dat resulteert in uren stuntelen terwijl ik met hulp al op bed had kunnen liggen hihi. Hoop dat de overgevoeligheid voor het geluid minder gaat worden voor jou!
  Linda blogde laatst over… Lifestyle by Linda wordt nog wat groener

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.