Het ultieme zomerfeestje!

Huren.nl heeft mij gevraagd hoe mijn ultieme zomerfeestje eruit ziet. Daarover heb ik wel een idee, dat deel ik vandaag met jullie! Veel van de spullen die ik je laat zien zijn te huren via Huren.nl, maar ik heb ook een leuke DIY die ik zeker zou gebruiken als ik een feestje geef. Ik vertel je alvast: het wordt een tuinfeestje!

Advertorial

zomerfeestje-geven

Tuinfeestje!

Het tuinfeestje waar ik van droom is vooral heel gezellig, maar ook leuk en smaakvol ingericht. Op een manier dat de gasten er blij van worden! Ik heb een aantal dingen geselecteerd die ik goed zou kunnen gebruiken op mijn feestje.

Huren.nl is een website die een overzicht geeft van allerlei verschillende artikelen die te huren zijn bij allerlei bedrijven. Je kan via de site makkelijk aangeven hoe ver je bijvoorbeeld wil rijden voor je spulletjes. Als je iets gevonden hebt, dan word je doorverwezen naar de site waar je de spullen kunt huren!

tropische-decoratie

Ik heb vooral veel inspiratie gehaald uit de tropisch decor pagina. De slinger met gekleurde lichtbolletjes die je op de foto ziet bijvoorbeeld is perfect voor een tuinfeestje! Ook de bar vond ik via deze pagina. Hoe geweldig is deze? Dit is absoluut mijn favoriete item, deze zou geweldig zijn om leuke cocktails of smoothies uit te serveren! Deze items kun je allebei vinden via Jan Verhuur.

parasol-hurennl

Een parasol kan natuurlijk ook niet ontbreken, we gaan er vanuit dat het mooi weer is natuurlijk.

Als het feestje ‘s avonds doorgaat is een vuurkorf natuurlijk super gezellig. Daarvan zijn ook veel verschillende soorten te vinden!

 

boom

 

Mooie (nep) boompjes erbij en de decoratie van je feestje is compleet! Ik zou het rechter boompje kiezen. Maar er is echt een oneindige hoeveelheid aan keus. Ik wist helemaal niet dat dat bestond!

Aanvullende spulletjes zoals stoelen, tafels en servies zijn ook allemaal op Huren.nl te vinden, maar voor mijn feestje maakt het niet super veel uit hoe die eruit zien. De items die ik nu genoemd heb zijn de belangrijkste spulletjes die ik zou gebruiken bij mijn tuinfeestje!

rietjesstation

DIY rietjesstation voor een tuinfeestje

Er kan natuurlijk geen feestje zijn zonder dat ik er zelf iets voor heb gemaakt! Jullie weten dat ik ervan houd om creatief bezig te zijn, dus dit hoort er gewoon bij. Ik bedacht een ‘rietjes staionnetje’.

Hoe ik dit maakte? Ik nam een mandje en zette hierin vier grote glazen. Daarin zette ik allemaal verschillende rietjes! Vervolgens heb ik de rest opgevuld met leuke servetjes, maar je kan natuurlijk als je erg veel gasten hebt deze vullen met nog twee glazen met rietjes.

zomerfeestje-rietjes

Zou dit mandje niet perfect staan op de tropische bar? Ik denk van wel!

mega-twister

Oja… past er misschien niet helemaal bij, maar deze megatwister is ook cool genoeg om op het feestje te komen!

Nu maar hopen dat ik volgend jaar voor mijn verjaardag zo’n tof feestje kan geven. Hoe cool zou dat zijn?! Hoe ziet jouw ideale zomerfeestje eruit?

DELEN:

24 reacties

 1. Nesrin 14 juli 2015 / 07:17

  Zo een mega Twister lijkt mij echt heel grappig. Geef ze alcohol met vrolijke rietje en een Twister en je hebt denk ik een onvergetelijke avond 😉

 2. Frauke 14 juli 2015 / 07:41

  Haha, leuk! Al hou ik juist wel van DIY feestjes zonder het huren van dure decoratie ;)! Dat rietjesstation is wel echt heel erg leuk! X

 3. Tiffany 14 juli 2015 / 07:57

  Die megatwister is echt fantastisch! Ik had geen idee dat dat bestond. Ik maak als ik een feestje geef de decoraties juist graag zelf, leuk om te doen en net wat specialer.

 4. Eefje 14 juli 2015 / 08:28

  Megatwister!!! 😀

  Jammer genoeg ben ik enkele maanden geleden getrouwd, had ik dat geweten, dan had ik die zeker gehuurd!

 5. debby 14 juli 2015 / 08:37

  Oh die megatwister, die wil ik ook al ben ik 36

 6. Irina 14 juli 2015 / 08:41

  Heel erg leuk! Ik vind je DIY rietjesstation heel erg leuk eruit zien!
  En die mega twister roept toch een hoop jeugdherinneringen op, hahaha!

 7. Margot 14 juli 2015 / 08:51

  Zo’n vuurkorf is altijd gezellig! Wij hebben er zelf één, maar gebruiken ‘m eigenlijk te weinig.

 8. Wendy 14 juli 2015 / 09:12

  Die mega twister lijkt me echt geweldig. 🙂

 9. Ise 14 juli 2015 / 09:15

  Wat een leuke spullen! En die vorm van twister, hilarisch :p

 10. Babette 14 juli 2015 / 10:04

  Haha wat leuk, vooral de twister 😉 En een tuinfeestje is altijd goed, leuk ook zo’n rietjesstation, maakt het nog gezelliger, met allemaal van die vrolijke rietjes!!

 11. Manon 14 juli 2015 / 12:07

  Superleuk uitgekozen! Wat leuk dat je dit mocht doen!

 12. Naomi 14 juli 2015 / 14:51

  aa vuurkorf is zo fijn! Die laatst ahaha! ik vind twister echt onwijs leuk!

  x

 13. Shaz 14 juli 2015 / 18:03

  Wat leuk zeg! Ik wist niet dat zoiets bestond. Het mandje met de rietjes ziet er echt leuk en vrolijk uit.

 14. janske 14 juli 2015 / 20:17

  wahahaha, super leuk die mega twister! En rietjes zijn altijd leuk op feestjes! Ik heb ze ook altijd standaard in huis 🙂

 15. Anne 15 juli 2015 / 09:43

  Die rietjes en twister zijn wel erg leuk, al zou ik idd eerder zelf dingen maken dan huren. Dat is juist zo leuk om te doen! Ik ben ook weleens op een feest geweest, waar ze met stoepkrijt een megatwister spel hadden gemaakt: goede budget-variant!

 16. EliseDingen 15 juli 2015 / 10:46

  Oeh zo’n rietjesstation is wel heel erg leuk op tafel met een feestje. Leuk idee voor de housewarming! Jammer dat mega twister niet op het balkon past, haha 😛

 17. Anneleen 17 juli 2015 / 20:48

  Die rietjes zien er zo vrolijk en zomers uit! Love it! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.