Ultieme favorieten van 2015

Op woensdag komt er altijd een blogpost online vol dingen waar je blij van wordt! Vandaag laat ik je óók dingen ziet waarvan je blij wordt, maar dan op een andere manier. Ik ben al mijn blogposts met dingen waar je blij van wordt afgegaan van het afgelopen jaar, en heb gekeken welke achteraf nu écht favorieten geworden zijn. Ik zette ze op een rij!

dingen-waarvan-ik-het-meest-blij-werd-in-2015

porselein-pennen

Deze porseleinpennen! Eigenlijk kocht ik ze als leukigheidje voor een DIY, maar ik weet zeker dat ik ze nog veel vaker ga gebruiken! (ze liggen alweer klaar voor een nieuwe DIY!)

stickertjes-hema

Deze kreeg ik laatst toevallig nog eens opgestuurd van een lezeres (dankjewel naamgenootje Lisanne!), wat ik onwijs leuk vond omdat ik deze stickertjes gewoon heel erg handig vind! En ze zijn best wel ‘typisch Lisanne’, haha. Ik gebruik ze nog steeds veel!

washitape

Ik weet nog hoe blij ik was toen ik deze washitapes in de Action vond. Ze zijn zo leuk! En heel handig. En nouja, ik houd gewoon van washitape. Volgens mij verkopen ze deze tapes op het moment nog, terwijl bij Action het assortiment behoorlijk wisselt. Ja, deze tapes horen zeker bij mijn hoogtepunten, haha!

favoriete-parfum

Dit is mijn favoriete parfum. Afgelopen jaar gekregen, draag hem nu nog steeds heel vaak. Ik weet ook nog precies hoe leuk het was om er foto’s van te maken!

wetboek-voor-bloggers

Eerlijk: ik heb het wetboek voor bloggers nog steeds niet gelezen. Maar er staat een interview met mij in en ik vind het gewoon heel erg gaaf dat Charlotte (die ik al een aantal jaar volg) gewoon een boek heeft geschreven!

Duct tape in allemaal leuke kleurtjes van Action. Omdat je er leuke dingen mee kan maken! (en het is heel cool als je een date hebt en je kan vertellen over je oneindige verzameling ducttape)

Vooral de linker Fluid Lipstick van Hema is een favoriet geworden!

Papieren rietjes. Omdat ze er zo leuk uitzien!

Deze rok heb ik afgelopen zomer echt superveel gedragen. Echt een fijn ding! Bijzonder ook om die foto’s te zien… en te vergelijken met nu. Ik zie er nu zo veel beter uit! (vind ik)

Aan het spelletje twodots ben ik nog steeds verslaafd. Inmiddels ben ik ergens tussen level 400 en 500 bezig, haha.

De sjaal die je links ziet, die van Only, is de sjaal die ik deze herfst en winter bijna elke dag heb gedragen!

Deze tas van Michael Kors met drie vakken gebruik ik inmiddels ook dagelijks. Hij is zo fijn!

Duh, het boek van de Groene Meisjes hoort ook in dit rijtje! Deze meiden hebben een enorme gunfactor, zijn gewoon heel erg leuk én doen echt heel goed werk. En oja, detail: ik vind hun boek fantastisch. Een van mijn broers is veel bezig met groen leven, aan hem heb ik het boek gegeven! Hihi, leuk, zo’n roze boek voor een man. Maar echt waar: het boek is goed. Ook prima geschikt voor een man.

Oh, deze heb ik ook in de rubriek met dingen waar je blij van wordt gedeeld. Check de sjaal die ik draag, haha! De dag van het filmen was een heel bijzondere dag, maar ook een dag met een nieuw begin. Ik was toen net begonnen met bijengifinjecties, mijn relatie met Tim ging voorbij en nouja… het was gewoon een bijzondere dag! De reacties op de video waren ook echt heel mooi.

Deze oorbellen van loavies. Beste oorbellen ooit! Haha, ik draag ze nu bijna dagelijks.

Dus… dat waren de dingen uit de rubriek met dingen waar je blij van wordt waar ik écht ook een lange tijd van heb genoten! Leuk om zo terug te zoeken en terug te kijken.

DELEN:

22 reacties

 1. Yvon 30 december 2015 / 06:19

  Lipsticks van de Hema zijn fijn ja! Mooie kleurtjes ook 🙂 Snap wel dat die favoriet geworden zijn.

