Typografie inspiratie aan de muur

Ik houd van quotes, ik houd van letters, ik houd van inspiratie. Daarmee kun je de conclusie trekken dat ik alle ‘kunst’ uit deze blog aan mijn muur wil. Deze kunstwerkjes zijn niet alleen heel erg mooi, maar onbewust geven ze je elke dag weer een klein beetje meer inspiratie. En omdat foto’s meer zeggen dan duizend woorden, zal ik het je even laten zien!

etsy

Etsy typografie aan de muur

Ik kwam er laatst achter dat er heel veel van deze afbeeldingen te koop zijn op de ‘webshop’ Etsy! Webshop tussen aanhalingstekens, omdat het meer een soort marktplaats is, heb ik me laten vertellen. En hoewel je het misschien ook wel zelf kunt maken, is het gewoon zo kopen toch ook wel fijn! En de prijsjes zijn niet eens zo onaangenaam.

typografie aan de muur

Alle afbeeldingen komen dus van Etsy en daar zijn ze ook te koop. Je kunt ze vinden op mijn pagina van mijn favorieten!

Welke ik het leukst vind?

 • Wake up vind ik heel leuk voor op mijn nachtkastje (terwijl ik die niet heb)
 • Don’t count days, make the days count vind ik ook heel mooi
 • Have a nice day is leuk voor in de gang of woonkamer, zodat ook mensen die op bezoek zijn het kunnen zien!
 • Rain or sunshine, it’s going to be a beautiful day vind ik ook heel, heel, heel mooi. En heel toepasselijk, zo hier in Nederland! Ik denk dat we daar best weleens vaker aan herinnerd kunnen worden

En de eerste vier vind ik ook allemaal prachtig. Het liefste zou ik ze allemaal aan de muur hangen! Het is maar goed dat ik in mijn kamer nu schuine muren heb, anders zou het al helemaal vol hangen, haha. Wat vind jij van quotes aan de muur? En welke is jouw favoriet?

13 reacties

 1. Lianne 17 oktober 2012 / 14:03

  Ik ben v e r l i e f d. Dit is ge-wel-dig!
  Deze vind ik het leukste: Rain or sunshine, it’s going to be a beautiful day. Lekker optimistisch en vol goede moed de dag beginnen! 😀

 2. Mariska 17 oktober 2012 / 14:56

  Zitten wel mooie quotes tussen. Vind het ook altijd wel wat hebben om dat aan de muur te hebben hangen.

 3. Hester 17 oktober 2012 / 15:39

  Don’t count days, make the days count & Rain or sunshine, it’s going to be a beautiful day vind ik ook allebei heel erg mooi, zou best welkom zijn aan mijn muur!

 4. Emmelien 17 oktober 2012 / 16:12

  Zo leuk is dit!
  Ik ben postbode, en bij één huis zit er een sticker op het raam naast de deur met ‘vergeet vandaag niet te lachen!’ en ik krijg altijd een grote grijns op mijn gezicht als ik dat zie. Ziet er misschien een beetje maf uit, maar ik word er zo vrolijk van!

 5. Tamara 17 oktober 2012 / 16:34

  Maak het altijd zelf, maar heb dan ook een huge verzameling lettertypes dus altijd wel wat bijzonders..
  Die ‘have a nice day’ vind ik qua letters het mooiste.

 6. Laura 17 oktober 2012 / 19:04

  In mijn studentenkamer (aan de rechterkant van mij bureau, waar ik nu aan zit) heb ik een stukje muur met quotes uit de flow, alleen niet in lijstjes. “Dagdromen is goed voor je”,”verwondering is het begin van alle wijsheid”, “Kunnen kiezen is een luxe”, “Bederf niet wat je hebt door te verlangen naar wat je niet hebt. Onthoud dat wat je nu hebt ooit hoorde bij die dingen waar je alleen maar op kon hopen” en nog veel meer ^^

 7. Marike - LIVWOW.nl 17 oktober 2012 / 20:47

  Leuk dat je die Favorites pagina deelt, dan kan ik zien waar de foto’s vandaan komen! 🙂

 8. Suzanne 17 oktober 2012 / 21:59

  Je wordt er vrolijk van en het inspireert. Wat heerlijk voor in huis!

 9. Roxanne 19 oktober 2012 / 14:21

  Quotes aan de muur vind ik erg leuk! Ik won een tijdje geleden zo’n poster van de Flow maar deze moet ik nog steeds ophangen. Dat moet ik maar eens doen, want het is een mooie inspirerende tekst! 🙂

 10. Ilse 19 oktober 2012 / 14:58

  Mooie quotes zeg, ik ga er in de vakantie nog een paar uitzoeken voor mijn lijstje. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.