Leesvoer voor op vakantie!

Elke dag weer lees ik ontzettend veel op het wereld wijde web. Blogs, het nieuws, reacties, mails. Allemaal lezen! Alleen op vakantie hebben we geen internet, ja misschien alleen WiFi als we ergens gaan eten. Maar ik vind het ook wel heel relaxed om in de zon lekker een boekje te kunnen lezen. Of onderweg. Daarom heb ik een aardige stapel leesvoer mee, deze laat ik graag eens aan jullie zien!

Leesboeken, een paar simpele vrouw- boekjes en twee leuke magazines.

Over de LIS heb ik laatst al een artikel geschreven en ook over het psychologie magazine ga ik nog iets schrijven. Deze heb ik nog niet uitgebreid gelezen dus deze gaan ook mee op vakantie.

Niet op de eerste foto, wel op deze foto; ‘The Fibromyalgia Help Book’. Ik heb volgens mij ooit eens verteld dat ik een hele lading boeken over fibromyalgie heb gekregen. Ik heb nog weinig tijd gehad om te lezen, eigenlijk heb ik nog maar een van deze boeken echt gelezen. Dit is het tweede boek dat ik ga lezen, hopelijk op vakantie! Ik ben erg benieuwd wat ik hiervan ga vinden.

Ook heb ik last minute nog even een Happinez en een Linda weten te scoren samen! Mijn mening over de bovenstaande tijdschriften gaan jullie nog horen.

Zoals je ziet heb ik van alles wat mee, in elk geval genoeg om de vakantie mee door te komen! Waarschijnlijk neemt Tim nog wel een Quest en een Wetenschap in beeld mee (of meerdere), dat is ook altijd fijn leesvoer! Wat voor leesvoer neem jij mee op vakantie? Of lees je liever helemaal niet op vakantie?

10 reacties

 1. Meisje zonder eetstoornis 4 augustus 2012 / 07:54

  Ik lees meestal blogs, haha. Of tijdschriften! Op vakantie ben ik altijd bij het krantenzaakje te vinden, buitenlandse tijdschriften vind ik erg tof! Had in Berlijn in ons appartement zelfs nog een Italiaanse cosmopolitian oid gevonden, had iemand laten liggen. Haha, nou ligt die op mijn kamer. ^^

 2. Naomi 4 augustus 2012 / 07:55

  Ik neem zeker veel leesvoer me op vakantie. Joh, ik neem al 3 tijdschriften en een boek mee als ik wat langer in de trein zit. Lezen is fijn!

 3. Laura 4 augustus 2012 / 08:22

  Ik lees enorm snel. Toen ik in 2006 naar Curaçao ging had ik 14 boeken mee. Gelukkig ook extra bagagegewichf, met dank aan Arke.

  Nu gaan we rondreizen in Amerika. Kleine koffers. Ik gok dat het de iPad wordt met e-books. Als we al veel tijd hebben om te lezen.

 4. Karin 4 augustus 2012 / 09:25

  Ik neem altijd maar één dik boek mee op vakantie want meer past er echt niet meer in mijn koffer ;p. In de handbagage wel enkele tijdschriften.

 5. Anneke 4 augustus 2012 / 09:39

  Meestal neem ik mijn e-reader mee en nog wat tijdschriften. Eigenlijk lees ik op vakantie heel weinig.

 6. Vivian 4 augustus 2012 / 17:05

  Ik neem dit jaar een aantal tijdschriften en wat boeken mee waarin ik nog moet beginnen, en ook mijn iPad met veel digitale boeken. Lezen is eigenlijk wel mijn favoriete vakantiebezigheid!

 7. Anouk 4 augustus 2012 / 20:41

  Ik neem twee Shopaholic! boeken mee 🙂

 8. Nathalie 4 augustus 2012 / 22:36

  Ik lees geen tijdschriften meer. Ik las de MindMagazine en de Libelle. Beide vond ik erg leuk 🙂 Nu lees ik vooral boeken en blogs 🙂

 9. Marike - LIVWOW.nl 5 augustus 2012 / 21:36

  Ik lees geloof ik wel 20 verschillende tijdschriften elke maand. Sowieso de Libelle (na mijn stage daar vind ik dat een fantastisch tijdschrift), Tuin&Co (waar ik nu werk), maar ook tijdschriften zoals Lis en Flow. Ik ben echt een soort alleseter.

 10. Ilse 7 augustus 2012 / 19:26

  Ik vind het heerlijk om op vakantie te lezen, buitenlandse tijschriften koop ik ook altijd als leuke herinnering aan de vakantie. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.