Update: Lisanne op school

Ik heb al meerdere posts gemaakt over school, waaronder eentje waarin ik mijn goede voornemens van het schooljaar laat weten. Ik dacht dat het leuk was om jullie even te laten weten hoe dit nu gaat. Ik heb alle punten gehaald, op een paar na.


Foto door bgilliard op Flickr

Het huiswerk heb ik niet allemaal helemaal precies gemaakt, omdat ik vaak na school geen energie over heb voor huiswerk. Maar heel veel mensen in mijn klas doen het ook niet, dus echt heel slecht zal het niet zijn (toch?).

Daarnaast wilde ik graag in de examenstuntcommissie. Dit ga ik niet doen, ik weet nu al van tevoren dat dat te veel wordt voor mij. Maar in plaats daarvan zit ik in de redactie van de schoolkrant! Dit is eigenlijk iets wat misschien nog wel beter bij me past. Hoewel ik het wel moeilijker vind om te schrijven voor de schoolkrant dan voor mijn blog, maar dat komt wel goed.

Als laatste het zo veel mogelijk zelf naar school fietsen. Ik vind het nog steeds niet fijn om door de regen te fietsen (tsja, wie wel?). Maar met een lange warme jas met een muts moet het toch wat aangenamer worden. Dus daar ben ik naar op zoek. Niet heel charmant, maar wel erg practisch. En mijn rijbewijs kan ik met mijn epilepsie voorlopig wel op mijn buik schrijven, helaas.

Volgende week (vanaf maandag) heb ik toetsweek, dus ik hoop dat ik ook dan mijn blog nog kan bijhouden. Hoewel ik maar 3 toetsen heb kost het voor mij heel erg veel energie. Ik laat jullie later nog weten hoe mijn toetsweek gegaan is.

2 reacties

  1. Allungaa 11 november 2010 / 06:03

    Ik begrijp het helemaal. Ik kan ook absoluut niet tegen regen bah! Maar schoolkrant is leuk joh. Nog een bepaalde rubriek?

    • Lisanneleeft 11 november 2010 / 11:36

      Nouja, we zijn nu bezig met het opzetten van een schoolkrant. Het is nieuw voor onze school, we hebben er nog nooit een gehad namelijk! Maar ik wil er zeker wel stukjes voor schrijven 😀 Misschien dat ik inderdaad een bepaalde rubriek kan gaan doen zelf 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.