Uniek servies van Iittala (+win!)

Weet je wat ik nou echt tof zou vinden? Om mijn complete servies zelf samen te stellen zodat het allemaal uniek is, maar het tóch bij elkaar past. Bij Iittala denken ze daar hetzelfde over! Zij slagen er perfect in om servies te maken dat bijzonder is, maar toch past bij de spullen die je al hebt. Ik ga je een aantal items laten zien! En extra leuk: de items die ik heb, kan jij ook winnen.

Advertorial

gedekte-tafel

Zelf heb ik een setje met twee schaaltjes, twee kleine bordjes (voor bijvoorbeeld je ontbijt) en twee grotere borden (voor het avondeten bijvoorbeeld) uitgekozen. Ik ga je laten zien hoe ik deze heb gecombineerd en hoe deze eruit zien in combinatie met mijn eigen spulletjes.

bord-met-subtiele-details

Als eerste het ontbijtbordje! Deze was meteen de grootste uitdaging om goed op de foto te krijgen. Juist omdat de details zo subtiel zijn! Het is een simpel wit porseleinen bord met een gedetailleerd patroon op de buitenste rand.

groot-bord

De grotere borden zijn deze met pijltjes. Dat is toch nét even leuker dan een saai simpel wit bord, toch? En toch is het perfect te combineren wanneer jij bijvoorbeeld een compleet witte set hebt met servies.

schaaltje

En hoe schattig zijn deze schaaltjes? Deze hebben iets heel schattigs met de unieke afbeeldingen die erop staan. Met veel items van Iittala is het geval: je houdt ervan, of niet. Vaak doordat ze zo’n uitgesproken stijl hebben. Ik denk dat dat zeker met dit schaaltje ook zo is, haha! Maar tegelijkertijd denk ik dat iedereen wel íets moois weet te vinden bij Iittala, er zijn namelijk heel veel verschillende stijlen verkrijgbaar.

eindeloos-combineren

Zelf heb ik een soort setting gemaakt voor bijvoorbeeld een kerstbrunch! Ik gebruikte ook spulletjes die ik al had, maar in combinatie met deze borden en schaaltjes wordt het nog net even iets specialer. Je kan ze natuurlijk net zo goed gebruiken voor het diner.

Dezelfde set winnen als ik heb?

Wil jij kans maken op net zo’n mooi setje als in dit artikel? Dus de twee grote borden met pijltjes, twee kleinere borden met de subtiele details en de schaaltjes met bijzondere print? Dit is wat je moet doen om kans te maken:

 • Laat zien op welke manier jij jouw tafel decoreert om het nog gezelliger te maken. Bedenk iets leuks en wees creatief!
 •  Maak er een foto van en deel deze via Instagram onder de hashtag #IittalaNL en tag mij (@lisanneleeft) daarin.

That’s it! Edit: Inmiddels is de winactie voorbij. Ik heb de winnaar een berichtje gestuurd!

Bij Iittala vind je alles op het gebied van koken, tafelen en decoreren. Naast deze items vind je eigenlijk álles wat je in de keuken en aan tafel nodig zou kunnen hebben! En het leuke is dat je het oneindig met elkaar kan combineren. Én natuurlijk met alle spulletjes die je al hebt. Iittala kun je kopen in hun webshop of op een van hun verkooppunten (de locaties zijn te vinden op de website!). Wat vind jij van deze spulletjes van Iittala? En ga je meedoen met de winactie?

DELEN:

20 reacties

 1. Eva 30 november 2015 / 17:26

  Hoi Lisanne,

  Met welke camera (en vooral: welke lens) heb je deze prachtige foto’s gemaakt?

  Liefs!

 2. Tiffany 30 november 2015 / 18:24

  Wauw die borden met die pijltjes zijn echt ontzettend leuk! Niet te opvallend maar toch bijzonder.

 3. charile 30 november 2015 / 18:31

  Leuk zeg! Ik wens de deelnemers veel succes, ik heb er eventjes geen tijd voor hihi ^^

 4. Francesca 30 november 2015 / 18:49

  Leuk servies zeg! Heb zelf al een hele verzameling. Maar succes voor diegene die meedoen, ben benieuwd welke mooie gedekte tafel wint!

 5. Jantine 30 november 2015 / 19:40

  Oehw daar ga ik morgen eens rustig aan werken, die foto! Wat gaaf zeg!
  Mijn zusje ontdekte Iittala toen ze in Finland stage liep. Toen waren ze nauwelijks hier in Nederland te krijgen, behalve in een paar speciale winkels zoals in Utrecht. Ze wist niet hoe snel ze me naar Utrecht mee moest slepen na die stage 😉 Hoewel het voor mij nu wat teveel geld is om er regelmatig wat van te kopen (en mijn man steeds roept dat we genoeg servies hebben haha) probeer ik er toch steeds meer van bij elkaar te sparen. Het is zulk mooi (en lekker stevig en degelijk, wat bij mij ook niet onverstandig is) spul … 🙂

 6. Hilde 30 november 2015 / 20:10

  Wat ‘n ontzettend leuke winactie!! Ik vind dat servies echt prachtig! 🙂

 7. Darina 30 november 2015 / 21:09

  Mooi servies! Ik wens de deelnemers heel veel succes!

 8. Kelly 1 december 2015 / 07:30

  Ziet er echt leuk uit! Zo’n borden wil ik ook wel voor mijn uitzet.

 9. Laura 1 december 2015 / 19:51

  Leuke spulletjes! Ik ben helemaal fan van het geheel witte Teema servies van Ittala, maar ik vond de aanschaf ervan iets te duur en ik had geen geld en tijd om het bij elkaar te sparen, dus nu eet ik van het Ikea Fargrik servies … ook mooi, maar Ittala is zo leuk!
  Ik twijfel of ik mee ga doen, ik wil wel, maar in een minimalistischer levensstijl passen geen twee serviezen ….

 10. Juudith 1 december 2015 / 22:52

  Super leuke bordjes zeg, het kommetje vind ik iets minder, maar dat is gewoon niet mijn smaak haha!

 11. Bianca Ronday 5 december 2015 / 12:51

  Toch maar eens een poging gaan wagen. Kijken of ik vanmiddag wat leuks weet te bedenken. Vind zelf dat ik het servies er niet voor heb, maar goed. ?

 12. Nene 6 december 2015 / 15:08

  Superleuk servies! Ik heb een gezellige tafel gemaakt en op instagram gezet, hoop dat het gelukt is je te taggen ☺
  Ik heb adventskaarsjes gemaakt met washitape op kleine glaasjes, eigenlijk mogen ze natuurlijk pas met kerst allemaal aan, maar heb ze nu al gezellig aan, het is zo guur buiten!

 13. Fan 10 januari 2016 / 15:30

  Hi Lisanne, ik zie nog geen winnaar van de #iittalanl actie op Instagram. Is deze wel al bekend? 🙂

  • Lisanne 10 januari 2016 / 21:08

   Goede vraag, ik ga er meteen even over mailen!

   • Lisanne 10 januari 2016 / 21:11

    Mail is verstuurd. Hopelijk gauw antwoord! Zal op social media wel even melden wanneer er een winnaar is 😀

    • Fan 14 januari 2016 / 14:16

     Ben benieuwd! Zou toch leuk zijn om een gewonnen servies mooi op de foto te zetten met m’n nieuwe fish eye lens ? Thanks voor de tip, ben net meteen even naar de Action gegaan! ?

 14. Marleen 17 januari 2016 / 08:33

  Hoi Lisanne op welke sociale media maak je de winnaar bekend? Op je blog? Groetjes Marleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.