  Je interview met Sanny had ik nog niet gezien, maar vond ik erg inspirerend! Ik merk dat ik zelf soms wat veel mopper omdat sommige dingen in mijn leven niet gaan zoals ik zou willen, maar inderdaad, zoals je zegt; ik mag niet klagen, want er zijn altijd mensen die het erger hebben.

  Fijne dag!

 2. Kelly Caresse 30 december 2015 / 06:33

  Action en hema doen het goed, ook mijn favoriete freubel winkeltjes hihi, die stickers heb ik ook, zijn ideaal om in je agenda te plakken bij bepaalde afspraken

 3. Sophie 30 december 2015 / 06:55

  Ah ja inderdaad je ziet er echt zoveel beter uit! Oh en ik ga even je artikel lezen over de flued lipsticks! Ben toch wel nieuwsgierig geworden!

 4. Yara 30 december 2015 / 07:35

  Leuk om te zien! Al had ik wel verwacht dat je sharpies er ook tussen zouden staan 😉

 5. Charelle 30 december 2015 / 08:17

  Wat leuk om zo terug te kijken op alle leuke dingen van het afgelopen jaar! En die sjaal blijft awesome, logisch dat je die bijna iedere dag draag! ^^

 6. Tiffany 30 december 2015 / 09:03

  Zo veel leuke dingen bij elkaar! Ik vind het altijd leuk om te lezen over nieuwe creatieve spulletjes, dus ik ben dol op deze rubriek. Je ziet er inderdaad een heel stuk beter uit!

 7. Frauke 30 december 2015 / 09:22

  Wat een fijn overzicht! Ik was ook zo blij met die washitape van Action haha, zo handig die dunne reepjes! Helaas ben ik ze niet meer tegengekomen in de winkel en mijn rolletjes zijn inmiddels op :(. Dat wetboek voor bloggers én het boek van de Groene Meisjes wil ik ook nog steeds lezen. En die oorbellen zijn leuk! X

 8. Darina 30 december 2015 / 09:39

  Wat een mooi overzicht. De rok staat je ontzettend goed. En die sjaals zijn ook zo mooi. En het interview was ook heel leuk om te zien.

 9. Patricia Schmitz-Heres 30 december 2015 / 10:16

  Wat leuk om terug te kijken! Ik heb trouwens laatst ook ducktape bij de Bart Smit zien liggen met onder andere zebra print. Moest gelijk aan jou denken haha.

 10. Manon 30 december 2015 / 10:23

  Wauw wat een mooi en groot overzicht. Ik wist dat je opnames had gehad met Sanny maar zie het nu pas. Het interview was erg mooi om te zien en je mag ook zeker trots op jezelf zijn lieve Lisanne!

 11. Marlotte 30 december 2015 / 10:30

  Wat een leuke favorieten heb je op een rijtje gezet! Zelf wil ik dit jaar écht beginnen aan het Wetboek voor bloggers, lijkt me heel interessant!

 12. Shirah 30 december 2015 / 10:46

  Leuk om te zien. De video met Sanny vond ik heel inspirerend.

 13. Irina 30 december 2015 / 10:49

  Wat een leuke favorieten! Dat filmpje kende ik helemaal nog niet: prachtig! Echt heel erg mooi gemaakt ^^

 14. Ise 30 december 2015 / 11:06

  Leuk om er een jaaroverzicht van te maken! En veel leuke dingen, ik snap goed dat je daar een vrolijk gevoel van krijgt 🙂

 15. Claudia 30 december 2015 / 15:22

  Jaaa ik vind je sjaal echt superleuk en je rok ook! De video met Sanny heb ik met veel plezier gekeken, aangezien ik jullie beiden volg. Heel mooi is ‘ie geworden. Goh, wat een roerig jaar was 2015 voor je, zeg. Grote stappen gezet! 🙂

 16. Kelly 30 december 2015 / 22:12

  Leuke spulletjes ! Ik wil nog een keer het wetboek voor bloggers gaan lezen 🙂

 17. Marion 31 december 2015 / 17:47

  Wat een heerlijke favorieten, erg mooie producten. Deel ook veel van de favorieten wel, mijn favorieten zijn denk ik ook veel creatieve spulletjes. Vooral stempels, washi tape en wreck this journall horen tot mijn favorieten dit jaar.

 18. Kimberly 3 januari 2016 / 17:26

  Die oorbellen zijn inderdaad heel mooi! En laten we het over washitapes maar niet hebben haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.