Vakantie outfit #3 Saved the best for last

Normaal was ik altijd echt een meisje van zwart, want zwart kan altijd. Tim draagt echter al-tijd witte t-shirts en door hem ben ik aangestoken met het wit-virus. Al tijden was ik op zoek naar het perfecte witte jurkje, toen ik er afgelopen lente in de Bershka tegenaan liep. Op Mallorca was het mijn favoriet!

Jurkje: Bershka – Schoenen: Rieker (van mama) – Oorbellen: Primark

Dit jurkje droeg ik de eerste dag en de laatste dag. Ik had hem speciaal bewaard voor de laatste dag zodat je kon zien hoe bruin ik geworden ben! Haha, ik ben niet zo bruin als andere mensen misschien wel worden, maar ik ben een beetje bruin en daar ben ik heel trots op!

Overigens denk ik dat jullie de schoenen niet heel charmant zullen vinden, maar lekker lopen ze wel. En dat is het belangrijkste! Zo erg vind ik ze eigenlijk niet eens.

Dus… dit was mijn laatste vakantieoutfit! Helaas pindakaas, ik hoop dat jullie ervan genoten hebben. Ik in elk geval wel, ik weet zeker dat ik deze foto’s nog vaak terug ga zien om opnieuw te genieten van het zonnetje dat op deze foto’s schijnt. Wat vinden jullie van de outfit?

17 reacties

 1. natanja 12 augustus 2012 / 13:14

  mooie foto.s en de oufit staat je prachtig meid

 2. Marah 12 augustus 2012 / 13:27

  Wat is er mis met die schoenen dan? Ik vind ze er wel leuk uitzien eigenlijk! En je jurkje is geweldig 🙂

 3. Alyssa 12 augustus 2012 / 14:44

  Leuke foto’s zeg! Staat je erg goed :-)! En de zomerse achtergrond van de foto’s is ook erg leuk!

 4. Mirthe 12 augustus 2012 / 15:08

  Wat een superleuk en zomers jurkje! En de schoenen zien er op die foto helemaal niet slecht uit hoor!

 5. Ilse 12 augustus 2012 / 15:39

  Niks mis met je schoenen hoor, mooi jurkje trouwens!

 6. Annelies 12 augustus 2012 / 17:40

  Staat je erg goed! En de schoenen is absoluut niks mis mee!

 7. Rianne 13 augustus 2012 / 15:19

  Wat een súperleuk jurkje! Ik heb zo lang gezocht naar zo’n jurkje voor op vakantie, maar helaas niet kunnen vinden.. Had ik deze nou maar eerder gezien 😉

 8. Lenneke 13 augustus 2012 / 21:23

  Staat je goed! En je schoenen zijn juist wel charmant 🙂

 9. Ann 13 augustus 2012 / 21:38

  Leuke outfit en je schoenen ook!

 10. Laura 13 augustus 2012 / 21:58

  Wat een leuke outfit, net als alle andere 🙂
  Ik heb je trouwens getagd (de make-up, haar, nagels en body tag), dus mocht je het leuk vinden… 🙂

 11. Nancy 15 augustus 2012 / 15:13

  Heel mooi jurkje! en de schoenen zijn ook leuk 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.