Vakantie shoplog! -Zara, H&M, Primark

Ik ben weer terug van m’n vakantie! Van zondag tot en met woensdag waren we in Groningen en van woensdag tot en met vrijdag in Hamburg. Een verslag van de vakantie komt eraan (is niet heel bijzonder). Maar nu eerst een shoplog!

Goed, Groningen en Hamburg dus. In Groningen begonnen we, eerst een dagje een paar uurtjes met papsje en mamsje. Daarna gingen we naar Hamburg, waar we vooral geshopt hebben voor m’n vader en broertje. Daar heb ik helaas niets kunnen kopen (ik werd letterlijk de Monki winkel uitgesleept, snik). Daarna, op vrijdag dus, reden we weer terug naar huis. Langs Bremen. Wist je dat er in Bremen een Primark zit? Niet? Dan weet je het nu!

We beginnen gewoon ehh… ergens. In elk geval niet bij het begin! Dit is alle 3 gekocht bij de Primark, vooral met de blouses ben ik erg blij. Hoewel deze geen echte Primark prijsjes hadden moest ik ze toch hebben. En de 3e vond ik onwijs leuk en was nog in de sale ook (kun je het je voorstellen, sale bij de Primark?). Een stoere maar ook wel simpele tanktop, leuk!

Gewoon een simpel nudekleurig sjaaltje. Gewoon handig voor bij een simpele outfit of om een jasje net even wat warmer te maken (voor op de fiets?).

Oke, ik moet jullie iets vertellen. Ik ben een beetje dom geweest. Ik ging namelijk op mijn favoriete zonnebril zitten. Het was een super goedkope zonnebril, iets wat op een Ray Ban moest lijken. Maar hij was nog veel perfecter dan dat! Gekocht op Tenerife, dus helaas moest ik even een nieuwe scoren. Geen perfecte modellen deze keer, maar wel gewoon leuk. Voor 50 cent per stuk kon ik ze niet laten liggen! En ja, die ga ik dragen! (vooral die bovenste, haha.)

En uiteraard, de sieraden. Daar word ik bij de Primark gewoon altijd heel blij van. Superveel leuke sieraden die ik allemaal kan kopen. Daar gaat mijn hartje gewoon sneller van kloppen! Er ontbreken op de foto nog een paar uiltjes oorbellen.

Voor het geval dat ik nog een keer naar het strand ga deze zomer, een jumpsuit/playsuit. Ik zocht al heel lang een leuke, die ook nog eens mooi zat. En deze voldeed! Ik hoor net op de tv dat het mooier weer gaat worden, dus de 2 euro zal hij zeker waard zijn.

En dan nog wat sokjes, en een bandeaudingetje (hoe noem je dat?). Die voor onder een shirt waar je je bh bij ziet. Jeetje, hoe heet zo’n shirt? Zo’n hemd met zo’n racerback waarbij je dus je bh ziet zitten. Onder zo’n shirt kan deze mooi!

En dan wat ik heb geshopt in Groningen. Het linker jurkje komt van de Zara, zoiets zocht ik al heel lang. Leuk te combineren met een stoer leren jasje, of juist wat netter met een leuke blazer. Bij de Zara kocht ik ook nog een simpele zwarte jeans, maar die heb ik niet op de foto gezet. Het rechter jurkje komt van de H&M, die vond ik op een of andere manier wel leuk. Of ik hem ga dragen is een tweede vraag, maar dat zien we later wel weer. Bij de H&M kocht ik ook nog een grijze jegging, maar die staat ook niet op de foto, want die heb ik op dit moment aan. (Hij zit goddelijk!)

Dit was weer eens een ander stukje dan normaal, ik hoop dat jullie dit ook leuk vonden. Excuses voor de soms wat slechte foto’s, ik doe hard m’n best om photoshop op m’n laptopje te fixen en m’n fotokunsten ben ik aan het oefenen. Meningen, favorieten en combineertips zijn natuurlijk heel erg welkom!

DELEN:

9 reacties

 1. Anne 30 juli 2011 / 10:29

  Je hebt een leuke stijl! 😀 Dat bandeau gevalletje, zit daar veel stretch in? Ik ben namelijk ook nog op zoek naar zoiets, maar alles aan mij is klein, dus moet de maat niet al te ‘statisch’ zijn als je snapt wat ik bedoel… (volgens mij is dat de vreemdste zin die ik ook heb geschreven)

  • Lisanneleeft 30 juli 2011 / 11:44

   Ja, dat bandeaudingetje is vrij elastisch, maar die van de h&m ook, daar heb ik er ook een van! Daar zitten van die randjes rubber aan zodat het beter blijft zitten!

 2. Jessica 30 juli 2011 / 11:28

  Wow, die playsuit voor maar 2 euro???

 3. Manon 30 juli 2011 / 12:00

  Lekkere slofjes! Heerlijk veel geshopt zie ik al!

 4. Nathalie 30 juli 2011 / 21:29

  Leuke zonnebril! Die bovenste is echt leuk 🙂 Leuk om een keer een shoplog te lezen.

 5. Annelien 1 augustus 2011 / 20:23

  Sale bij primark?! Dan heb je je goed ingehouden haha. Zonder sale vraag je je al af hoe het kan dat je met 2 kingsize tassen vol kleding & sieraden weg gaat en nog geen 30 euro lichter. Ben benieuwd op primark Nederlands ook sale heeft 🙂

 6. Anika 7 augustus 2011 / 16:31

  Leuke dingetjes zeg!
  Oke, wat ik nu ga zeggen klinkt heel raar, maar bij die bandeau-bh, zie je daar niet je tepel door heen??… :$

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.