Unpopular opinions

Een blogrubriek die ik zag bij Irene van Tussenmarsenjupiter.be, waar ik wel erg om moest lachen. Daarom ook een lijstje op mijn blog vol onpopulaire meningen. Ben je benieuwd of ik een echte dierenvriend ben en of ik graag ananas op mijn pizza eet? In deze blog lees je het!

Photo by Irene Kredenets on Unsplash

 • Ik ben geen dierenvriend. Ook geen hater, maar eigenlijk heb ik liever dat dieren zo ver mogelijk uit mijn buurt blijven. Vooral het feit dat ze zo onberekenbaar zijn vind ik vervelend, haha. Misschien heeft het te maken met het feit dat ik ook zonder dieren ben opgegroeid, maar nee… ik ben geen dierenvriend. Leuk om naar te kijken, heel schattig, dat wel.
 • Sommige mensen vinden mijn huis sfeerloos. Ik snap het: je kan zien dat het nog niet zo oud is, het heeft wel een nieuwbouwhuislook. Maar ik houd er wel van. Ik voel me er thuis!
 • Ananas op pizza is helemaal oké. Lekker juist!
 • Omdat zonnebrand zo plakkerig en vies is gebruik ik het liever niet. Ik ga vaak liever wat eerder naar binnen dan dat ik zonnebrand gebruik.
 • Net als Irene draag ik mijn schoenen gewoon in huis, in het hele huis. Dikke prima!
 • Het bed opmaken, waarom doen we dat? Aan het eind van de dag ga je er weer in liggen en is het weer overhoop. Overrated huishoudelijk klusje, vind ik.
 • Bananen hebben een rare structuur, ik eet ze alleen als ik écht honger heb. En helemaal niet als ze te rijp zijn, brrrr.
 • In de avond douchen is zo veel fijner dan in de ochtend. Lekker schoon in bed, heerlijk.
 • Ik vind Frozen niet leuk. Oké, ik heb de film (of zijn het er inmiddels al meer?) nog nooit gezien.
 • Toetjes zijn lekkerder dan een hoofdgerecht. Misschien is dat de suikerverslaafde in mij die spreekt.
 • Cadeautjes geven is veel leuker dan krijgen. Krijgen vind ik vaak sociaal ongemakkelijk. Vooral bijvoorbeeld met een verjaardag, waarbij iemand je verwachtingsvol aankijkt terwijl je een cadeautje uitpakt, haha.
DELEN:

12 reacties

 1. Audrey 24 september 2021 / 09:03

  Ik denk niet dat je meningen over toetjes en het bed opmaken zo onpopular zijn, haha! En dat mensen die niet opgroeien met dieren er vaak niet zoveel mee hebben zie ik wel vaker inderdaad. Ben toch blij dat ik dat wel heb meegekregen!

 2. Johanne 24 september 2021 / 13:29

  Ik vind ons bed opmaken ook zó zinloos. Ik heb ooit een dappere poging gedaan, maar haalde er niet veel voldoening uit, haha. Verder ben ik echt het tegenovergestelde 😉 behalve op toetjesgebied. Het is altijd tijd voor toetjes!

 3. Dionne 24 september 2021 / 15:20

  Haha Frozen keek ik uit principe eerst ook niet, heb ze nu jaren later toch opgezet en vond het eerste deel stiekem wel leuk. Tweede wat minder. Dat van de cadeautjes uitpakken snap ik wel, die geef ik ook liever dan dat ik ze krijg.

 4. Charlotte 24 september 2021 / 16:48

  Ohh ja toetjes zijn zeker lekkerder dan het hoofdgerecht! Ik hou echt van toetjes. Ik snap op zich wel dat je niet zoveel hebt met dieren als je er niet mee bent opgegroeid. En van Frozen heb ik alleen de eerste film gezien, niet echt de behoefte om de andere te kijken!

 5. Zo simpel is dan geluk 24 september 2021 / 17:46

  In de avond douchen vind ik ook altijd veel fijner!
  Als ik uiteten ga bekijk ik altijd eerst even wat ze aan dessert hebben. Dan kan ik daarna het hoofdgerecht daarop uitkiezen. (Niet te groot dus want het toetje moet nog wel passen!)

 6. Petra 24 september 2021 / 20:12

  Ik deel je mening wat betreft de huisdieren! Ben ook helemaal geen dierenvriendin. We hadden vroeger twee katten thuis, maar echt vrienden zijn we nooit geworden. Heb er echt helemaal niets mee en dan zeker niets met honden. Die ontwijk ik zo veel mogelijk wanneer ik ze op straat tegen kom. Grote boog eromheen als dat kan!

  Wat je zegt over cadeautjes krijgen, dat herken ik ook. Ze aan iemand geven vind ik veel leuker! Maar ook dan voel ik de spanning/onzekerheid of diegene dat wat ik gekocht heb wel een geslaagd cadeau vindt.

 7. Ilona Wielinga 24 september 2021 / 20:27

  Schoenen in huis, nee dankje. En bed opmaken vind ik dan wel weer zo fijn, maar dat komt ook omdat ik veel om mijn kamer ben en het dan wel fijn vind als het een beetje opgeruimd oogt. En nee, geen. ananas. op. mijn. pizza. nee.

 8. Naomi 25 september 2021 / 07:50

  Nooit gedacht nog eens iemand te vinden met hetzelfde idee over dieren als ik, maar jij bent er dus één. Ik denk er echt precies zo over. En ja, ananas op pizza. Graag!

 9. Romy 25 september 2021 / 08:55

  Dat van de toetjes ben ik het helemaal mee eens! Ik eet liever een kleiner hoofdgerecht in een restaurant dan dat ik het toetje oversla. Dat nooit 😉
  Schoenen in huis dragen vind ik dan weer niet fijn. Niet omdat ik het vies vind ofzo, maar ik krijg altijd pas echt een thuisgevoel als ik lekker op mijn sokken kan rondlopen.

 10. Mevrouw H. 27 september 2021 / 15:49

  Even een kritische noot: zonder zonnebrandcreme in de zon is wat mij betreft zéér onverstandig, zeker met een lichte huid (maar eigenlijk met iedere huidskleur). De zon kan misschien een lekker kleurtje geven, maar ook zo veel schade veroorzaken (echt!). Je kunt er niet ‘even in’ zonder zonnebrand … Ik zou er zeker voor oppassen! Smeer zelf factor 30 en 50 en krijg tóch een kleurtje. En ze zijn niet allemaal plakkerig en vies, sommige smeren net zo fijn als een bodylotion.

 11. Irene 27 september 2021 / 19:53

  Haha omg ja, cadeautjes geef ik ook liever dan dat ik ze krijg. Ik wil gewoon dat mensen iets van m’n lijstje kopen zodat ik zeker weet dat het een goed cadeau is. Maar dan nog. Iedereen zit dan zo naar je te kijken terwijl je het uit pakt. Heel ongemakkelijk.
  Ik ben ook meer van de desserts trouwens. En ananas op pizza vind ik ook jammie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.